Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviu foto albumai

QUOTE(moony @ 2011 12 10, 19:55)
Kas daugiau išdės į šuns dienas kitų fotografų darbus jei ne konkurentai

nu jinai ten labiau akcentavo mano beskonybe, as tik perziurejau jos pacios darbus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meluge @ 2011 12 10, 17:48)

ne, as ne kaip fotografe cia atejau ir komentuoju. as tik dvi vestuves ir fotkinus, nes tuo tikrai neuzsiimu uz pinigus, todel jusu komentavimas manes per fotografijas visai cia ne i tema buvo.

atsiprasau tik uz tai, kad grynai prie jusu vestuviu prisikabinau, ir gal kad ne sioj temoj tai reikejo daryt. vienitelis dalykas ka norejau pasakyt, kad ruosiancios vestuves retai pamasto placiau, visai nepasidomi ir daro taip, kai dare pries tai jos drauge, kuri pries tai dare ziuredama i kita drauge.

ne, as Lietuvoj gyvenu, moku is didziuju rasyt, tik kartais skubu. as myliu Lietuva, bet nereiskia, kad neturiu mokytis ir imti daugiau is tu saliu, kurios skoniu kai kuriose srityse yra pazengusios labiau.

ir cia ne pinigu klausimas ir prabangiu detaliu esme vestuvese. balandziai irgi kainuoja. as tik sneku apie skoni ir ta subtiluma, kai vestuves daromos grynai is sirdies, pagal tai kokie jus esat, o nesivaikant tu mandru dabartiniu tradiciju, kurios buvo nukopintos ir dabar perduodamos tolyn.

Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 12 11, 12:24)

na gerai, gal ir perspaudem mes del jusu fotografiju, jei tai ne jusu darbas. bet kaip suprantu vistiek siekiat tapti profesionale ir dirbti ta darba. tad kai nufotografuosit skoningas vestuves, idekit visoms pasiziuret. is anksto aciu.
Atsakyti
QUOTE(Meluge @ 2011 12 11, 11:54)
na gerai, gal ir perspaudem mes del jusu fotografiju, jei tai ne jusu darbas. bet kaip suprantu vistiek siekiat tapti profesionale ir dirbti ta darba. tad kai nufotografuosit skoningas vestuves, idekit visoms pasiziuret. is anksto aciu.

ne, nesiekiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2011 12 10, 17:34)
O tai negalima būtų pasilaikyti sau? Vis tik tai yra viso labo asmeninio albumo nuotraukos, o ne paroda galerijoje. Dalijamės jomis, kad patenkintume viena kitos smalsumą, o ne tam, kad įžeidinėtume vienos kitas. Man toks vestuvių stilius taip pat nėra artimiausias, bet tai merginai tai buvo nuostabi diena, ir šios nuotraukos ją šiltai vis primena. O jau skonis skoniu, čia ne ta situacija, kai kritika kam nors gali būti naudinga.

Visišksi pritariu, kad čia tikria ne ta vieta, kur reiktų "reikšti" savo nuomonę 4u.gif Man pavyzdžiui irgi kai kurie dalykai kliūna (pavyzdžiui nerviškai nepernešu "tortinių" suknių), bet nerėžiu kad vajetus, kaip tiap galima... Jei žmogus taip padarė, vadinasi - tai jam geriausia tuo metu atrodė (ir čia manau galima pritaikyti daugeliui situacijų, ne tik su vestuvėmis susijusių).

