Įkraunama...
Įkraunama...

Veltos rankinės, piniginės, įvairūs dėkliukai 2

viskas, raganėle, katik nusipaišiau rankinės modelį - negaliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 04 12, 19:25)
viskas, raganėle, katik nusipaišiau rankinės modelį - negaliu biggrin.gif

Liuks, lauksim rezultato čia biggrin.gif
Atsakyti
Upele sraunioji, gi laukiu noriu pamatyt biggrin.gif Aš va pabaigiau pagaliau vieną, šitą dariau tik dėl sagų, bais norėjosi man jas panaudot:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 15 balandžio 2011 - 13:50
Raganele, grazi rankine wub.gif Bet dirzelio spalva kaip atitiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 04 15, 13:49)

raganėle, aš tiek greit nesisuku (ne tokia ir srauni lotuliukas.gif )

O tavasis nu nu nu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif tiesiog, fantastičnas smile.gif
Tavo bloge iš arti pažiūrėjau mmmmm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 15 balandžio 2011 - 19:48
ačiū už pagyrimus smile.gif dilema net trilema man dėl to dirželio buvo, tai vakar nusivežiau skiautę veltinio ir audinių parduotuvėj išsirinkau beveik identiškos spalvos storą medvilnę, šįryt lanksčiau siuvamosios adatą į tą storybę doh.gif ale atrodo visai vertėjo, patogus diržas gavosi.
Atsakyti
O tai kelintu numeriu siuvai? Gal reikėjo kokios adatos specialiai odai ar pan?
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 04 15, 20:30)
O tai kelintu numeriu siuvai? Gal reikėjo kokios adatos specialiai odai ar pan?

jetus, o jos dar ir numerius turi? lotuliukas.gif viską siūnu ta pačia, nieko neišmanau apie siuvimo subtilybes... Ir šiaip tik tiesias siūles moku
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 04 15, 20:49)
jetus, o jos dar ir numerius turi?  lotuliukas.gif viską siūnu ta pačia, nieko neišmanau apie siuvimo subtilybes... Ir šiaip tik tiesias siūles moku

kuo didesnis nr tuo storesnė smile.gif
Atsakyti
Raganele, labai dailus rankinukas. Man patinka tokios spalvos. Iš savo ciklameninės dar nieko nevėliau, bet jau tuoj tuoj...Kol kas tą natūralią vilną veliu.
Atsakyti
Raganėle, jungiuos prie pagyrų thumbup.gif . Nors aš pati su tokios spalvos rankine, negalėčiau niekur išeit lotuliukas.gif
Atsakyti
už pagyras dėkui ax.gif bandžiau į šitą įvelti šilką - teko lupt baigiant velti... gal perstoras ir šilkas ir vilna, na tada išverčiau ir vidinė kišenė patapo išorine. Man tai patinka tos spalvotos bulgariškos sluoksnų spalvos abi, laukiu nesulaukiu kaip žadamas turkis atrodys ir tikiuosi vėl užsakinėsim smile.gif
Atsakyti