viskas, raganėle, katik nusipaišiau rankinės modelį - negaliu
QUOTE(srauni_upe @ 2011 04 12, 19:25)
viskas, raganėle, katik nusipaišiau rankinės modelį - negaliu
Liuks, lauksim rezultato čia
Upele sraunioji, gi laukiu noriu pamatyt Aš va pabaigiau pagaliau vieną, šitą dariau tik dėl sagų, bais norėjosi man jas panaudot:
Raganele, grazi rankine Bet dirzelio spalva kaip atitiko
QUOTE(raganele @ 2011 04 15, 13:49)
raganėle, aš tiek greit nesisuku (ne tokia ir srauni )
O tavasis nu nu nu tiesiog, fantastičnas
Tavo bloge iš arti pažiūrėjau mmmmm
ačiū už pagyrimus dilema net trilema man dėl to dirželio buvo, tai vakar nusivežiau skiautę veltinio ir audinių parduotuvėj išsirinkau beveik identiškos spalvos storą medvilnę, šįryt lanksčiau siuvamosios adatą į tą storybę ale atrodo visai vertėjo, patogus diržas gavosi.
O tai kelintu numeriu siuvai? Gal reikėjo kokios adatos specialiai odai ar pan?
QUOTE(srauni_upe @ 2011 04 15, 20:30)
O tai kelintu numeriu siuvai? Gal reikėjo kokios adatos specialiai odai ar pan?
jetus, o jos dar ir numerius turi? viską siūnu ta pačia, nieko neišmanau apie siuvimo subtilybes... Ir šiaip tik tiesias siūles moku
QUOTE(raganele @ 2011 04 15, 20:49)
jetus, o jos dar ir numerius turi? viską siūnu ta pačia, nieko neišmanau apie siuvimo subtilybes... Ir šiaip tik tiesias siūles moku
kuo didesnis nr tuo storesnė
Raganele, labai dailus rankinukas. Man patinka tokios spalvos. Iš savo ciklameninės dar nieko nevėliau, bet jau tuoj tuoj...Kol kas tą natūralią vilną veliu.
už pagyras dėkui bandžiau į šitą įvelti šilką - teko lupt baigiant velti... gal perstoras ir šilkas ir vilna, na tada išverčiau ir vidinė kišenė patapo išorine. Man tai patinka tos spalvotos bulgariškos sluoksnų spalvos abi, laukiu nesulaukiu kaip žadamas turkis atrodys ir tikiuosi vėl užsakinėsim