Įkraunama...
Įkraunama...

Veltos rankinės, piniginės, įvairūs dėkliukai 2

QUOTE(Katinytis @ 2011 03 18, 13:14)
Dėkui visoms labai  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Turiu dar partija tu prikolnu , bet taip kompas lūžinėja, kad net supykau ir nežinau kada nuotraukas sudėsiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Dėl vėlimo, tai šituose siūliu nėra, viskas velta šlapiai ant šablono , forma irgi išgauta šablono pagalva, nors šitu ji tikrai neimantri  ax.gif .Adatėlėm prie ju nedirbta  ax.gif ,

Bandžiau dėkliuką velt, bet nepavyko. verysad.gif tik lapelių sagei prisikarpiau.Iš kokios medžiagos tas šablonas turi būti?Kaip darot kai šabloną apklojat vilna,suvilgot,muiluojat,o kaip tada veliat?Atsiprašau,kad klausinėju,bet noras nuvelti dar nedingo,manau dar bandysiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(anika1 @ 2011 03 19, 10:45)
Bandžiau dėkliuką velt, bet  nepavyko. verysad.gif tik lapelių sagei prisikarpiau.Iš kokios medžiagos tas šablonas turi būti?Kaip darot kai šabloną apklojat vilna,suvilgot,muiluojat,o kaip tada veliat?Atsiprašau,kad klausinėju,bet noras nuvelti dar nedingo,manau dar bandysiu g.gif

As tai sablona issikerpu is burbulines pleveles,kiti naudoja paklota kur deda po laminatu.viska parasei gerai tik poto susuk i bambukini takeli ir kociok tik aisku svelniai ,svelniai,o kai matysi ,kad vilna sukibo tada jau gali ir paspausti. sekmes mirksiukas.gif

O cia mano rankine

user posted image
Atsakyti
Sau būtent bambukinio ir neprisitaikiau , man visai nepatogu ir koki daikta bevelčiau man bambukas atrodo bereikalingas.Veliu tik burbulinėj, nors didžiausia darba atlieka pati vilnelė, tiešiog ja visaip kaip trinu ax.gif . Kada nors atrasit savo būda .Šablonui naudoju ta paklota naudojama po plaukiojančiom grindim tiesti ax.gif

Karosimi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 20 kovo 2011 - 20:06
Karosimi, graži rankinė, atrodo didelė? Man patinka didelius daiktus velt, ale vėlimo kočiojimo stadijoj vis pasikeikiu doh.gif biggrin.gif o rankenos čia veltiniu aplenktos?
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 03 20, 21:10)
Karosimi, graži rankinė, atrodo didelė? Man patinka didelius daiktus velt, ale vėlimo kočiojimo stadijoj vis pasikeikiu  doh.gif  biggrin.gif o rankenos čia veltiniu aplenktos?

Jo rankenas aplenkiau ir apsiuvau.gal dar ir pamsala isiusiu. nelaimele tase,bet rezultatas geras.
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 03 20, 21:05)
Sau būtent bambukinio ir neprisitaikiau , man visai nepatogu ir koki daikta bevelčiau man bambukas atrodo bereikalingas.Veliu tik burbulinėj, nors didžiausia darba atlieka pati vilnelė, tiešiog ja visaip kaip trinu  ax.gif . Kada nors atrasit savo būda .Šablonui naudoju ta paklota naudojama po plaukiojančiom grindim tiesti  ax.gif

Karosimi  thumbup.gif

matai aisku kaip kas pripranta.plevele tai as galvoju labiau tinka salikam ,rubam nu kas plono. o vat tapkes tai ir paspausti reikia tai kazin ar su plevele tvirtai susiveltu g.gif
Atsakyti
Karosimi, labai man spalvos patinka wub.gif Ir avataras tokios pačios spalvos smile.gif
Atsakyti
su plevele tvirtai susiveltu 

Aš ir ta plėvele naudoju tik pradžioj proceso ir beveik pabaigoj.Man vilna susivelia tiesiog tik skalbimo lentos ir ranku pagalba. ir tapkės manau gerai susiveltu, bet gal kada tolimoj ateityje lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 03 21, 12:29)
Aš ir ta plėvele naudoju tik pradžioj proceso ir beveik pabaigoj.Man vilna susivelia tiesiog tik skalbimo lentos ir ranku pagalba. ir tapkės manau gerai susiveltu, bet gal kada tolimoj ateityje  lotuliukas.gif .

o va as gavau skalbimo lenta ir niekaip man jinai nelimpa,neprisitaikau doh.gif
Atsakyti
Iš tikrųjų Katinyti, o kaip tu tą skalbimo lentą naudoji. Man jinai labai negražiai paviršių pašiaušia, net negaliu žiūrėt. Vieną kart vieną tapkę suvėliau įprastai, o kitą prisiminiau, kad lentą turiu. Tai skrtumas šokiravo blink.gif
Atsakyti
Sunku man nupasakot savo ta vėlimo procesa, geriausiai kai dirbinys ant skalbimo lentos tiesiog kočiojamas ir vilna trinasi i vilna ax.gif .Aš susuku veltinuka ir ji kaip kokia dešrele kočioju pirmyn atgal ta lenta , man nesusišiaušia, nes mano visi dėkliukai ir viskas velta tik tokiu būdu ir netgi nereikia jokiu pūku nurinkėjo blush2.gif . Sakau kiek vienas po ilgu ieškojimu randa savo ir tik savo kelia, bet nebėkit kas pradedat velt iškarto pirkt bambuko žaliuzės , nes gal jums ji labiau trukdys nei padės .pas mane krūvos tu bambuku buvo , niekaip aš jo neprisijaukinau, o va lenta man prilipo vos tik gavau ja iš giminaičio ax.gif .
Atsakyti
na ir as ikisiu nosi i jusu diskusija 4u.gif
veliu jau daugiau nei du metai, savo malonumui, ir net neisivaizduoju ka man reiketu daryt su zaliuze, as turiu gumini kilimeli specialu, pavolioju truputi su burbulianke o paskui kaip katinytis tik as i savo kilimeli trinu,kocioju, minkau, metau..svarbiausia rast kas tinka ir patinka:)
man katinycio oranzinis dekliukas vis dar akyse stovi, nerealiai grazus wub.gif
Atsakyti