man tai tiesiog butu idomu pamatyti kitokia (kaip tokia kuri cia akcentuojama) lietuviskas tradicijas islaikiusia svente
Papildyta:
QUOTE(Monmorensi @ 2011 12 11, 15:17)
brumbrumai, o kam žmogus turėtų mąstyt plačiau, jei jam tai, kas yra, atrodo idealiausias variantas?
ir dar butu labai malonu pamatyti ''platesnio'' mastymo ir organizavimo konkrecius pavyzdzius, nes sioje temoje apart kai kuriu vestuviu aksesuaru ar tu visu pasiplaukiojimu valtimis , pozavimu prie juros, pozavimu su zirgais ir t.t nieko tokio nemaciau. na to kas tikrai priverstu zagteleti
nes as istikruju zinokit daug visokiu variantu svarsciau ir pinigine prasme taip pat skaiciavau ir sukuosenomis makiazais domejausi,nebuvo taip, kad visiskai neziurejau placiau. bet kai uzsidaro vienos durys, kai planuoji per atstuma, kai atsiranda daug dalyku pries, imi ir pagalvoji, na bus taip kaip bus, svarbiausia gi izadai duodami ta diena.tai zymiau geriau, negu sedeti ir gailetis vestuviu diena, kad toje sventeje kazkas ivyko ne taip.tas pats ir ziurint i vestuviu nuotraukas, na gal jos ne visai tokios kokiu norejau, bet kol neisgyveni, kol negauni savo atvaizdo 700 nuotrauku skaiciuje, tol atrodo viskas kitaip. as gi nesakiau, kad va ziurekit ir gerekites, tai pavvyzdys kaip turetu atrodyti vestuves ir pan. ir beje, as tikrai noriu priimti kritika, bet konkreciais pavyzdziais.
galu gale is kur jus zinote kad jusu apibudintos baisios sukuosenos ar dar kas neslepia kazkuriu zmogaus trukumu.taip as irgi norejau trumpos sukneles, bet gal buvau priversta pasirinkti ilga nes tai slepia mano trukumus.jus gi nestovejote salia ir nematete koki kieki sukneliu as issimatavau ir kokia vis delto tiko man. ta pati sukuosena padaryta tokia, nes tokia nevaikstau kieviena diena, nes garbanu realiai neturiu ir apskritai sunku is mano nedidelio kiekio plauku kazka padaryti. galu gale balandziu as dar niekada gyvenime nepaleidau i ora, tai kodel man to nepadaryti savo vestuviu diena, kad ir simtai poru tai dare anksciau. ir dar daug niuansu galeciau vardinti. taip as suprantu, kad nuotraukos gal ne pacios idomiausios ziurovui, gal ir nekazka mes per ta svente nuveikeme, bet as jokiu dalyku, kurie man nemieli ir nepriimtini nedariau ir neapsimetinejau kad man linksma.
daviau kaip pavyzdi save, nes kaip bebutu viena nare mano vestuves isvadino beskonybe, nors paskui taise padeti sakydama kad tai tinka 99 procentu visoms skaitytojoms sio forumo.saves as cia nesiekiau sureiksminti, tiesiog pateikiau kaip pavyzdi, jei kam pasirode atvirksciai- atsiprasau.