Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviu foto albumai

QUOTE(kucci_kucci @ 2011 02 10, 13:07)
idomu, kaip jb prieme visas idejas, kurias ruosetes daryti? nesake, kad to reikia, niekas nesupras ar pan., g.gif
saviski kai bandau isivaizduoti,tai biski juokinga darosi  biggrin.gif

na kaip čia pasakius ax.gif manau viskas priklauso nuo to, kokie jūsų pačių tarpusavio santykiai, kaip vyras apskritai reaguoja į kažkokius panašius dalykus, kaip jūs bendraujate ax.gif vienas vyras išgirdęs, kad reikės surišti 50 vnt. kaspinėlių paklaiksta blink.gif kitam nei šilta nei šalta nuo to biggrin.gif žodžių čia jau tik nuo jūsų pačių priklauso smile.gif
Pas mus yra maždaug taip - aš pasakau idėją, tada kiekvienas pasako ką mano apie tai ir galvojam, reik - nereik ax.gif jei vyras nesutinka, tada imiesi visokių gudrybių nuomonei pakeisti flirt.gif lotuliukas.gif bandai paaiškinti, įtikinti, kad taip gražiau ar geriau rolleyes.gif nu juk pačios žinot kaip būna su tais vyrais biggrin.gif
Šiaip buvo visko ruošiantis vestuvėms smile.gif juk dar daug kas priklauso ir nuo biudžeto ax.gif juk būna, kad tenka rinktis tarp kažko rolleyes.gif pvz. aš beveik su visais (kas buvo susijęs su pasiruošimu), tame tarpe ir vyru kovojau dėl kėdžių papuošimų doh.gif lotuliukas.gif bet šioje kovoje nugalėjau didis.gif bis.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 10, 12:21)

Pas mus yra maždaug taip - aš pasakau idėją, tada kiekvienas pasako ką mano apie tai ir galvojam, reik - nereik  ax.gif  jei vyras nesutinka, tada imiesi visokių gudrybių nuomonei pakeisti flirt.gif  lotuliukas.gif  bandai paaiškinti,  įtikinti,  kad taip gražiau ar geriau  rolleyes.gif nu juk pačios žinot kaip būna su tais vyrais  biggrin.gif

puikus tarimosi budas thumbup.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 10, 14:21)
juk dar daug kas priklauso ir nuo biudžeto  ax.gif  juk būna, kad tenka rinktis tarp kažko  rolleyes.gif  pvz. aš beveik su visais (kas buvo susijęs su pasiruošimu), tame tarpe ir vyru kovojau dėl kėdžių papuošimų  doh.gif  lotuliukas.gif  bet šioje kovoje nugalėjau  didis.gif bis.gif hihihi.gif

zinok ir as kovojau del sito dalyko, bet neiskovojau, nes kazkaip per daug nezyziau del to lotuliukas.gif nes siaip jei ko uzsigeidziu, tai visada gaunu.. maniskis ikalbamas thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 02 10, 13:30)
Noriu pagirti Gucci ir Monikute  4u.gif
na merginos kazkas nerealaus  wub.gif  wub.gif  wub.gif  nieko naujo nepasakysiu,nes mergaites ir taip jau jus isgyre  4u.gif

aciukas blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 01 30, 03:06)
Pagaliau ir aš galiu parodyti mūsų šventės akimirkas  wub.gif  user posted image  user posted imageuser posted image
1 dalis ir 2 dalis

Gal kam bus naudinga, gal kokių idėjų pasisems  blush2.gif

wub.gif lb grazu ypac antroji dalis wub.gif sveikinu sukurus seima wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 01 30, 03:06)
Pagaliau ir aš galiu parodyti mūsų šventės akimirkas  wub.gif  user posted image  user posted imageuser posted image
1 dalis ir 2 dalis

Gal kam bus naudinga, gal kokių idėjų pasisems  blush2.gif

NUOSTABIOS PASAKISKOS VESTUVES! thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laukiam ir kitu nuotaku albumu 4u.gif Norim kartu pasidziaugt ax.gif
Atsakyti
Na atsilus orams labiau tikimes ir nuotraukyciu sulauksim daugiau wink.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga.Inga @ 2011 03 18, 01:45)
Na atsilus orams labiau tikimes ir nuotraukyciu sulauksim daugiau wink.gif  smile.gif

drinks_cheers.gif tikimes tikimes
Atsakyti
QUOTE(ssandraM @ 2011 02 16, 20:33)
wub.gif  lb grazu ypac antroji dalis  wub.gif  sveikinu sukurus seima  wub.gif  4u.gif

QUOTE(zanuda @ 2011 03 05, 13:33)
NUOSTABIOS PASAKISKOS VESTUVES!  thumbup.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Kazkaip ramu cia g.gif , bet oras atsyla, tai tuoj pasipils cia nuotaku ir ju nuotrauku wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
butu idomu pamatyti ziema tekejusiu merginu nuotraukeles wink.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dr. @ 2011 03 25, 13:48)

Turėtų būti nerealiai gražios ax.gif
Atsakyti