O ir su tuo pasižiūrėkite kaip užsienyje kas daroma. Iš patirties galiu pasakyti - uoj kaip tai sudėtinga, nes lt neįmanoma nieko rasti "kitokio" už normalią ir prieinamą kainą. Tai ypač pasakytina apie aprangą nuotakoms... ( to ko ieškojau niekur neradau... nei nuomotis, nei pirkti). O jei bent jau kas nors "į tą pusę" - tai kaina iškart kosminė. Taigi tenka suktis kažkaip ir ieškoti kompromisų. O kitas dalykas - tai tam užsienyje irgi pilna neskonybių visokių, aš kaip tik patarčiau pasižiūrėti į lietuviškas seniausiai baigiamas pamišti tradicijas, nes ja uLietuviškos vestuvės tikrai nebepanašios į Lietuviškas. Kad ir pavyzdžiui daugumos pamirštamą faktą, kad senais laikais prie altoriaus eidavo pora kartu, o ne tėvas jaunąją atvesdavo prie altoriaus (ir čia tik vienas iš pavydžių).
Atsakyti
QUOTE(pasisiutus @ 2011 12 11, 13:21)
nes lt neįmanoma nieko rasti "kitokio" už normalią ir prieinamą kainą. Tai ypač pasakytina apie aprangą nuotakoms... (

įmanoma tikrai. šitam subforume buvo ne taip jau mažai pavyzdžių wink.gif

brumbrumai, o kam žmogus turėtų mąstyt plačiau, jei jam tai, kas yra, atrodo idealiausias variantas? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 11 gruodžio 2011 - 14:18
QUOTE(Monmorensi @ 2011 12 11, 15:17)
įmanoma tikrai. šitam subforume buvo ne taip jau mažai pavyzdžių wink.gif

brumbrumai, o kam žmogus turėtų mąstyt plačiau, jei jam tai, kas yra, atrodo idealiausias variantas? biggrin.gif

na sakydama neįmanoma ir turėjau omenyje, kad kokie 99% yra viskas tas pats. O tą 1%ne taip ir paprasta rasti....
Atsakyti
man tai tiesiog butu idomu pamatyti kitokia (kaip tokia kuri cia akcentuojama) lietuviskas tradicijas islaikiusia svente smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Monmorensi @ 2011 12 11, 15:17)

ir dar butu labai malonu pamatyti ''platesnio'' mastymo ir organizavimo konkrecius pavyzdzius, nes sioje temoje apart kai kuriu vestuviu aksesuaru ar tu visu pasiplaukiojimu valtimis , pozavimu prie juros, pozavimu su zirgais ir t.t nieko tokio nemaciau. na to kas tikrai priverstu zagteleti 4u.gif

