Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviu foto albumai

QUOTE(brumbrumai @ 2011 12 10, 12:59)

O tai negalima būtų pasilaikyti sau? Vis tik tai yra viso labo asmeninio albumo nuotraukos, o ne paroda galerijoje. Dalijamės jomis, kad patenkintume viena kitos smalsumą, o ne tam, kad įžeidinėtume vienos kitas. Man toks vestuvių stilius taip pat nėra artimiausias, bet tai merginai tai buvo nuostabi diena, ir šios nuotraukos ją šiltai vis primena. O jau skonis skoniu, čia ne ta situacija, kai kritika kam nors gali būti naudinga.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 12 10, 17:04)
nu apsidairykit ne tik savo kaime.. matyt, matet, kaip tuokesi jusu drauge, kaip puske, visos jos turejo balandzius, ziedlapius, baisias sukuosenas ir dar baisesnes puokstes. toliau ir nesidaret, daret ta pati. o kodel nepasidomet, kas toliau uz lietuvos, kas tai yra skonis, kad visokie blizguciai puokstese yra tokia baisybe.. kodel nepaziurt, kas is tikro grazu, tikra, subtilu? gi tiek uzsienio blogu yra. nebutina iskart turet gera skoni, bet jau bent lavint ji reiktu. cia ne tik jums sakau, o 99% cia besilankanciu

Na užsienis ne panacėja, o jei žmogus per savo šventę daro TAIP, kaip gražu JAM, nes tai jo šventė?
O dėl tų visų baisumų, tai čia jau skonio reikalas...
Ir beje tos į užsienį nesidairančios dažnai atsimena, kad Lietuvą reikia iš didžiosios raidės rašyt 4u.gif
Atsakyti
kuo daugiau išvažiuoju iš savo "kaimo", ir kuo daugiau dairausi po pasaulį, tuo labiau suprantu, koks jis įvairiapusis ir skirtingas. Ir nėra tokio dalyko kaip "teisingas vestuvių stilius" . Yra tik primityvus supratimas apie tai, ir didžiulis netaktas.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 12 10, 17:04)
nu apsidairykit ne tik savo kaime.. matyt, matet, kaip tuokesi jusu drauge, kaip puske, visos jos turejo balandzius, ziedlapius, baisias sukuosenas ir dar baisesnes puokstes. toliau ir nesidaret, daret ta pati. o kodel nepasidomet, kas toliau uz lietuvos, kas tai yra skonis, kad visokie blizguciai puokstese yra tokia baisybe.. kodel nepaziurt, kas is tikro grazu, tikra, subtilu? gi tiek uzsienio blogu yra. nebutina iskart turet gera skoni, bet jau bent lavint ji reiktu. cia ne tik jums sakau, o 99% cia besilankanciu

Brumbrumai, manau, savaime nėra nieko bloga daryti taip, kaip daro kiti, jeigu porai tai atrodo artima. Blogai, kai nesinori tų balandžių, bet pora juos vis viena nuomojasi, kad tik padaryt kaip visi. Žinoma, vestuvės būna ir oi kiek stilingesnės, bet skaityti tokį komentarą, manau, merginai skaudu. Galbūt, jai buvo svarbiausia ne išskirtinai apipavidalinti šventę, o tiesiog susituokti? Ir susituokė,ir laimingi abu smile.gif

Beje, užsienio bloguose "skoningų" vestuvių minimalistiniai prabangūs aksesuarai man atrodo taip pat lėkšti ir beprasmiai. Bent jau savo vestuvėse siekėme tiesiog didžiausio patogumo, natūralumo ir kuo mažiau bereikalingų išlaidų. Ir jokių ten automobilių, bažnyčios puošimų, žiedų pagalvėlių ir t. t.

Šiaip aš pati esu mėgėja kritikuoti, patarinėti ir pamokyti, bet šioje temoje, manau, tam ne vieta... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sakuros @ 2011 12 10, 17:38)
kuo daugiau išvažiuoju iš savo "kaimo", ir kuo daugiau dairausi po pasaulį, tuo labiau suprantu, koks jis įvairiapusis ir skirtingas. Ir nėra tokio dalyko kaip "teisingas vestuvių stilius" . Yra tik primityvus supratimas apie tai, ir didžiulis netaktas.

