Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviu foto albumai

QUOTE(Lafesta @ 2011 01 20, 15:02)
Na kas tiesa tas tiesa,meniskumo 0, del to labai bijau ir del savo nuotrauku, bet kadangi bus du fotografai gal padarys bent vienas meniskesniu(butent ir imu viena del jo  meniskumo).

Grazi puokste ir ziedai.

nebijokit, juk fotografus turesit du, tai bent vienas tikrai padarys grazu foto mirksiukas.gif
Atsakyti
GUCCI, foto fainos ir viskas ok. O man tas meniškumas... net nežinau, tačiau man šlyktu, kaip su krokais kokiais stovi ir pan... kokia jų prasmė????

Mes asmeniškai, net nevažiavome special kažkur daryt fotosesijos... važiavom link šventinės vietos ir užteko, tai ką radom pakelyje smile.gif

Aišku, kai daug kartų žvilgteli, tai atrodo...hm.. visai neįdomios....

BEt, mergina teisingai pasakė. Kad ne foto - esmė... wub.gif
Atsakyti
*GUCCI*, mielos šiltos nuotraukos 4u.gif bet kažkaip mano nuomonė pasitvirtina, kad gražiausios nuotraukos gaunasi tuomet, kai žmonės nepozuoja wub.gif

QUOTE(Šagrenė @ 2011 01 20, 15:19)

Mes asmeniškai, net nevažiavome special kažkur daryt fotosesijos... važiavom link šventinės vietos ir užteko, tai ką radom pakelyje smile.gif

O mes specialiai važiavome prie jūros, nors nelabai pakeliui buvo blush2.gif bet neįsivaizdavau savo vestuvinių nuotraukų be miško ir jūros wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2011 01 20, 13:04)
kadangi si tema skirta pasirodymams, tai viesai nuotraukas ikelsiu smile.gif

nuotraukos

Kadangi, jūsų vestuvių nuotraukas matau pirmą kartą, tai leisiu sau pasakyti, kad atrodėte išties elegantiškai wub.gif o svarbiausia - neperkrautai smile.gif Beje, mano nuomone tiek kiek mačiau nuotraukose, tai suknelė jums tiko idealiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aveiieva @ 2011 01 20, 17:06)
Kadangi, jūsų vestuvių nuotraukas matau pirmą kartą, tai leisiu sau pasakyti, kad atrodėte išties elegantiškai  wub.gif o svarbiausia - neperkrautai smile.gif  Beje, mano nuomone tiek kiek mačiau nuotraukose, tai suknelė jums tiko idealiai  4u.gif

drinks_cheers.gif ir dar pridursiu - o jau liemens laibumas swoon.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 01 20, 16:36)
*GUCCI*, mielos šiltos nuotraukos  4u.gif  bet kažkaip mano nuomonė pasitvirtina, kad gražiausios nuotraukos gaunasi tuomet, kai žmonės nepozuoja  wub.gif
O mes specialiai važiavome prie jūros, nors nelabai pakeliui buvo  blush2.gif  bet neįsivaizdavau savo vestuvinių nuotraukų be miško ir jūros  wub.gif

o mes Jūsų nuotraukas matėme? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Šagrenė @ 2011 01 20, 16:19)
GUCCI, foto fainos ir viskas ok. O man tas meniškumas... net nežinau, tačiau man šlyktu, kaip su krokais kokiais stovi ir pan... kokia jų prasmė????

Aišku, kai daug kartų žvilgteli, tai atrodo...hm.. visai neįdomios....

BEt, mergina teisingai pasakė. Kad ne foto - esmė...  wub.gif

na su kroksai tai cia craizy foto, na kaip ir su guminiais batais smile.gif kaip sakoma vieniem lb grazu, kitiem ne. as tai per viduriuka, neraitin grazu, bet ir nesakau, kad lb baisu smile.gif

o man pavyzdziui fainos foto kokioj stotelej kai vaikinas sedi laukia, o tolumoj ateina jo isrinktoji wub.gif tikrai nebutina kazkur vaziuoti, dar taip idomiau kai fotkiniesi ten, kur visai neplanuota, originalu ir zavu wub.gif

kai daug kartu ziuri tas nuotraukos, tai jos darosi ne be tokios grazios, nes pasimato visokiu trukumu... doh.gif tai akis mazesne viena, tai sypsena kreiva, tai suknele negraziai guli doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*monikute* @ 2011 01 20, 17:36)
*GUCCI*, mielos šiltos nuotraukos  4u.gif  bet kažkaip mano nuomonė pasitvirtina, kad gražiausios nuotraukos gaunasi tuomet, kai žmonės nepozuoja  wub.gif
O mes specialiai važiavome prie jūros, nors nelabai pakeliui buvo  blush2.gif  bet neįsivaizdavau savo vestuvinių nuotraukų be miško ir jūros  wub.gif

yra keletas foto, kur mes nepozuojam, tai is kai kuriu ima juokas lotuliukas.gif tarkim sampano atidarymas lotuliukas.gif albume nera tu foto, bet atrodo tai juokingai, ypac mano vyras lotuliukas.gif

man taip pat prie juros grazios nuotraukos, bet deje mums tas krastas visai ne pakeliui buvo, o Kauno marios tai man jau ne tas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(aveiieva @ 2011 01 20, 18:06)
Kadangi, jūsų vestuvių nuotraukas matau pirmą kartą, tai leisiu sau pasakyti, kad atrodėte išties elegantiškai  wub.gif o svarbiausia - neperkrautai smile.gif  Beje, mano nuomone tiek kiek mačiau nuotraukose, tai suknelė jums tiko idealiai  4u.gif

aciu blush2.gif na del sukneles tai cia kaip ir mano svajoniu ji buvo wub.gif
Papildyta:
QUOTE(*monikute* @ 2011 01 20, 18:13)
drinks_cheers.gif ir dar pridursiu - o jau liemens laibumas swoon.gif  blush2.gif

aciu blush2.gif 4u.gif bet dbr kai esu nestuke.gif tai dingta visas laibumas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Karelija @ 2011 01 20, 19:15)

drinks_cheers.gif kada pasirodysit mums savo nuotraukeles? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karelija @ 2011 01 20, 18:15)

ne blush2.gif

QUOTE(*GUCCI* @ 2011 01 20, 18:33)

aciu blush2.gif  4u.gif  bet dbr kai esu  nestuke.gif  tai dingta visas laibumas lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif  kada pasirodysit mums savo nuotraukeles? ax.gif

po nestuke.gif susigražinsi formas mirksiukas.gif 4u.gif

nebuvo kada sukelti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 01 20, 20:25)

po  nestuke.gif  susigražinsi formas  mirksiukas.gif  4u.gif

nebuvo kada sukelti  blush2.gif

as lb tikiuosi smile.gif

na tai mes zinok lb laukiam tavo nuotraukyciu blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2011 01 20, 19:30)
na tai mes zinok lb laukiam tavo nuotraukyciu blush2.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
GUCCI, toks netaktiškas klausimas ax.gif Kiek mokėjot fotografui? smile.gif
Papildyta:
Mano bendradarbės vestuves fotkino šitas fotografas http://www.kestasm.lt/apie.html
Man asmeniškai jo nuotraukos žiaauriai gražios, o mokėjo visai nebrangiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gutte: 21 sausio 2011 - 15:37
QUOTE(*Gutte @ 2011 01 21, 17:37)
GUCCI, toks netaktiškas klausimas  ax.gif  Kiek mokėjot fotografui? smile.gif

parasiau i az mirksiukas.gif
Atsakyti