Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviu foto albumai

QUOTE(Vėjubė @ 2011 03 25, 14:34)
Turėtų būti nerealiai gražios  ax.gif

Tuokeme praeta ziema. Kaip tik pasitaike grazi sauleta diena. Tikrai labai grazi: zydras dangus, saule sviecia, sniego pusniu balciausiu daug. Bet tai buvo pati salciausia diena. Diena lauke -12. Tai zinokite neturime ne vienos nuotraukos gamtoje. Salti niekas nenorejo sad.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal mergaites nesupyks, ne mano vestuviu albumas ir net ne albumas, tik pasakisko grozio nuotraukos ir talentingo fotografo darbai. (Rusija).

http://www.romanblag...s/image001.html

Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2011 03 26, 17:01)
Tuokeme praeta ziema. Kaip tik pasitaike grazi sauleta diena. Tikrai labai grazi: zydras dangus, saule sviecia, sniego pusniu balciausiu daug. Bet tai buvo pati salciausia diena. Diena lauke -12. Tai zinokite neturime ne vienos nuotraukos gamtoje. Salti niekas nenorejo sad.gif

kaip liudna, o tai jus patys irgi nesifotografavote g.gif ???
Atsakyti
QUOTE(Loini @ 2011 01 10, 00:15)
Dabar turi buti viskas gerai smile.gif

Žiūrinėdavau kitų nuotakų foto,(visos nuotakos-tokios gražios, kiekviena atrodo labai įspūdingai ir nepakartojimai  wub.gif ) o dabar rodau savo nuotraukytes jusu kritikai  blush2.gif 
Mano nuotraukas

O man labai originali jaunosios puokste,labai grazi thumbup.gif
Ir visos nuotraukos tiesiog vau 4u.gif

Man teks po menesio savo jegas isbandyti fotkinant draugu vestuves.Deja tai galima pavadint tik susirasymu,nes sveciu vos keletas,tik metrikacija ir pasifotografavimas gan nykioje gamtoje.
Patarkit prasau,ka sugalvot jauniesiems nuveikt,kad spalvingesnes butu foto. ax.gif nei nuometo,nei geliu,nei pulko nebus,taip kad uzduotis labai sunki,bet kaip visi nori Graziu fotkiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2011 03 29, 15:48)

Man teks po menesio savo jegas isbandyti fotkinant draugu vestuves.Deja tai galima pavadint tik susirasymu,nes sveciu vos keletas,tik metrikacija ir pasifotografavimas gan nykioje gamtoje.
Patarkit prasau,ka sugalvot jauniesiems nuveikt,kad spalvingesnes butu foto.  ax.gif nei nuometo,nei geliu,nei pulko nebus,taip kad uzduotis labai sunki,bet kaip visi nori Graziu fotkiu  doh.gif

Rinkitės kokius ryškiaspalvius balionus arba kokius guminius batus ryškesnius smile.gif
Nors žinot, gal po mėnesio gamta jau bus prabudus, gal nebus taip nyku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėjubė @ 2011 03 29, 12:53)
Rinkitės kokius ryškiaspalvius balionus arba kokius guminius batus ryškesnius smile.gif
Nors žinot, gal po mėnesio gamta jau bus prabudus, gal nebus taip nyku smile.gif

bigsmile.gif Aciu,butinai apmastysiu...o ka ant balionu duot linkejimus visiems rasyt,(kaip per krikstynas)ar tik papuozuot jauniesiems? rolleyes.gif
O del guminiu,tai tikrai neprikalbinsiu lotuliukas.gif

Laukiu dar kokiu pasiulymu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2011 03 29, 14:48)

Patarkit prasau,ka sugalvot jauniesiems nuveikt,kad spalvingesnes butu foto.  ax.gif nei nuometo,nei geliu,nei pulko nebus,taip kad uzduotis labai sunki,bet kaip visi nori Graziu fotkiu  doh.gif

pažiūrėkite fotografų puslapiuose paprastas porų fotosesijas ax.gif turėtų kilti minčių nemažai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 03 29, 13:18)
pažiūrėkite fotografų puslapiuose paprastas porų fotosesijas  ax.gif  turėtų kilti minčių nemažai  4u.gif

Bandziau ieskoti,nes nieko tinkamo neradau,gal turite kokia nuoroda jus?
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2011 03 29, 15:23)
Bandziau ieskoti,nes nieko tinkamo neradau,gal turite kokia nuoroda jus?

google'je įsiveskite fotografas/fotografė/fotografai/priešvestuvinė fotosesija ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 03 29, 13:49)
google'je įsiveskite fotografas/fotografė/fotografai/priešvestuvinė fotosesija ir t.t.  mirksiukas.gif

Aciukas,jau einu ziurinet,gal kas uzklius geraja prasme
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2011 03 29, 16:58)
Aciukas,jau einu ziurinet,gal kas uzklius geraja prasme

man pavyzdžiui labai graži pavasarinė ir simboliška idėja būtų - sodinti medelį wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 03 29, 18:13)
man pavyzdžiui labai graži pavasarinė ir simboliška idėja būtų - sodinti medelį  wub.gif

Per daug sedinga,nes abu gyvena uzsieni,neturi savo kiemo,nei siaip kur galetu sodint.Ir aplamai jaunoji fotografijoms skiria tik puse valandos blink.gif
Atsakyti