Įkraunama...
Įkraunama...

Veltos rankinės, piniginės, įvairūs dėkliukai 2

Merginos, o ko jūs veliat po 2 metus ir niekad nieko nesirodot ax.gif . Man tai taip įdomu, kažkaip norisi ir į kitų darbus pažiūrėt.
Atsakyti
tesiam biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 22 kovo 2011 - 16:27
Jetus, kokie fainu pro langelius žiūrintys biggrin.gif

Aš raudoną didelę dar vieną sukurpiau, su lininėm "gėlėm" ir rankenom, smagu buvo prisimint prieš 20 metų mokėtus siuvinėjimo dygsniukus:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 03 22, 17:26)
tesiam  biggrin.gif

tas raudonas koooooooks wub.gif
Papildyta:
[quote=raganele,2011 03 22, 17:43]

Aš raudoną didelę dar vieną sukurpiau, su lininėm "gėlėm" ir rankenom

toks interesnas mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš dėl tos rrankinės net nežinau ka galvoju, norėčiau pamatyt kaip ji atrodo prie žmogaus, nes visos tavo rankinės rankose visai kitaip atrodo ax.gif ( sakyčiau labiau perteikia vaizda)

Viena pražioplinau

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Katinyti, tavo darbeliukai nuostabūs ........taip sakant su cinkeliu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Katinyti, nu toks užsitycharinęs, kur nepražiopsosi lotuliukas.gif nerealiai faini

Niekas manęs nenufotkina su rankine, vakai darže, mažė permaža...
Atsakyti
Dėkui , dėkui drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 03 22, 17:30)
O aš dėl tos rrankinės net nežinau ka galvoju, norėčiau pamatyt kaip ji atrodo prie žmogaus, nes visos tavo rankinės rankose visai kitaip atrodo  ax.gif ( sakyčiau  labiau perteikia vaizda)

...

Ai, beviltiška, mano vaikai irgi dievina raudoną, va kadras, kur mažiausiai mergų doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 03 22, 21:06)
Ai, beviltiška, mano vaikai irgi dievina raudoną, va kadras, kur mažiausiai mergų  doh.gif

kiek visur raudonos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bulaukiux @ 2011 03 22, 20:20)
kiek visur raudonos blush2.gif

išsidaviau biggrin.gif čia dar nieko, pamatytum mūsų namą salotine spalva ant kalniuko šviečiantį lotuliukas.gif suprastum, koks nesusipratimas man velti iš pilkos ar rudos būna...
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 03 22, 21:23)
išsidaviau biggrin.gif čia dar nieko, pamatytum mūsų namą salotine spalva ant kalniuko šviečiantį lotuliukas.gif suprastum, koks nesusipratimas man velti iš pilkos ar rudos būna...

lotuliukas.gif
Atsakyti