nes as istikruju zinokit daug visokiu variantu svarsciau ir pinigine prasme taip pat skaiciavau ir sukuosenomis makiazais domejausi,nebuvo taip, kad visiskai neziurejau placiau. bet kai uzsidaro vienos durys, kai planuoji per atstuma, kai atsiranda daug dalyku pries, imi ir pagalvoji, na bus taip kaip bus, svarbiausia gi izadai duodami ta diena.tai zymiau geriau, negu sedeti ir gailetis vestuviu diena, kad toje sventeje kazkas ivyko ne taip.tas pats ir ziurint i vestuviu nuotraukas, na gal jos ne visai tokios kokiu norejau, bet kol neisgyveni, kol negauni savo atvaizdo 700 nuotrauku skaiciuje, tol atrodo viskas kitaip. as gi nesakiau, kad va ziurekit ir gerekites, tai pavvyzdys kaip turetu atrodyti vestuves ir pan. ir beje, as tikrai noriu priimti kritika, bet konkreciais pavyzdziais.
galu gale is kur jus zinote kad jusu apibudintos baisios sukuosenos ar dar kas neslepia kazkuriu zmogaus trukumu.taip as irgi norejau trumpos sukneles, bet gal buvau priversta pasirinkti ilga nes tai slepia mano trukumus.jus gi nestovejote salia ir nematete koki kieki sukneliu as issimatavau ir kokia vis delto tiko man. ta pati sukuosena padaryta tokia, nes tokia nevaikstau kieviena diena, nes garbanu realiai neturiu ir apskritai sunku is mano nedidelio kiekio plauku kazka padaryti. galu gale balandziu as dar niekada gyvenime nepaleidau i ora, tai kodel man to nepadaryti savo vestuviu diena, kad ir simtai poru tai dare anksciau. ir dar daug niuansu galeciau vardinti. taip as suprantu, kad nuotraukos gal ne pacios idomiausios ziurovui, gal ir nekazka mes per ta svente nuveikeme, bet as jokiu dalyku, kurie man nemieli ir nepriimtini nedariau ir neapsimetinejau kad man linksma.
daviau kaip pavyzdi save, nes kaip bebutu viena nare mano vestuves isvadino beskonybe, nors paskui taise padeti sakydama kad tai tinka 99 procentu visoms skaitytojoms sio forumo.saves as cia nesiekiau sureiksminti, tiesiog pateikiau kaip pavyzdi, jei kam pasirode atvirksciai- atsiprasau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meluge: 11 gruodžio 2011 - 23:23
Laba diena. Kuris laikas seku šią temą, pasigrožėdavau foto ir nerašydavau. Šįkart nesusilaikiau. Meluge, tikrai nereikia teisintis kodėl Jūs savo vestuvių šventėje darėt vienaip ar kitaip. Tai buvo Jūsų šventė ir ji tikrai buvo graži, šilta. Ir dar pridėsiu: jeigu būtent Jūsiškių vestuvių foto sukėlė tokias diskusijas, vadinasi jos jau išskirtinės tuo, kad nesivaikėte užsienio žurnaluose aprašytų vestuvių šablonų, o darėte taip kaip norėjosi Jums patiems. mirksiukas.gif
Atsakyti
Peržiūrėjau nuotraukas ir man jos pasirodė mielos, šiltos, įamžinusios dviejų mylinčių žmonių meilės akimirkas. Jos iš esmės negali būti kažkokios baisios ar neskoningos. Juk skonis labai individualus dalykas. Vieniems patinka vieni dalykai, kitiems kiti. Ir tai yra normalu. Visi mes esam skirtingi.
Man asmeniškai yra juokinga kai kaikurie žmonės taip stipriai sureikšmina visą vestuvių dieną ir iš jos bando kažką išspausti. Kartais pasiskaičius kai kurių žmonių komentarus atrodo, kad tą dieną reikia žūt būt, padaryti kitokią nei darė kiti. Atrodo, kad nuo to priklausytų kažkas labai svarbaus. Atsipeikėkit, žmonių yra tiek daug, kad fiziškai neįmanoma kiekvienų vestuvių padaryti kitokių nei buvusios ir to daryti tikrai nereikia. Nieko nėra kvailiau nei kažkokių madų vaikymasis ar noras būti kitokiu iki negalėjimo. O jei dar siūloma žiūrėt į užsienį, kur kultūros į musiškę visiškai nepanašios ir iš jų kažką imti doh.gif ... Esu peržiūrėjusi daugybė angliškų ir vokiškų blogų ir ne viename esu mačiusi būtent lietuvių porų lietuviškų vestuvių vykusių būtent Lietuvoje nuotraukų. Ir jos pateikiamos, kaip labai geros idėjos.
jJei jau kalbėt apie užsienio blogus... dauguma nuotakų teka su pūstom suknelėm, o pas mus jomis baisimasi, bet vis tiek siūloma imti pavyzdį iš užsienio nuokakų doh.gif
Ir iš vis, kad ir kokias vestuves susiorganizuos jaunieji, jos jau bus išskirtinės, nes tai bus būtent tų dviejų žmonių vestuvės, kuriose atsispindės būtent jų požiūris, norai, svajonės.
Atsakyti
QUOTE(Meluge @ 2011 12 10, 02:36)
Musu paprasta ir kukli pasakabigsmile.gif kaip noreciau i ta diena sugrizti ir pakartoti visa ta jausma is naujo wub.gif

Tiesiog labai labai grazu smile.gif Nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Meluge nuostabi šventė wub.gif
Atsakyti