Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviu foto albumai

QUOTE(jums @ 2011 01 10, 15:31)
Daivulika, Jus pati - labai labai daili moteris  rolleyes.gif  Ir svente judvieju nuostabi! O kur sirdute piesiat ant smelio!  wub.gif Ech..  wub.gif  bigsmile.gif

QUOTE(*GUCCI* @ 2011 01 10, 15:36)
drinks_cheers.gif  ten kur sirdute ant smelio piesa tai kaip atvirute wub.gif  wub.gif

ACIU damutes, net nesitikejau tiek pagyru blush2.gif
taip gera ant sirdies wub.gif
siaip likome patenkinti viskuo, ir svente ir vaizdu, ir sveciais,jei leistu pakartoti tik nuometa galbut segciau truputi zemiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2011 01 10, 05:57)
Mano pastebėjimai  biggrin.gif
Nepatiko du dalykai: jaunojo šukuosena ir Jūsų puokštė  schmoll.gif

O dabar pliusai  biggrin.gif  Pamergytės labai gražios (ypač su alyvine suknele labai simpatiška) smile.gif  Sukneles siuvot ar nuomojot? smile.gif
Ir dar vienas pastebėjimas - labai nemėgsti tiarų vestuvinėse šukuosenose, tiesiog asmeninė antipatija, bet Jūsų šukuosena viena iš tų retų, kur tiara gražiai įsipaišo ir visumoj atrodo puikiai smile.gif

Pritariu 100% del abieju dalyku kurie nepatiko.

Princesiskas ivaizdis Jums tiko ir patiko. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2011 01 10, 12:57)
Mano pastebėjimai  biggrin.gif
Nepatiko du dalykai: jaunojo šukuosena ir Jūsų puokštė  schmoll.gif

O dabar pliusai  biggrin.gif  Pamergytės labai gražios (ypač su alyvine suknele labai simpatiška) smile.gif  Sukneles siuvot ar nuomojot? smile.gif
Ir dar vienas pastebėjimas - labai nemėgsti tiarų vestuvinėse šukuosenose, tiesiog asmeninė antipatija, bet Jūsų šukuosena viena iš tų retų, kur tiara gražiai įsipaišo ir visumoj atrodo puikiai smile.gif

O kas butent nepatiko sukuosenoj?..apie puokste jau rasau smile.gif
aciu smile.gif uz suknekes, sukneles pirkom, nes iseidavo pigiau pirkti, negu nuomoti, arba siuti.
Aciu Jums labai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Daivulika @ 2011 01 10, 13:01)
viskas labai grazu, suknele kaip princeses, nors mano buvo lengvute, bet atrodote abu su vyru labai graziai wub.gif

Aciu uz gera atsiliepima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivulika @ 2011 01 10, 15:46)
ACIU damutes, net nesitikejau tiek pagyru blush2.gif
taip gera ant sirdies  wub.gif
siaip likome patenkinti viskuo, ir svente ir vaizdu, ir sveciais,jei leistu pakartoti tik nuometa galbut segciau truputi zemiau blush2.gif

viskas ten puku su tuo nuometu, atrodet tikrai lb graziai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2011 01 10, 16:02)
viskas ten puku su tuo nuometu, atrodet tikrai lb graziai mirksiukas.gif

tikrai labai labai aciu uz pagyrimus, gera zinoti zmoniu nuomone kurie taves visai nepazysta, o kai ta nuomone tokia gera blush2.gif bigsmile.gif , tai visai galima ir nosi uzriesti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2011 01 10, 13:51)
kaip jaunieji jus lb grzuciai thumbup.gif  jusu kaip merginos dailus kunas, grazi sukuosena... bet nenoreciau cia stipriai kritikuoti, bet man ant jusu per daug blizguciu... visi imanomi papuosalai ant jusu, gal dar ir nieko butu, bet kai suknele pati visa blizga, tai man visko per daug, o va dar kai ir puokste blizga, tai atrodot kaip saldainiukas ivyniotas i folija unsure.gif na bet cia tik mano tokia bjauri nuomone doh.gif o siaip tai pamergytes grazios ir nuotraukytes dailios thumbup.gif

