Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviu foto albumai

QUOTE(*monikute* @ 2011 01 30, 00:06)
Pagaliau ir aš galiu parodyti mūsų šventės akimirkas  wub.gif  user posted image  user posted imageuser posted image
1 dalis ir 2 dalis

Gal kam bus naudinga, gal kokių idėjų pasisems  blush2.gif

Kur sventete? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 01 30, 02:06)
Pagaliau ir aš galiu parodyti mūsų šventės akimirkas  wub.gif  user posted image  user posted imageuser posted image
1 dalis ir 2 dalis

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai patiko... O suknelės gražumas wub.gif wub.gif wub.gif Šaunuoliai!
Laimingo gyvenimo drauge wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 01 30, 01:06)
1 dalis ir 2 dalis

Gražios foto, nuotaka labai graži, ir labai panaši į savo mamąsmile.gif

Man tik keistai pasirodė ant stalo degančios tokios mažos žvakutės, kai staltiesė banguotai užtiesta.. atrodo tuoj užsidegs rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2011 01 30, 15:15)
Kur sventete?  ax.gif

S. Baniulio sodyba ax.gif bet visą puošybą patys darėm blush2.gif

QUOTE(būsimoji @ 2011 01 30, 15:56)

QUOTE(bubosecka @ 2011 01 30, 20:23)
Labai patiko... O suknelės gražumas  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Šaunuoliai!
Laimingo gyvenimo drauge  wub.gif  4u.gif

Labai ačiū blush2.gif 4u.gif

QUOTE(mafijozė @ 2011 01 30, 20:26)
Gražios foto, nuotaka labai graži, ir labai panaši į savo mamąsmile.gif

Man tik keistai pasirodė ant stalo degančios tokios mažos žvakutės, kai staltiesė banguotai užtiesta.. atrodo tuoj užsidegs  rolleyes.gif

Ačiū aciuks.gif blush2.gif visi sako,kad labiau į tėtį biggrin.gif

Na žinokit neužsidegė niekas blush2.gif o atrodė labai jaukiai, šiltai ir "ne oficialiai" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 01 30, 03:06)
1 dalis ir 2 dalis

parasiau kitoj temoj, bet pasisakysiu ir cia smile.gif
lb grazu viskas wub.gif buvo verta laukti situ foto lotuliukas.gif thumbup.gif
laimes seimyniniame gyvenime 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 01 30, 20:54)

Šaunuoliai, jei patys puošėt - tikrai gražiai atrodė, super smile.gif
Jaunoji tikra mamos kopija (beje, tėtis kažkur matytas, ne muzikantas netyčia)? ax.gif
Bendras vaizdas puikus, jaunieji gražūs, nuotraukos puikios smile.gif
Tik vienas mažytis pastebėjimas peržiūrėjus ne vieną vestuvinį albumą - jaunosios darosi makiažą, šukuosenas, o jaunikiams nieko.. Matos itas skirtumas nuotraukose, kai jaunosios oda lygi, nušpakliuota, o jaunikio veidas raudonom dėmėm išmestas...
Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2011 01 30, 23:35)

Tik vienas mažytis pastebėjimas peržiūrėjus ne vieną vestuvinį albumą - jaunosios darosi makiažą, šukuosenas, o jaunikiams nieko.. Matos itas skirtumas nuotraukose, kai jaunosios oda lygi, nušpakliuota, o jaunikio veidas raudonom dėmėm išmestas...

nes retas jaunikis, kuris nori sau ant veido detis spakliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2011 01 30, 22:53)
nes retas jaunikis, kuris nori sau ant veido detis spakliu lotuliukas.gif

nori nenori, bet manau tiesiog tai turėtų būti privaloma - kaip televizijoje filmuojant prieš kameras vyrus papudruoja, tai pir vestuvių diena turėtų papudruoti, kad nuotraukose gražiai atrodytų ir nebūtų didelio kontrasto su jaunąja
Atsakyti
na foto galima retusuoti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2011 01 30, 22:33)
parasiau kitoj temoj, bet pasisakysiu ir cia smile.gif
lb grazu viskas wub.gif buvo verta laukti situ foto lotuliukas.gif  thumbup.gif
laimes seimyniniame gyvenime 4u.gif

ačiū blush2.gif smagu buvo pradžiuginti ir numalšinti tamstelės smalsumą biggrin.gif

QUOTE(*Gutte @ 2011 01 30, 22:35)
Šaunuoliai, jei patys puošėt - tikrai gražiai atrodė, super  smile.gif
Jaunoji tikra mamos kopija (beje, tėtis kažkur matytas, ne muzikantas netyčia)?  ax.gif
Bendras vaizdas puikus, jaunieji gražūs, nuotraukos puikios  smile.gif

Ačiū 4u.gif daug ką patys darėm blush2.gif čia dar yra vienas albumėlis smulkmenėlių blush2.gif buvo nerealiai smagu patiems viską galvoti, daryti. O labiausiai tai esame patenkinti pakvietimais biggrin.gif nesitikėjom, kad gausis tokie gražūs kaip iš spaustuvės biggrin.gif

Keista, kai sako, kad esu mamos kopija blush2.gif o tėtis tikrai ne muzikantas biggrin.gif

Net nuėjau pažiūrėti nuotraukų į tą savo vargšą jaunikį hihihi.gif
išties kai labai didelis skirtumas tarp jaunosios ir jaunikio tai nesižiūri drinks_cheers.gif bet ir tikrai ne kiekvienas jaunikis sutinka "špakliuotis" ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 30 sausio 2011 - 22:35
ziani pasiziuri foto ir juodai pavydi kitiems sveciams biggrin.gif svajoniu vestuves ir tikrai netradicines... detaliu /smulkmeneliu grazumas neispasakytas... dar niekur neregejau.
Atsakyti