Taip tu teisi tai skonio reikalas
Aciu visoms uz nuomone
QUOTE(sagdo @ 2011 04 08, 10:55)
Velykinis krepšelis marguciams
oi koks gražutis
Sagdo krepšelis liuksiškas, mano galvoj kazkas panašaus sukasi man tai geris visi tie gyviai boruzeles ir pan. Linada, pavasaris gal geriau pasiuvionek ta savo rankinuka pinigine ar kas ten tokio.
Mano ne toks gražus kaip sagdo , bet pernai darytas prieš Velykas:
ir dar kitas, taip pat pernykštis:
ir dar - pernykštis mini rankinukas - pirmas blynas vėlime:
ir dar kitas, taip pat pernykštis:
ir dar - pernykštis mini rankinukas - pirmas blynas vėlime:
O koki lekala repsiukam darot apvalu.nu pvz. kaip beretem?
Pavasariški smagūs krepšiukai aš nebegaliu, peršokau tiesiai į vasarą:
raganėle, labai gražu. Apžiūrėjau blog'e, tai tas kišenėles gražiai įvėlei. Atrodo tokie nestori sluoksniai o vilna nepersimaišė.
raganele
Ačiū
Persimaišė kažkiek vilna, tik mažosios kišenėlės "nugarinėj" pusėj, ten nėra didelio raudono lopo, o didžiosios kišenės viduj matosi "kas kur". Tiesa, vidus iš sluoksnos, o man visad veliant sluoksną su karšiniu ne taip persimaišo stipriai, kaip vien tik iš karšinio.
QUOTE(Kerpena @ 2011 04 12, 12:49)
raganėle, labai gražu. Apžiūrėjau blog'e, tai tas kišenėles gražiai įvėlei. Atrodo tokie nestori sluoksniai o vilna nepersimaišė.
Persimaišė kažkiek vilna, tik mažosios kišenėlės "nugarinėj" pusėj, ten nėra didelio raudono lopo, o didžiosios kišenės viduj matosi "kas kur". Tiesa, vidus iš sluoksnos, o man visad veliant sluoksną su karšiniu ne taip persimaišo stipriai, kaip vien tik iš karšinio.
raganele, nugis gražus rankiniuks, labai vasariškas, nuotaikingas
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 04 12, 14:49)
Raganėle, o kas rankenos? Nesimato...
lininės aštuonlinkos ir dar su flizelinu dvilinku ant vienos linines išbandžius jau buvau ir patiko.