Visiškai pritariu! Ir ką gali žinoti, galbūt tos "originalios" užsieniuose naudojamos detalės ten jau seniai tapusios rutina, naudojamos daugumos porų? Vestuvės yra labai individuali šventė, bet kartu neišvengiamai susijusi su tradicijomis.
Atsakyti
Visu pirma, aciu uz gerus zodzius, bet man visiskai neskaudu girdeti neigiamus zodzius, nes dedama nuotraukas i placiaja erdve tam tiesiog nusiteikiau.Taip, as gal dabar daryciau ka nors ir kitaip, gal net visiskai kitoks stilius butu. Zinote, tuokiausi pirma karta, ir taip as norejau kazko panasaus kaip daro kiti, nes nesu tas isskirtinis ryskus zmogus, kuriam reiktu kazko kito. kad organizuoti kitokias vestuves nei kitu, reikia zymiai daugiau piniginiu lesu. na netraukia manes nei pvz: tos fotosesijos su zirgais, nei skrydis oro balionu ar pasiplaukiojimas kokia jachta ar dar kuo, as galiu tai padaryti savo gyvenime tuos visus dalykus, o fotografuotis ir vaidinti kad visa tai linksma ir man labai patinka tai daryti per savo svente , butu leksta.man reikejo paprastos gamtos, man reikejo susedimo su gimine ( nes gyvenu ne lietuvoje, todel visu pasiilgstu, linksmo laiko. Man reikejo baznycios, beje ta dalis man buvo svarbiausia, nors ir trumpa, bet ten buvo viskas ko man reikejo is tos sventes.
del baisiu sukuosenu, blizguciu, balandziu...nesinori gilintis i smulkmenas, bet vienaa galiu pasakyti- as ne ta nuotaka, kad pulciau bliauti jei gelininkas savo nuoziura susmaigste blizgucius, kad kirpeja gal ne taip susukavo ar suknele gal jau nebe taip stovejo ant manes kaip pries tai maciau.as megavausi savo svente ir nesigilinau i trukumus.
na ir dar apie tuos uzsienius... vaje vaje, visi dabar turime lygiuotis i uzsienius. o jus pati kur gyvenate Lietuvoje? todel ir vartote visus straipsnius kaip kas uzsienyje vyksta??? na realybes turbut nematote, nes cia viskas taip dirbtina, taip suvaidinta. kartais as tiesiog pasiilgstu lietuviu del ju budu. Nors myliu ir ta sali kurioje gyvenu.
beje, jus matau esate fotografe, nezinau gal tik pradejote savo darba. perziurejau as jusu santuokos albuma, na ir ka? tai gal turite atskirai uzsleptus sedevrus, nes ka maciau tai neatrode kazkas tokio, kad rinkciausi jus uz fotografe. na cia tik siaip pastebejimas.
Atsakyti
o kokioje baznycioje tuoketes? Labai grazi.. Negi cia pagrindine Katedra? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Meluge @ 2011 12 10, 17:48)
beje, jus matau esate fotografe, nezinau gal tik pradejote savo darba. perziurejau as jusu santuokos albuma, na ir ka? tai gal turite atskirai uzsleptus sedevrus, nes ka maciau tai neatrode kazkas tokio, kad rinkciausi jus uz fotografe. na cia tik siaip pastebejimas.

drinks_cheers.gif o as kaip tik norejau pasakyt, kad vestuves fotografuojantis zmogus pasielge labai neetiskai, taip atsiliepdamas apie svente, kuri (kalbu abstrakciai) jam nesa pinigus.
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2011 12 10, 19:01)
o kokioje baznycioje tuoketes? Labai grazi.. Negi cia pagrindine Katedra?  blush2.gif

taip, Siauliu katedroj smile.gif

QUOTE(paukste.rima @ 2011 12 10, 19:01)
drinks_cheers.gif o as kaip tik norejau pasakyt, kad vestuves fotografuojantis zmogus pasielge labai neetiskai, taip atsiliepdamas apie svente, kuri (kalbu abstrakciai) jam nesa pinigus.

na taip, idomu kaip jinai mano beskonybe butu nufotografavus hihihi.gif turbut del to ir mazai nuotrauku santuokos albume, nes tokias pat beskonybes fotografuoja ir nededa biggrin.gif bet pinigelius uz tai ima.
Atsakyti
Kur cia tas foto matote? Nerandu smile.gif Labai jau smalsu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2011 12 10, 18:15)
Kur cia tas foto matote? Nerandu smile.gif Labai jau smalsu biggrin.gif

Cia
Atsakyti
QUOTE(day_light @ 2011 12 10, 18:33)

na nieko negaliu pridurti..
Puikiai tinka megiami posakiai:

Iš didelio rašto neišeikite iš krašto..

Juokinga, jei tik nebūtų kvaila smile.gif