Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviu foto albumai

QUOTE(saulute85 @ 2011 01 18, 12:34)
ech, kad aš nebučiau taip skubejusi besirinkdama savo fotografa...  doh.gif
dabar tokiu nuostabiu darbu randu, bet kaip visada- po laiko  lotuliukas.gif
SUPER!! thumbup.gif

aciu labai 4u.gif
gal parodyk keleta savo foto, jug vestuviu foto VISOS GRAZIOS wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivulika @ 2011 01 18, 13:51)
jug vestuviu foto VISOS GRAZIOS  wub.gif

zinok ne visos unsure.gif kai kurios buna lb jau buitiskos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2011 01 16, 12:51)
o man ta eiline nuotaka kur kas dailiau atrodo, nei ta kur neeiline savo blizgesiu smile.gif tiesiog kiekvienas turim siuo klausimu atskiras nuomones 4u.gif

QUOTE(*Gutte @ 2011 01 16, 13:43)
Pritariu. Jeigu nuotaka atrodo kaip neeilinė, tai dar nereiškia, kad ji atrodo įdomiai, skoningai ir labai gražiai.
Kartais nereikia bijoti atrodyti "tokia, kaip visos", tuo labiau jeigu nemoki tinkamai ir saikingai išsiskirti iš kitų  smile.gif

QUOTE(Luella @ 2011 01 16, 15:04)
Būtent neskoningumas nėra išskirtinumas.

Suntinku su merginom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2011 01 18, 17:13)
zinok ne visos unsure.gif  kai kurios buna lb jau buitiskos unsure.gif

na matyt man dar neteko matyt tokiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2011 01 18, 17:13)
zinok ne visos unsure.gif  kai kurios buna lb jau buitiskos unsure.gif

Aš tai manau, kad dar ir keičiasi mados tendencijos smile.gif Štai, pvz., kai mano giminaitė prieš 4 metus tuokėsi, tuomet nuotraukos tikrai labai gražios atrodė, o vat šiandien pasižiūrėjus, net juokas ima smile.gif
O kai po kelių metų į musų albumus žiūrės, manau, irgi atrodys netobulai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėjubė @ 2011 01 18, 21:46)
Aš tai manau, kad dar ir keičiasi mados tendencijos smile.gif Štai, pvz., kai mano giminaitė prieš 4 metus tuokėsi, tuomet nuotraukos tikrai labai gražios atrodė, o vat šiandien pasižiūrėjus, net juokas ima smile.gif
O kai po kelių metų į musų albumus žiūrės, manau, irgi atrodys netobulai smile.gif

va cia irgi yra tiesos ax.gif
po keleto metu teks daryt nauja fotosesija hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėjubė @ 2011 01 18, 20:46)

Iš kokių konkrečiai dalykų juokas kyla? Spėju spalvotų kojinių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karelija @ 2011 01 19, 01:14)
Iš kokių konkrečiai dalykų juokas kyla? Spėju spalvotų kojinių biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Na, ir dabar ant bangos yra nuotraukos, kuriose žmonės natūraliai prigauti, o ne pozuoja smile.gif O anksčiau sustatydavo visą pulką - "tu daryk taip, tu šitaip, o tu anaip, ir visi sako sūūūūūūūris" ir visose foto visi vienodai šypsosi smile.gif Ir dar žiūrėk fotošopu uždeda kokį foną "nerealų" smile.gif Žinoma, ne visi čia taip smile.gif
Bet sakau, kad tendencijos keičiasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėjubė @ 2011 01 19, 11:09)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na, ir dabar ant bangos yra nuotraukos, kuriose žmonės natūraliai prigauti, o ne pozuoja smile.gif O anksčiau sustatydavo visą pulką - "tu daryk taip, tu šitaip, o tu anaip, ir visi sako sūūūūūūūris" ir visose foto visi vienodai šypsosi smile.gif  Ir dar žiūrėk fotošopu uždeda kokį foną "nerealų" smile.gif Žinoma, ne visi čia taip smile.gif
Bet sakau, kad tendencijos keičiasi mirksiukas.gif

Tendecijos tai tikrai keičiasi. Aš netyčia ne taip supratau Jūsų praitą pasisakymą ir pamaniau, kad Jums juokingai atrodo dabartinės vestuvių foto ax.gif Todėl ir paminėjau spalvotas kojines biggrin.gif
Na taip, tos statytinės foto tikrai neorginalios ir ganėtinai nuobodžios, nors man juokingai neatrodo g.gif Tarkim pažiūrėjus tėvų nuotraukas man neužkliūna ten niekas - tikrai viskas gražu smile.gif (žinoma viskas statiškiau ir oficialiau).
Atsakyti
QUOTE(Karelija @ 2011 01 19, 16:42)
Tendecijos tai tikrai keičiasi. Aš netyčia ne taip supratau Jūsų praitą pasisakymą ir pamaniau, kad Jums juokingai atrodo dabartinės vestuvių foto ax.gif Todėl ir paminėjau spalvotas kojines biggrin.gif
Na taip, tos statytinės foto tikrai neorginalios ir ganėtinai nuobodžios, nors man juokingai neatrodo g.gif Tarkim pažiūrėjus tėvų nuotraukas man neužkliūna ten niekas - tikrai viskas gražu smile.gif  (žinoma viskas statiškiau ir oficialiau).

drinks_cheers.gif tevu vestyvini albuma ziuriu gan daznai ir tikrai visi buvo labai stilingi ir net neradau nei vienos foto is kurios galeciau juoktis,nes viskas buvo naturalu ir grazu wink.gif
o ne fotoshopinti , kaip kazkuri paminejo tai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2011 01 19, 19:18)
drinks_cheers.gif  tevu vestyvini albuma ziuriu gan daznai ir tikrai visi buvo labai stilingi ir net neradau nei vienos foto is kurios galeciau juoktis,nes viskas buvo naturalu ir grazu wink.gif
o ne fotoshopinti , kaip kazkuri paminejo tai smile.gif

Baikit, mergaitės, nieko nenorėjau įžeisti ir visai ne apie tėvų nuotraukas kalbėjau, ir net ne iš blogos valios mirksiukas.gif Tiesiog esu mačius tokių vestuvinių nuotraukų, ypač vestuvinių suknelių nuomos punktų albumuose, kur tuomet buvo labai madinga, fone uždėti kokį "havajų" vaizdelį ar panašiai, ir tai visiškai netikroviškai atrodė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivulika @ 2011 01 18, 21:50)
va cia irgi yra tiesos ax.gif
po keleto metu teks daryt nauja fotosesija hihihi.gif

ne fotosesiją daryti naują, o dar vienas vestuves kelti cool.gif biggrin.gif
Atsakyti