Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviu foto albumai

Žiūrinėdavau kitų nuotakų foto,(visos nuotakos-tokios gražios, kiekviena atrodo labai įspūdingai ir nepakartojimai ) o dabar rodau savo nuotraukytes jusu kritikai blush2.gif
Mano nuotraukas

O čia Video
Atsiprasau, kad video nelabai geros kokybės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loini: 09 sausio 2011 - 20:25
QUOTE(Loini @ 2011 01 09, 20:24)
Žiūrinėdavau kitų nuotakų foto,(visos nuotakos-tokios gražios, kiekviena atrodo labai įspūdingai ir nepakartojimai ) o dabar rodau savo nuotraukytes jusu kritikai  blush2.gif
Mano nuotraukas

O čia Video
Atsiprasau, kad video nelabai geros kokybės.

Reikalauja pasto ir slaptazodzio..
Atsakyti
Dabar turi buti viskas gerai smile.gif

Žiūrinėdavau kitų nuotakų foto,(visos nuotakos-tokios gražios, kiekviena atrodo labai įspūdingai ir nepakartojimai wub.gif ) o dabar rodau savo nuotraukytes jusu kritikai blush2.gif
Mano nuotraukas

O čia Video
Atsiprasau, kad video nelabai geros kokybės. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loini: 10 sausio 2011 - 01:16
QUOTE(Loini @ 2011 01 10, 02:15)

Žiūrinėdavau kitų nuotakų foto,(visos nuotakos-tokios gražios, kiekviena atrodo labai įspūdingai ir nepakartojimai  wub.gif ) o dabar rodau savo nuotraukytes jusu kritikai  blush2.gif 
Mano nuotraukas

O čia Video

graziai atrodet smile.gif kazka jus man primenat,bet neatsimenu ka..gali buti kad gal netgi susipazinus esu su jumis nes veidas labai jau matytas. lotuliukas.gif
Viskas grazu,bet ta jusu puokste lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nesupykit bet kaip minejot ji tikrai kosmosas,jus tokia smulkute palyginus su ja.. bendras vaizdas is nuotrauku wub.gif
biskuti ne i tema: o kas buvo filmuotojas pas jus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady*love: 10 sausio 2011 - 02:15
QUOTE(Loini @ 2011 01 10, 02:15)

Mano pastebėjimai biggrin.gif
Nepatiko du dalykai: jaunojo šukuosena ir Jūsų puokštė schmoll.gif

O dabar pliusai biggrin.gif Pamergytės labai gražios (ypač su alyvine suknele labai simpatiška) smile.gif Sukneles siuvot ar nuomojot? smile.gif
Ir dar vienas pastebėjimas - labai nemėgsti tiarų vestuvinėse šukuosenose, tiesiog asmeninė antipatija, bet Jūsų šukuosena viena iš tų retų, kur tiara gražiai įsipaišo ir visumoj atrodo puikiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loini @ 2011 01 09, 22:24)
Žiūrinėdavau kitų nuotakų foto

viskas labai grazu, suknele kaip princeses, nors mano buvo lengvute, bet atrodote abu su vyru labai graziai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(starry-eyed @ 2011 01 08, 20:40)
Ačiū merginos už gražius žodžius, tiesą sakant bijojau, kad sulauksiu čia pašaipų lavinos  unsure.gif
Bet man labai patiko mano vestuvės, nors buvo ir tokių žmonių, kurie mūsų tikrai nesuprato. Bet mes likome labai laimingi, todėl noriu ir kitas poras padrąsinti, nebijoti daryti taip, kaip patiems norisi  4u.gif

Kokia Jūs graži bigsmile.gif
Šaunios vestuvės, viskas super, ir svečiai tokie 'su cinkeliu' cool.gif
O ilgaplaukai vyrai slapta mano aistra biggrin.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
galiu ir as pasirodyti ax.gif
http://www.vaidabuceliene.lt/ cia yra keletas musu foto reikia pasirinkit galerija ir DAIVOS IR RAIMUNDO vestuves
Atsakyti
QUOTE(Loini @ 2011 01 10, 03:15)

Žiūrinėdavau kitų nuotakų foto,(visos nuotakos-tokios gražios, kiekviena atrodo labai įspūdingai ir nepakartojimai  wub.gif ) o dabar rodau savo nuotraukytes jusu kritikai  blush2.gif 
Mano nuotraukas

O čia Video

kaip jaunieji jus lb grzuciai thumbup.gif jusu kaip merginos dailus kunas, grazi sukuosena... bet nenoreciau cia stipriai kritikuoti, bet man ant jusu per daug blizguciu... visi imanomi papuosalai ant jusu, gal dar ir nieko butu, bet kai suknele pati visa blizga, tai man visko per daug, o va dar kai ir puokste blizga, tai atrodot kaip saldainiukas ivyniotas i folija unsure.gif na bet cia tik mano tokia bjauri nuomone doh.gif o siaip tai pamergytes grazios ir nuotraukytes dailios thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Daivulika @ 2011 01 10, 14:05)
galiu ir as pasirodyti ax.gif
http://www.vaidabuceliene.lt/  cia yra keletas musu foto reikia pasirinkit galerija ir DAIVOS IR RAIMUNDO vestuves

wow.... bigsmile.gif wub.gif wub.gif ziauriai grazu grazu ir dar karta G R A Z U wub.gif wub.gif jau kokia jus man nuotaka grazi wub.gif viskas taip suderinta, su malonumu peziurejau visas nuotraukytes ir dar kai pamaciau jusu sventini stala su tortu, tai isvis, net truksta zodziu wub.gif visakas lb graziai suderinta, romatiska ir grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2011 01 10, 14:51)

wow.... bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif  ziauriai grazu grazu ir dar karta  G R A Z U wub.gif  wub.gif jau kokia jus man nuotaka grazi wub.gif  viskas taip suderinta, su malonumu peziurejau visas nuotraukytes ir dar kai pamaciau jusu sventini stala su tortu, tai isvis, net truksta zodziu wub.gif  visakas lb graziai suderinta, romatiska ir grazu thumbup.gif

uoj kaip gera tokius atsiliepimus skaityti wub.gif blush2.gif
ACIU ACIU wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivulika @ 2011 01 10, 15:12)
uoj kaip gera tokius atsiliepimus skaityti wub.gif  blush2.gif
ACIU ACIU wub.gif

Daivulika, Jus pati - labai labai daili moteris rolleyes.gif Ir svente judvieju nuostabi! O kur sirdute piesiat ant smelio! wub.gif Ech.. wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2011 01 10, 15:31)
Daivulika, Jus pati - labai labai daili moteris  rolleyes.gif  Ir svente judvieju nuostabi! O kur sirdute piesiat ant smelio!  wub.gif Ech..  wub.gif  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif ten kur sirdute ant smelio piesa tai kaip atvirute wub.gif wub.gif
Atsakyti