Įkraunama...
Įkraunama...

Veltos rankinės, piniginės, įvairūs dėkliukai 2

QUOTE(raganele @ 2011 03 25, 12:25)
Corrie, dailūs daikčiukai, bet matyt fotkinimo vietą irgi reikia kitokią rast - susilieja su aplinka

dekui, bandziau nunesiojima paslept, kad i akis nekristu, nes balta jau nelabai baltai atrodo:)
rezgu minti velykoms dideli kiausini nuvelt kad butu kur margucius susidet..tad labai smalsu raganele koki sablona naudojai obuoliui kad jis toks grazus apvalus ir ant stalo stovi, nesiridena:))
galvoju kad reiketu bandyt ant baliono velt, bet tada dugnas nebus plokscias ir lygus g.gif
Atsakyti
dėkui už raganaitės ir obuolio pagyras biggrin.gif pastarąjį ekspermentuodama kažkada padariau ir gavosi topas, jau ketvirtą ryt velsiu lotuliukas.gif vis kam nors prisireikia. Obuoliui vynioju vilną ant vaikiško kamuolio guminio, apvėlus gerokai kerpu, tada kiek nuleidžiu kamuolį ir ant mažesnio jau su "dangteliu" veliu. Nesiritinėja, nes dugnas "įspaustas".
Atsakyti
raganele, nu jau tavo tašelė su raganaite wub.gif
Atsakyti
corrie thumbup.gif
Atsakyti
Na va, po ilgos pertraukos bandžiau nusivelti sau rankinę, bet karšinys susitraukė daugiau negu tikėjausi ir man tokio dydžio rankinukas (apie 28cm aukščio ir apie 25cm pločio) pasirodė per mažas. Arba aš per didelė motera šiuo metu biggrin.gif Spalva realiai rudesnė, šokolado, tik šiuo metu labai ryški saulė fotografavimui.

user posted image
Atsakyti
labai graži rankinė Agnužė :wub
Atsakyti
QUOTE(Agnužė @ 2011 04 05, 15:27)
Na va, po ilgos pertraukos bandžiau nusivelti sau rankinę, bet karšinys susitraukė daugiau negu tikėjausi ir man tokio dydžio rankinukas (apie 28cm aukščio ir apie 25cm pločio) pasirodė per mažas. Arba aš per didelė motera šiuo metu biggrin.gif Spalva realiai rudesnė, šokolado, tik šiuo metu labai ryški saulė fotografavimui.

user posted image

Koks grozis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnužė @ 2011 04 05, 15:27)

user posted image

simpatiška mirksiukas.gif
Atsakyti
Agnuže, tikrai smagi tavo šokoladinė wub.gif man tai dar cekava būtų į vidų žvilgtelėt smile.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos 4u.gif Raganėle, nufotkinsiu šiandien namuose vidų, nes vakar lauke nepavyko. Užsegama magnetuku, o viduj įsiūtas pamušaliukas su kišenėlėm.
Atsakyti
Agnuže, labai graži rankinė 4u.gif .
Atsakyti
Rodau užsegimą ir vidurius biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti