Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviu foto albumai

QUOTE(O-RE-AR @ 2011 04 20, 23:47)
Na taip,bus visko,tik kad ciulpinuku pati jaunoji uzsimane,o ka jie su jais veiktu,tai jau nezinau biggrin.gif
O ju gyvenimo dar taip pat nezinau,nes tik pati pradzia kaip bebutu ax.gif

Na ta musu svente jau arteja ir kazkaip visai pradedu nebijoti  rolleyes.gif nors niekad tokios sventes nefotkinus,nes nesu fotografe,bet...visada buna pirmas kartas smile.gif

Bet jus galite suzinoti, kaip susipazino, kur pasimatymus skyre, kur pirma karta pabuciavo, kur pasipirso, kaip pasipirso ir daug daug visokiu idomybiu. Bekalbant istrauksit idomiu faktu dar daugiau. Butina kalbetis su jaunaisiais. Teisingai sake, fotografas neturi rezisuoti ir kurti fotosesijos, bet fotografas gali patarti kokia linkme nukreipti ta sesija, kad jinai turetu isliekamaja verte. smile.gif sekmes.
Atsakyti
Tema pakeitė savo paskirtį? atrodo tai vestuvių fotoalbumas, o ne vestuvinių fotosesijų aptarimas, ar savo nuomonės pateikimo tema g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olinda @ 2011 04 25, 12:55)
Tema pakeitė savo paskirtį? atrodo tai vestuvių fotoalbumas, o ne vestuvinių fotosesijų aptarimas, ar savo nuomonės pateikimo tema  g.gif

geras pastebejimas biggrin.gif
taigi laukiam nuotaku nuotraukyciu 4u.gif
Atsakyti
Vestuvių sezonas prasidės, nuotraukyčių padaugės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 04 15, 19:01)
Vienos žieminės vestuvės su pusvalandžio fotosesija

http://www.vimeo.com/20689181

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*didi* @ 2011 04 29, 21:01)

notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 04 30, 12:07)

bigsmile.gif man irgi labai patiko.. wub.gif ten jusu 'darbas'? ax.gif 4u.gif
wub.gif maciau jusu parasa.. bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VIGILIUKAS: 30 balandžio 2011 - 13:23
QUOTE(VIGILIUKAS @ 2011 04 30, 13:18)
bigsmile.gif man irgi labai patiko.. wub.gif ten jusu 'darbas'? ax.gif  4u.gif
wub.gif maciau jusu parasa.. bigsmile.gif  thumbup.gif  wub.gif

Labai ačiū 4u.gif Džiaugiuosi, kad patiko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(VIGILIUKAS @ 2011 04 30, 14:18)
bigsmile.gif man irgi labai patiko.. wub.gif ten jusu 'darbas'? ax.gif  4u.gif
wub.gif maciau jusu parasa.. bigsmile.gif  thumbup.gif  wub.gif

Dali pagyru ir as prisiimsiu biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 04 30, 16:28)
Labai ačiū  4u.gif  Džiaugiuosi, kad patiko  blush2.gif

QUOTE(Forgete @ 2011 04 30, 19:12)
Dali pagyru ir as prisiimsiu biggrin.gif  cool.gif

bigsmile.gif tai cia kaip ir suprantu tada judvi fotografuojat? 4u.gif

p.s. skaitinejau rarity parase,bet neuzmaciau tokio grozio kainytes blush2.gif ? 4u.gif galite i a.z brukstelti blush2.gif musu diena irgi arteja,tai kazko toookio wub.gif labai noreciau bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
Laukiame ir kitu nuotraukyciu arba video 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2011 04 17, 01:04)
Man šiek tiek juokinga, kai nejodinėjantys žmonės pozuoja ant žirgų, o į vestuvinį filmuką įdedami fejerverkai, kurių toje šventėje iš tikro nebuvo (primontuojama iš kitų). Tai tarsi ir iškraipo tą dokumentinę foto ir video funkciją, iš prisiminimų virsta butaforija...

Pritariu jums, panašiai kaip pozavimas geležinkelio stotyje iš kurios realiai mes niekur nesiruošiam važiuoti su savo vestuviniais drabužiais, arba ant bėgių, arba su visa ilga suknele ir nuometu žaisti lauko tenisą... Nu bet yra kam patinka, mes skirtingi. smile.gif

QUOTE(aridax @ 2011 04 17, 11:27)
Ta diena ju ispudziai yra ne tik ceremonija, sveciai, ta diena ju ispudziai: pirma karta gyvenime atsisedau ant zirgo, ir tas pirmas įspūdis patirtas kartu su mylimuoju; 10 metų nebuvę nuvažiavome prie jūros; niekada nepasiryžę į vandenį įkristi su drabužiais, TĄ dieną taip ir padarėme; ir pan.

Jau ir taip tą dieną naujumo buvo daaaug, taip daug kad atrodo nesavom kojom vaikštai ir viskas kažkur tarsi plaukia... biggrin.gif o jeigu dar susigalvot tą dieną pirmą kartą ant arklio atsisėst, arba pirmą kartą su kokiais riedučiais pvz. doh.gif Negalėčiau savęs niekaip įsivaizduot, man čia būtų tik dirbtina poza, bet čia kiekvienam skirtingai matyt 4u.gif
Šiaip Daivulika teisi, diskutuoti apie nuotraukų stilių galėtume šioje temoje http://www.supermama...?...6490&st=168

O į temą - nuostabi žiemos fotosesija, dėl kurios man net buvo kilus mintis kad kaip faina būtų vestuves daryt žiemą..... wub.gif biggrin.gif http://www.youtube.c...h?v=4g694jmsn0k Aišku, kiekvienas metų laikas kuria skirtingą nuotaiką. Šios nuotraukos daugeliu aspektų mano skonio, patinka jose esanti nuotaika, šiluma, paprastumas, ramybė, meilė, romantika ir svarbiausia jos tokios kažkokios TIKROS ... Patys sau norėjome kažko panašaus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 25 gegužės 2011 - 16:08