Įkraunama...
Įkraunama...

Veltos rankinės, piniginės, įvairūs dėkliukai 2

QUOTE(raganele @ 2011 03 03, 22:34)
Ką tik prikabinau rankenas savo čiūdui biggrin.gif rankinė močiutės skepataitės motyvais su spygliukais ir rožančiaus karuliais:

oho wub.gif
Atsakyti
Man tas čiūdas tai patiko thumbup.gif Ir roželės dailios wub.gif
Atsakyti
Raganėle,puiki rankinė thumbup.gif Rankena labia patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 03 03, 22:34)
Ką tik prikabinau rankenas savo čiūdui biggrin.gif rankinė močiutės skepataitės motyvais su spygliukais ir rožančiaus karuliais:

Nereali bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Čia iš karšinio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džiaugsmoji diena: 03 kovo 2011 - 21:48
ačiū kad patiko biggrin.gif baisu buvo rodyt...
Iš karšinio, tik vidinė pusė iš sluoksnos - kad būtų plonesnė ir tvirtesnė, bet prakirpusi pamačiau kaip ta sluoksna klyyykia doh.gif atominė spalva, teks pamušalą įsiūt, negaliu į tokį vidų žiūrėt.
Atsakyti
Savotiškas krepšys. Rožės gražios gavosi 4u.gif Anas, su aguonom man gražesnis 4u.gif Gal, kad rankenos, man atrodo, per smulkios tokiam dideliam krepšiui. g.gif
Atsakyti
visiškai sutinku, kad šitas yra toks, kurį dažniausiai apibūdins kaip savotišką smile.gif ale tokio "labai reikėjo" ir dar pora sumąstymų laukia nesulaukia kada vilna parvažiuos biggrin.gif
Atsakyti
Raganėle man šitas tavo savotiskas rankinukas net labai wub.gif ir rankenos super thumbup.gif
Atsakyti
Raganėle, aš tai tokio nešot negalėčiau, bet "paspangint" man labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
ačiū už thumbup.gif aš nešiot tiesą sakant irgi vardan protesto ar pan. na kaip raudonus batelius į ofisą mėgau ir ne tik penktadieniais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 04 kovo 2011 - 15:24
Na, šiandien radikaliai kitokia, tik gabaritais panaši:
user posted image
Atsakyti
pasakiška wub.gif
dekoras superinis
Atsakyti