Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviu foto albumai

QUOTE(popelka @ 2011 05 25, 17:04)
O į temą - nuostabi žiemos fotosesija, dėl kurios man net buvo kilus mintis kad kaip faina būtų vestuves daryt žiemą.....  wub.gif  biggrin.gif http://www.youtube.c...h?v=4g694jmsn0k  Aišku, kiekvienas metų laikas kuria skirtingą nuotaiką. Šios nuotraukos daugeliu aspektų mano skonio, patinka jose esanti nuotaika, šiluma, paprastumas, ramybė, meilė, romantika ir svarbiausia jos tokios kažkokios TIKROS ... Patys sau norėjome kažko panašaus 4u.gif

labai grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivulika @ 2011 01 10, 14:05)
galiu ir as pasirodyti ax.gif
http://www.vaidabuceliene.lt/  cia yra keletas musu foto reikia pasirinkit galerija ir DAIVOS IR RAIMUNDO vestuves

Suknele tai nuostabi - seksuali, romantiska ir laaabai graaazi smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2010 11 12, 16:58)
Sveikos  smile.gif
idedu jusu teismui keleta savo vestuviu foto  4u.gif
http://www.facebook....mp;l=8bf09291dc
ir po vestuviu gryze is Egipto darem povestuvine fotosesija smile.gif nes priesvestuvines tiesiog nespejome pasidaryti  doh.gif
http://www.facebook....100001572302721

Oh, kaip patiko povestuvine fotosesija! wub.gif
Fotosesija su zirgais, mano svajone blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanore @ 2011 06 16, 23:01)
Pasaka!!!! Labai elegantiska jaunoji, tiesiog sklinda is zmogaus, labai, labai grazu!!!! Kukliai paprastai, gal todel, kad nesu megeja dideliu vestuviu, ir labiau vertinu brandesniu zmoniu santuokas  4u.gif  Saunuoliai del to arbatos gerimo gamtoje  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
tokio grožio ir paprastumo seniai jau neteko matyti, nuostabu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE([simple] @ 2011 07 26, 13:46)
Nuotraukos isties puikios,pazystu si fotografa Jaroslava Stankeviciu thumbup.gif  ir musu vestuves fotografavo,bet cia ne apie tai.Ka galiu pasakyti apie jaunuosius tai kad jokio dziaugsmo cia isvis nematau,labai jau rimti! g.gif  Kas liecia nuotakos apranga viskas grazu,neperkrauta 4u.gif O del jaunikio tai ka zinau,tas geltonai baltas kostiumas ne i tema..nes jeigu butu baltas butu super! o cia nei sis nei tas.Del pamergiu tai sukneles grazios bet tikrai per tamsios...esu labai kritiskas zmogus,nes mano daras su tuo susijes,bet jeigu ikeliate cia savo foto bukite tam pasiruose. tongue.gif

O man kaiptik patiko pamergiu sukneliu spalva thumbup.gif
Atsakyti
Vasara jau įpusėjo, o nuotraukų visai nėra ax.gif nors jaučiu visi vis dar kantriai laukia biggrin.gif mes savo vestuvines nuotraukas gavome tik gruodžio mėnesį, nors vestuvės irgi vasarą buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaaaaa @ 2011 07 18, 13:01)
Mano drauges  trykstanti dziaugsmu vestuvine fotosesija  4u.gif

Kaip gražu smile.gif Kaip tik prieš porą dienų su viena drauge kalbėjom, kad labai faina, kai ne tik nuotraukos, bet dar ir filmas "sudėliotas" yra. Pas jos pažįstamą buvo toks sukurtas. Nu man tai jis labai wub.gif Gaila, kad man jau tokio neteks turėt....
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 07 27, 09:32)
Vasara jau įpusėjo, o nuotraukų visai nėra  ax.gif  nors jaučiu visi vis dar kantriai laukia  biggrin.gif  mes savo vestuvines nuotraukas gavome tik gruodžio mėnesį, nors vestuvės irgi vasarą buvo  biggrin.gif

Oho blink.gif Tai neblogai teko laukti g.gif Bet, manau, kad buvo verta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Moliuskas @ 2011 07 27, 13:59)
Kaip gražu smile.gif  Kaip tik prieš porą dienų su viena drauge kalbėjom, kad labai faina, kai ne tik nuotraukos, bet dar ir filmas "sudėliotas" yra. Pas jos pažįstamą buvo toks sukurtas. Nu man tai jis labai wub.gif Gaila, kad man jau tokio neteks turėt....

Labai grazu wub.gif
Labai lengvai galima pasidaryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėjubė @ 2011 07 27, 14:16)
Oho  blink.gif Tai neblogai teko laukti g.gif Bet, manau, kad buvo verta  wink.gif

taip biggrin.gif laukti buvo tikrai tikrai verta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Moliuskas @ 2011 07 27, 11:59)
Kaip gražu smile.gif  Kaip tik prieš porą dienų su viena drauge kalbėjom, kad labai faina, kai ne tik nuotraukos, bet dar ir filmas "sudėliotas" yra. Pas jos pažįstamą buvo toks sukurtas. Nu man tai jis labai wub.gif Gaila, kad man jau tokio neteks turėt....

Labai grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 07 27, 15:51)
taip  biggrin.gif  laukti buvo tikrai tikrai verta  blush2.gif

Jei ne gaila imeskit nuoroda i savo filma is nuotrauku blush2.gif
Atsakyti