Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviu foto albumai

QUOTE(*monikute* @ 2011 01 19, 21:30)
ne fotosesiją daryti naują, o dar vienas vestuves kelti  cool.gif  biggrin.gif

sakai tuoktis dar karteli ax.gif , reiks vyra kalbinti... hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėjubė @ 2011 01 19, 18:30)
Baikit, mergaitės, nieko nenorėjau įžeisti ir visai ne apie tėvų nuotraukas kalbėjau, ir net ne iš blogos valios mirksiukas.gif  Tiesiog esu mačius tokių vestuvinių nuotraukų, ypač vestuvinių suknelių nuomos punktų albumuose, kur tuomet buvo labai madinga, fone uždėti kokį "havajų" vaizdelį ar panašiai, ir tai visiškai netikroviškai atrodė  rolleyes.gif

O jus visiskai nieko ir neizeidet thumbup.gif
As tiesiog turejau omeny,kad seniau ir nuotraukos buvo zymiai geresnes ir man netgi grazesnes wub.gif nes visi buvo elegantiski ir netgi fotoatelje taip graziai atrode.. o dabar kai kur mirt tikrai is juoko gali pamates vestuvine foto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivulika @ 2011 01 18, 19:38)
na matyt man dar neteko matyt tokiu ax.gif

mes kadangi pataupem pinigelius, tai musu tokios buitiskesnes nuotraukos. nesakau, kad man jos negrazios, bet meniskumo 0 smile.gif na bet bet kaina atitiko kokybe, tad jokiu priekaistu neturim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2011 01 20, 12:05)
mes kadangi pataupem pinigelius, tai musu tokios buitiskesnes nuotraukos. nesakau, kad man jos negrazios, bet meniskumo 0  smile.gif na bet bet kaina atitiko kokybe, tad jokiu priekaistu neturim smile.gif

Na jau butiskos lotuliukas.gif o man labai grazios,jokio buitiskumo nepamaciau,nebent nesupratu zodzio buitiskumas savokos lotuliukas.gif tavo foto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėjubė @ 2011 01 19, 12:09)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na, ir dabar ant bangos yra nuotraukos, kuriose žmonės natūraliai prigauti, o ne pozuoja smile.gif O anksčiau sustatydavo visą pulką - "tu daryk taip, tu šitaip, o tu anaip, ir visi sako sūūūūūūūris" ir visose foto visi vienodai šypsosi smile.gif  Ir dar žiūrėk fotošopu uždeda kokį foną "nerealų" smile.gif Žinoma, ne visi čia taip smile.gif
Bet sakau, kad tendencijos keičiasi mirksiukas.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif man "sūūūūūūūris" primine darzelio laikus kai fotografas liepdavo taip sakyti lotuliukas.gif su tais nerealiais vaizdelias tai man pacios baisiausios foto doh.gif arba dar kur jaunikis nuotaka laiko "ant delno" doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lady*love @ 2011 01 19, 19:18)
drinks_cheers.gif  tevu vestyvini albuma ziuriu gan daznai ir tikrai visi buvo labai stilingi ir net neradau nei vienos foto is kurios galeciau juoktis,nes viskas buvo naturalu ir grazu wink.gif
o ne fotoshopinti , kaip kazkuri paminejo tai smile.gif

man buvo juokingops foto, kur stalo uzsedimas buvo, tai ten taip juokingai apsirenge buvo lotuliukas.gif na bet tokios tradicijos juk buvo (ir yra) smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lady*love @ 2011 01 20, 13:08)
Na jau butiskos lotuliukas.gif  o man labai grazios,jokio buitiskumo nepamaciau,nebent nesupratu zodzio buitiskumas savokos lotuliukas.gif  tavo foto  thumbup.gif

na aciu blush2.gif 4u.gif man buitiksumas kai sustato, na atsistokit cia prie sitos sienos, dbr is kitos puses pasilenk ir pan lotuliukas.gif aisku man tos sustatytos foto grazios, bet kazkaip norejosi kad butu uzfiksuoti meniskesni vaizdai, nei kad tas atsistojimas prie senos sienos doh.gif lotuliukas.gif gerai, kad vyro pussesere pafotkino, tai yra ir tokiu foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2011 01 20, 12:05)
mes kadangi pataupem pinigelius, tai musu tokios buitiskesnes nuotraukos. nesakau, kad man jos negrazios, bet meniskumo 0  smile.gif na bet bet kaina atitiko kokybe, tad jokiu priekaistu neturim smile.gif

pasirodyk dar kartą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 01 20, 13:21)
pasirodyk dar kartą  blush2.gif

kadangi si tema skirta pasirodymams, tai viesai nuotraukas ikelsiu smile.gif

nuotraukos
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2011 01 20, 14:04)
kadangi si tema skirta pasirodymams, tai viesai nuotraukas ikelsiu smile.gif

nuotraukos

grazios foto wub.gif , idomiai buvot masina pasipuose su sirdutem thumbup.gif , del buitiskumo gal tik keletoje matosi toks dirbtinis sustojimas, bet tikrai neturetum liudet del ju, o pvz 24 ir 42 man tokios mielos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivulika @ 2011 01 20, 14:13)
grazios foto wub.gif , idomiai buvot masina pasipuose su sirdutem thumbup.gif , del buitiskumo gal tik keletoje matosi toks dirbtinis sustojimas,  bet tikrai neturetum liudet del ju, o pvz 24 ir 42 man tokios mielos wub.gif

aciu blush2.gif kazkur internete radau su raudonom gelem panasiai papuosta tai man patiko visai.. bet pas mus kapotas masinos buvo lb didelis, tai jos ten paskendo truputi lotuliukas.gif ai kazkaip as paziuriu i kitu merginu vestuvines nuotraukeles, pasidziaugiu kad va kaip grazu, bet pati del saviskiu neliudziu itin, labiau liudeciau, jei butume visai nesamde fotografo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2011 01 20, 14:24)
aciu blush2.gif  kazkur internete radau su raudonom gelem panasiai papuosta tai man patiko visai.. bet pas mus kapotas masinos buvo lb didelis, tai jos ten paskendo truputi lotuliukas.gif ai kazkaip as paziuriu i kitu merginu vestuvines nuotraukeles, pasidziaugiu kad va kaip grazu, bet pati del saviskiu neliudziu itin, labiau liudeciau, jei butume visai nesamde fotografo lotuliukas.gif

ir nera cia ko liudet, jug tuokiames ne del nuotrauku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivulika @ 2011 01 20, 14:45)
ir nera cia ko liudet, jug tuokiames ne del nuotrauku drinks_cheers.gif

kas tiesa, tai tiesa drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na kas tiesa tas tiesa,meniskumo 0, del to labai bijau ir del savo nuotrauku, bet kadangi bus du fotografai gal padarys bent vienas meniskesniu(butent ir imu viena del jo meniskumo).

Grazi puokste ir ziedai.
Atsakyti