QUOTE(brumbrumai @ 2011 12 10, 17:04)
nu apsidairykit ne tik savo kaime.. matyt, matet, kaip tuokesi jusu drauge, kaip puske, visos jos turejo balandzius, ziedlapius, baisias sukuosenas ir dar baisesnes puokstes. toliau ir nesidaret, daret ta pati. o kodel nepasidomet, kas toliau uz lietuvos, kas tai yra skonis, kad visokie blizguciai puokstese yra tokia baisybe.. kodel nepaziurt, kas is tikro grazu, tikra, subtilu? gi tiek uzsienio blogu yra. nebutina iskart turet gera skoni, bet jau bent lavint ji reiktu. cia ne tik jums sakau, o 99% cia besilankanciu
Brumbrumai, manau, savaime nėra nieko bloga daryti taip, kaip daro kiti, jeigu porai tai atrodo artima. Blogai, kai nesinori tų balandžių, bet pora juos vis viena nuomojasi, kad tik padaryt kaip visi. Žinoma, vestuvės būna ir oi kiek stilingesnės, bet skaityti tokį komentarą, manau, merginai skaudu. Galbūt, jai buvo svarbiausia ne išskirtinai apipavidalinti šventę, o tiesiog susituokti? Ir susituokė,ir laimingi abu
Beje, užsienio bloguose "skoningų" vestuvių minimalistiniai prabangūs aksesuarai man atrodo taip pat lėkšti ir beprasmiai. Bent jau savo vestuvėse siekėme tiesiog didžiausio patogumo, natūralumo ir kuo mažiau bereikalingų išlaidų. Ir jokių ten automobilių, bažnyčios puošimų, žiedų pagalvėlių ir t. t.
Šiaip aš pati esu mėgėja kritikuoti, patarinėti ir pamokyti, bet šioje temoje, manau, tam ne vieta...
Papildyta:
QUOTE(Sakuros @ 2011 12 10, 17:38)
kuo daugiau išvažiuoju iš savo "kaimo", ir kuo daugiau dairausi po pasaulį, tuo labiau suprantu, koks jis įvairiapusis ir skirtingas. Ir nėra tokio dalyko kaip "teisingas vestuvių stilius" . Yra tik primityvus supratimas apie tai, ir didžiulis netaktas.
Visiškai pritariu! Ir ką gali žinoti, galbūt tos "originalios" užsieniuose naudojamos detalės ten jau seniai tapusios rutina, naudojamos daugumos porų? Vestuvės yra labai individuali šventė, bet kartu neišvengiamai susijusi su tradicijomis.