Aciu ir uz gerus zodzius smile.gif
Aciu uz kritika smile.gif Vistiek jau nieko nepakeisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loini @ 2011 01 10, 16:08)
Aciu ir uz gerus zodzius smile.gif
Aciu uz kritika smile.gif Vistiek jau nieko nepakeisi smile.gif

bet ir nereikia kreipti demesio mirksiukas.gif ka as galiu padaryti, kad nemegstu blizguciu, cia mano problema, o ne jusu doh.gif lotuliukas.gif juk jums patiko visa tai, vat tas ir svarbiausia mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Daivulika @ 2011 01 10, 16:05)
tikrai labai labai aciu uz pagyrimus, gera zinoti zmoniu nuomone kurie taves visai nepazysta, o kai ta nuomone tokia gera blush2.gif  bigsmile.gif  , tai visai galima ir nosi uzriesti wub.gif

visiems vistiek neitiksi, nes kiekvienas turi savo skoni, bet siaip as nuosirdziai pasisakau sitam forume lotuliukas.gif kas patinka, kas ne, nevynioju i vata lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivulika @ 2011 01 10, 13:05)
galiu ir as pasirodyti ax.gif
http://www.vaidabuceliene.lt/  cia yra keletas musu foto reikia pasirinkit galerija ir DAIVOS IR RAIMUNDO vestuves

Jusu nuotraukas labai grazios, riskios. wub.gif
Jus pati labai daili mergina wub.gif
Zodziu viskas labai labai grazu, galima sakyti net idealu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2011 01 10, 16:13)
bet ir nereikia kreipti demesio mirksiukas.gif  ka as galiu padaryti, kad nemegstu blizguciu, cia mano problema, o ne jusu doh.gif  lotuliukas.gif juk jums patiko visa tai, vat tas ir svarbiausia mirksiukas.gif  4u.gif

visiems vistiek neitiksi, nes kiekvienas turi savo skoni, bet siaip as nuosirdziai pasisakau sitam forume lotuliukas.gif kas patinka, kas ne, nevynioju i vata lotuliukas.gif

* tikrai nereiktu nusiminti gavus ir kritikos, svarbaiusia kaip jus jautetes ta diena wub.gif

** gerbiu toki poziuri drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Loini @ 2011 01 10, 16:15)
Jusu nuotraukas labai grazios, riskios. wub.gif
Jus pati labai daili mergina wub.gif
Zodziu viskas labai labai grazu, galima sakyti net idealu wub.gif  wub.gif

aciu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivulika @ 2011 01 10, 13:05)
http://www.vaidabuceliene.lt/  cia yra keletas musu foto reikia pasirinkit galerija ir DAIVOS IR RAIMUNDO vestuves

Wou.... wub.gif tobula, viskas tobula: žiedai, puokštė wub.gif , šukuosena, ir dar mėlyna spalva...nerealu. Retai čia rašau nuomonę, nes nenoriu įžeisti nuotakų, bet pamačius jūsų foto nesusilaikiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivulika @ 2011 01 10, 14:05)

oj kaip gražu wub.gif labai gražios foto, ir pati šventė atrodo nuostabi.
O man asmeniškai dar labai patiko, kad su sodriai mėlyna spalva ax.gif Buvau pamišus ir aš dėl jos prieš mūsų šventę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivulika @ 2011 01 10, 12:05)

Labai graziai atrodet wub.gif Viskas taip graziai suderinta thumbup.gif wub.gif
Ir nuotraukos liuks, zinojau, kad Vaidute gerai fotografuoja, bet si karta ji mane labai nustebino didis.gif
Atsakyti