Įkraunama...
Įkraunama...

Veltos rankinės, piniginės, įvairūs dėkliukai 2

Grazios rankines raganele 4u.gif tik nesuprantu kada tu speji tiek privelt,gal turi velimo masina?
Atsakyti
Ačiū smile.gif
Jetus net pagooglinau, ale tik sauso vėlimo mašiną rado lotuliukas.gif spėju, o ką daugiau veikt šitą nesibaigiančią žiemą... Garą nuleidžiu vailokus kočiodama, kai kyla noras ant vaikų šūkaut
Atsakyti
Raganėle, gražus tašiukas gavos.
Linada, bet tavo pakabos kokios gražios bigsmile.gif . Nežinau kur rast pakabų temą, tai rašau čia..
Atsakyti
ooo, ačiū biggrin.gif gal kokioj dekupažo temoj tos pakabos būna. aš jas labai mėgstu dovanoti, ypač naujagymukam wub.gif
oo prisiminiau kad tašę tyriu tikriausiai nerodytą. apie nešiojimą nėr net kalbos biggrin.gif nešioju tik kurpines.
reikėtų nusivelti, bet reikia turėti "grįno" laiko 7 val. ilgai sau to negalėsiu leisti. bet matyt teks, nes kuprinių pasiūla parduotuvėse - nulinė.

user posted image
Atsakyti
Raganele. Linada gražūs tašiukai. wub.gif
Atsakyti
Linada, smagi, gražiai audiniai įsivėlę, aš tai tokią nešiočiau wub.gif Nors mylimiausia ir tampomiausia dabar su aguonom - pirmas mano blynas biggrin.gif
Atsakyti
aš nešiočiau irgi, mano stuburas nešiot nenori wink.gif
Atsakyti
Oi, mergaitės, kokie gražūs jūsų tašiukai wub.gif
Raganėle, juk trafaretas 42*49 Tašiukui yra mažas, Išsikirpau, bet galvoju, kad reik didesnio, juk susitrauks, maža liks. Velsiu iš karšinio
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2011 03 05, 22:18)
Oi, mergaitės, kokie gražūs jūsų tašiukai wub.gif
Raganėle, juk trafaretas 42*49 Tašiukui yra mažas, Išsikirpau, bet galvoju, kad reik didesnio, juk susitrauks, maža liks. Velsiu iš karšinio

Aš taip surašius buvau? Net pamatavau iš naujo, vakar darytas ant to paties šablono 52x60 o gabaritai gatavo o kokie:
user posted image
Bet šitas storai klotas gavosi dar didesnis, mažiau traukėsi ir susiklojo pusė kg vilnos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 05 kovo 2011 - 22:27
QUOTE(raganele @ 2011 03 05, 23:24)
Aš taip surašius buvau? Net pamatavau iš naujo, vakar darytas ant to paties šablono 52x60 o gabaritai gatavo o kokie:
user posted image
Bet šitas storai klotas gavosi dar didesnis, mažiau traukėsi ir susiklojo pusė kg vilnos doh.gif

Ačiū 4u.gif . Ne, ne. tu gerai buvai parašius. Tik aš pirmiau išsikirpau, o paskui atsiminiau tave bigsmile.gif , nu kad buvai šablono dydį parašius
Atsakyti
Kokios neblogos rankenos įdėtos
rankinė
rankinė su aguonomis
Atsakyti
Garą nuleidžiu vailokus kočiodama, kai kyla noras ant vaikų šūkaut

Labai jau geri darbai gaunasi gara nuleidžiant thumbup.gif
Atsakyti