Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviu foto albumai

QUOTE(*Gutte @ 2011 01 21, 17:37)
GUCCI, toks netaktiškas klausimas  ax.gif  Kiek mokėjot fotografui? smile.gif
Papildyta:
Mano bendradarbės vestuves fotkino šitas fotografas http://www.kestasm.lt/apie.html
Man asmeniškai jo nuotraukos žiaauriai gražios, o mokėjo visai nebrangiai  smile.gif

gražios šio fotografo foto smile.gif
Šiaip daug kas ir nuo pačių fotografų priklauso. Turiu omenyje, jų braižą, nes laaaaabai skirtingi yra smile.gif
Atsakyti
GUCCI, toks netaktiškas klausimas  ax.gif  Kiek mokėjot fotografui? smile.gif
Papildyta:
Mano bendradarbės vestuves fotkino šitas fotografas http://www.kestasm.lt/apie.html
Man asmeniškai jo nuotraukos žiaauriai gražios, o mokėjo visai nebrangiai  smile.gif

Uo, ir savo drauge tarp nuotaku radau bigsmile.gif Gal ta pati bigsmile.gif
Atsakyti

ta nuotrauka kur jaunoji su sautuvu, tokia man ziauri doh.gif pasityciojimas ir vyro zeminimas doh.gif
o siaip kitos foto tikrai grazios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2011 01 21, 16:51)
parasiau i az mirksiukas.gif

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jums @ 2011 01 21, 17:20)
Uo, ir savo drauge tarp nuotaku radau  bigsmile.gif  Gal ta pati  bigsmile.gif

gal cool.gif
Papildyta:
QUOTE(*GUCCI* @ 2011 01 21, 17:33)
ta nuotrauka kur jaunoji su sautuvu, tokia man ziauri doh.gif pasityciojimas ir vyro zeminimas doh.gif
o siaip kitos foto tikrai grazios smile.gif

Tave gal nėštumas taip jautriai veikia? unsure.gif Na nereikia visko iškart laikyti įžeidimu ar pažeminimu - gi taip sakant 'ant prikolo' tokios nuotraukos, kaip ir anekdotai apie butinės technikos spalvą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2011 01 22, 12:00)
Tave gal nėštumas taip jautriai veikia?  unsure.gif  Na nereikia visko iškart laikyti įžeidimu ar pažeminimu - gi taip sakant 'ant prikolo' tokios nuotraukos, kaip ir anekdotai apie butinės technikos spalvą  mirksiukas.gif

siaip zinok as juokus tikrai suprantu, bet va cia tai man nejuokingai atrode unsure.gif juokinga kai vyras su raudonom kojinem ar su kedais... lb smagi foto kur jauniki laiko pabroliai.. jaunikio veido israiska superine thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2011 01 22, 11:00)

Tave gal nėštumas taip jautriai veikia?  unsure.gif  Na nereikia visko iškart laikyti įžeidimu ar pažeminimu - gi taip sakant 'ant prikolo' tokios nuotraukos, kaip ir anekdotai apie butinės technikos spalvą  mirksiukas.gif

Na man taip pat nei juokinga nei ką. Gal kitokioje aplinkoje būtų, kitaip atrodytų...
Atsakyti
QUOTE(Karelija @ 2011 01 24, 20:31)
Na man taip pat nei juokinga nei ką. Gal kitokioje aplinkoje būtų, kitaip atrodytų...

o gal Jūs irgi laukiatės? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2011 01 24, 22:12)
o gal Jūs irgi laukiatės?  biggrin.gif

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2011 01 24, 23:12)

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2011 01 24, 22:12)