Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviu foto albumai

Mūsų vestuvės, kurios buvo jau beveik prieš pusę metų... wub.gif
Na, čia fotografės atrinktos nuotraukos, mano mėgstamiausių rinkinukas būtų kiek kitoks. Dalinuosi, nes tiesiog noriu parodyti, kad vestuvės gali būti ir šiek tiek kitokios :}

http://www.alinaagar..._vytas0730.html
Atsakyti
grazios nuotraukos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(starry-eyed @ 2011 01 05, 14:07)
Mūsų vestuvės, kurios buvo jau beveik prieš pusę metų...  wub.gif
Na, čia fotografės atrinktos nuotraukos, mano mėgstamiausių rinkinukas būtų kiek kitoks. Dalinuosi, nes tiesiog noriu parodyti, kad vestuvės gali būti ir šiek tiek kitokios :}

Labai originalu ir grazu! Sveikinu 4u.gif Ir puokste Jusu wub.gif
Atsakyti

faktas kad ir nelabai tradicine vestuves yra grazu, o siluma ir meile yra svarbiausia wub.gif
Atsakyti
starry-eyed, esat nestandartinė, atsipūtėliška pora, aišku gerąja prasme mirksiukas.gif gražiai ta gėlytė plaukuose žiūrisi ir bendras vaizdas šaunus.
Atsakyti
Ačiū merginos už gražius žodžius, tiesą sakant bijojau, kad sulauksiu čia pašaipų lavinos unsure.gif
Bet man labai patiko mano vestuvės, nors buvo ir tokių žmonių, kurie mūsų tikrai nesuprato. Bet mes likome labai laimingi, todėl noriu ir kitas poras padrąsinti, nebijoti daryti taip, kaip patiems norisi 4u.gif
Atsakyti
starry-eyed, labai grazios Jusu vestuves. Man asmeniskai be galo patiko Jusu sukuosena ir akys wub.gif wub.gif wub.gif
o del paties stiliaus ir sventimo budo, manau, jog svarbiausia, kad patys jaunieji jaustusi patogiai ir tai butu svente pagal ju norus, visa kita-tik detales biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jollicasa @ 2011 01 08, 21:24)
o del paties stiliaus ir sventimo budo, manau, jog svarbiausia, kad patys jaunieji jaustusi patogiai ir tai butu svente pagal ju norus, visa kita-tik detales biggrin.gif

tikra tiesa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėjubė @ 2010 12 21, 10:54)
Sveikos mergaitės  mirksiukas.gif
pasirodysiu ir aš mūsų vestuvinį albumą ax.gif 

J&V

Šiaip nemėgstu bereikšmiškai komentuoti, bet jūsų vestuvių foto nerealiai patiko. Tiek stiliumi (matos jūsų draugas fotografas tikrai labai perspektyvus), tiek pačiu šventės sukūrimu. Viskas nerealiai suderinta, jau vien nuotakos suknelė ir bateliai ko verti smile.gif Ir svarbiausia, kad abu jaunavedžiai atrodo labai laimingi, besišypsantys (ir svečiai - žiauru kai kuriose fotosesijose matyti surūgusius svečių veidus). Didžiausios jums laimės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(starry-eyed @ 2011 01 08, 21:40)

Bet man labai patiko mano vestuvės, nors buvo ir tokių žmonių, kurie mūsų tikrai nesuprato. Bet mes likome labai laimingi, todėl noriu ir kitas poras padrąsinti, nebijoti daryti taip, kaip patiems norisi  4u.gif

tikrai pritariu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti

tokia netradicine pora man pasirodet ax.gif vyras ilgaplaukis, jus raudonplauke, dar auskarai ant veido smile.gif ne mano stilius, bet siaip originalu ir nematyta smile.gif lb patiko puokste, makiazas ir manikiuras wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta balta @ 2011 01 09, 03:46)
Šiaip nemėgstu bereikšmiškai komentuoti, bet jūsų vestuvių foto nerealiai patiko. Tiek stiliumi (matos jūsų draugas fotografas tikrai labai perspektyvus), tiek pačiu šventės sukūrimu. Viskas nerealiai suderinta, jau vien nuotakos suknelė ir bateliai ko verti smile.gif Ir svarbiausia, kad abu jaunavedžiai atrodo labai laimingi, besišypsantys (ir svečiai  - žiauru kai kuriose fotosesijose matyti surūgusius svečių veidus). Didžiausios jums laimės smile.gif

labai ačiū už gražius žodžius ax.gif
Atsakyti