Na va u=tai vaizdas visai kitoks ir
Corrie, dailūs daikčiukai, bet matyt fotkinimo vietą irgi reikia kitokią rast - susilieja su aplinka
Katinyčio patarimu iškart naują tašikę nusifotkinau su dekoro modeliu
, šilkas irgi BG taip.Dar nebandžiau ivėlinėt
Ačiū merginos Besijuokianti, kažkodėl įtariau kad šitas mano suvėlimas tau turėtų patikt
Raganėle, labai graži tašė, o toks dekoras turėtų būt Jūsų užpatentuotas kaip firminis ženklas Nusiperki gaminį, žvilgt, ir nereikia galvot iš ko pirkai
Visuose gaminiuose tokie mažučiau kur nors įvelti
Nju gal kiek ir nusifantazavau, visgi penktadienis
QUOTE(Ronet @ 2011 03 25, 14:12)
Raganėle, labai graži tašė, o toks dekoras turėtų būt Jūsų užpatentuotas kaip firminis ženklas Nusiperki gaminį, žvilgt, ir nereikia galvot iš ko pirkai
ačiū
kaip ten su ženklu? Įvėlinėt raganaites reik pagalvot ženklų linkme, nes kablys veltininis manęs vis dar nepaleidžia, net nepaisant kad krokai sudygo ir rožyną visą sėkmingai peržiemojusį patikrinau
QUOTE(raganele @ 2011 03 25, 16:05)
Ačiū merginos Besijuokianti, kažkodėl įtariau kad šitas mano suvėlimas tau turėtų patikt
Nu jo jo, net širdis apsivertė. Mano rankinę kažkas susivėlė . A vaistų taai neturiu, išbarščiau kažkur atrodo...
Acha, tokias mažutes raganėles kur nors gaminiuose įvelti, bet tai tikriausiai laaabai daug darbo užimtų
Raganėle Jūsų blog'e obuolys, tai be žodžių, grožis
Raganėle Jūsų blog'e obuolys, tai be žodžių, grožis
QUOTE(raganele @ 2011 03 25, 12:25)
Corrie, dailūs daikčiukai, bet matyt fotkinimo vietą irgi reikia kitokią rast - susilieja su aplinka
nu labai fainulka