Įkraunama...
Įkraunama...

Veltos rankinės, piniginės, įvairūs dėkliukai 2

Na va u=tai vaizdas visai kitoks ir thumbup.gif
Atsakyti
mano pora menesiu panesiotas komlektukas: kosmetine, veidrodelis ir dekliukas kortelems ax.gif
user posted image
labai patiko ivelineti silko serveteles. dabar kaupsiuosi ivelinet silko atraizeles, ar jus jas ivelinedamos ant virsaus kiek nors vilnos uzdedat?
Atsakyti
noriu paklausti aš jūsų noriu įsigyti vilnos ir pradėti velti šlepetes,telefonui įdėkliuką,šaliką, ir nežinau kokią vilną būtų tinkama šiems gaminiams kelių mikronų reiktų įsigyti,kas geriau ir kuo skiriasi karšinys nuo sluoksnos?
Atsakyti
Corrie, dailūs daikčiukai, bet matyt fotkinimo vietą irgi reikia kitokią rast - susilieja su aplinka

Katinyčio patarimu iškart naują tašikę nusifotkinau su dekoro modeliu biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
thumbup.gif , šilkas irgi BG taip.Dar nebandžiau ivėlinėt ax.gif
Atsakyti
Superinis tašiukas, Raganėle 4u.gif
Atsakyti
Ačiū merginos smile.gif Besijuokianti, kažkodėl įtariau kad šitas mano suvėlimas tau turėtų patikt lotuliukas.gif
Atsakyti
Raganėle, labai graži tašė, o toks dekoras turėtų būt Jūsų užpatentuotas kaip firminis ženklas smile.gif Nusiperki gaminį, žvilgt, ir nereikia galvot iš ko pirkai smile.gif
Visuose gaminiuose tokie mažučiau kur nors įvelti rolleyes.gif
Nju gal kiek ir nusifantazavau, visgi penktadienis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronet @ 2011 03 25, 14:12)
Raganėle, labai graži tašė, o toks dekoras turėtų būt Jūsų užpatentuotas kaip firminis ženklas smile.gif Nusiperki gaminį, žvilgt, ir nereikia galvot iš ko pirkai smile.gif
Visuose gaminiuose tokie mažučiau kur nors įvelti  rolleyes.gif
Nju gal kiek ir nusifantazavau, visgi penktadienis smile.gif

ačiū smile.gif
kaip ten su ženklu? Įvėlinėt raganaites g.gif reik pagalvot ženklų linkme, nes kablys veltininis manęs vis dar nepaleidžia, net nepaisant kad krokai sudygo ir rožyną visą sėkmingai peržiemojusį patikrinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 03 25, 16:05)
Ačiū merginos smile.gif Besijuokianti, kažkodėl įtariau kad šitas mano suvėlimas tau turėtų patikt  lotuliukas.gif

Nu jo jo, net širdis apsivertė. Mano rankinę kažkas susivėlė lotuliukas.gif . A vaistų taai neturiu, išbarščiau kažkur atrodo...
Atsakyti
Acha, tokias mažutes raganėles kur nors gaminiuose įvelti, bet tai tikriausiai laaabai daug darbo užimtų smile.gif

Raganėle Jūsų blog'e obuolys, tai be žodžių, grožis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 25 kovo 2011 - 14:43
QUOTE(raganele @ 2011 03 25, 12:25)
Corrie, dailūs daikčiukai, bet matyt fotkinimo vietą irgi reikia kitokią rast - susilieja su aplinka

Katinyčio patarimu iškart naują tašikę nusifotkinau su dekoro modeliu  biggrin.gif

nu labai fainulka wub.gif
Atsakyti