Įkraunama...
Įkraunama...

IVF viltys ir svajonės

svikos, noriu paklausti, vienoms ispunktavima daro be narkozes kitoms su. jus pacios pasirenkat kaip daryti ar tai itakoja kaina ar kaip yra?
Ir dar, esam tik mastymo, rinkimosi klinikos bei gydytoju stadijoje. Vaisingumo klinika, ziurinejau ju psl, kainos lyg ir mazesnes negu pvz motina ir vaikas taciau Kaune ivf nedaro, taip? Esu is Mrj, tad Kaunas arciau butu, tai ir galvoju ka pasirinkti. Aplamai Kaune gal nedaro ivf? Skaitinejau atrodo bet matyt niekur iki galo ir neradau info arba radau ir susimaise man cia viskas, nzn. Gal jus atsakysit jei Kaune kas dare ivf..Kur ir pas kokius gyd. Dekoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2010 11 10, 13:07)
svikos, noriu paklausti, vienoms ispunktavima daro be narkozes kitoms su. jus pacios pasirenkat kaip daryti ar tai itakoja kaina ar kaip yra?
Ir dar, esam tik mastymo, rinkimosi klinikos bei gydytoju stadijoje. Vaisingumo klinika, ziurinejau ju psl, kainos lyg ir mazesnes negu pvz motina ir vaikas taciau Kaune ivf nedaro, taip? Esu is Mrj, tad Kaunas arciau butu, tai ir galvoju ka pasirinkti. Aplamai Kaune gal nedaro ivf? Skaitinejau atrodo bet matyt niekur iki galo ir neradau info arba radau ir susimaise man cia viskas, nzn. Gal jus atsakysit jei Kaune kas dare ivf..Kur ir pas kokius gyd. Dekoju mirksiukas.gif

labuka.kaune nedaro ivf.merginos stimuliuojasi kai kurios kaune,bet visa procedura vyksta vilniuje.
Atsakyti
Pataisykit, jei klystu, bet Kauno Motina ir Vaikas klinika atlieka IVF ax.gif

Rutele, merginos, kurios šneka apie punkciją be narkozės IVF darosi užsienyje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2010 11 10, 12:07)

Sveikute 4u.gif
MV tikrai daro, mes pasirinkom ta klinika ir laukiam dabar rezultatu smile.gif Buvome Vilniuje VK, tai labai nusivylem, o pateke i MV, tikrai apsidziaugem, nes aptarnavimas superinis, gydytojas irgi nuostabus. As neturiu prie ko ten prikibti. Kaina gal didoka, bet kai uz banko pinigus ilgesniam laikui, tai nieko labai stipriai nesijaus.. Linkiu surasti savo daktara, pajausti jam pasitikejima ir tada sekmingai startuoti! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(picca @ 2010 11 10, 10:28)
Tensei,

Ar buvai jau pas daktarę, matė ką?

Buvau ax.gif Sukėlė dar daugiau laukimo ir sumaišties unsure.gif Matė du žirniukus bigsmile.gif , bet nieko nežada , liepė po dviejų savaičių ateiti doh.gif Dabar bus dvi savaitės laukimo ant adatų, labai tikiuosi , kad abu ten ir pasiliks.
Atsakyti
QUOTE(Tensei @ 2010 11 10, 13:51)
Buvau ax.gif  Sukėlė dar daugiau laukimo ir sumaišties  unsure.gif  Matė du žirniukus bigsmile.gif , bet nieko nežada , liepė po dviejų savaičių ateiti doh.gif  Dabar bus dvi savaitės laukimo ant adatų, labai tikiuosi , kad abu ten ir pasiliks.

Nu pazadek mazai kas gali ka nors.... g.gif O ka sako kad taip sunerimai ?
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2010 11 10, 13:53)
Nu pazadek mazai kas gali ka nors....  g.gif O ka sako kad taip sunerimai ?

Ką ji gali pasakyti..... Laukit tipo , iki 12 sav viskas išaiškės... Sakė kol širdis neišklausoma visaip būna , vienas sunyksta ir t.t Man jau dabar jie abudu nedaloma visuma, tai kažkaip labai sunku tokių dalykų klausytis g.gif Aš klausiu gal crinono reikia dvigubai? ne ,sako , nereikia..... Tai vat ir nežinau ką daryt, kažkaip norisi visas sąlygas suteikti, kad jie ten pasiliktų, o ne laukti kaip bus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tensei @ 2010 11 10, 14:02)
Ką ji gali pasakyti..... Laukit tipo , iki 12 sav viskas išaiškės... Sakė kol širdis neišklausoma visaip būna , vienas sunyksta ir t.t Man jau dabar jie abudu nedaloma visuma, tai kažkaip labai sunku tokių dalykų klausytis g.gif  Aš klausiu gal crinono reikia dvigubai? ne ,sako , nereikia..... Tai vat ir nežinau ką daryt, kažkaip norisi visas sąlygas suteikti, kad jie ten pasiliktų, o ne laukti kaip bus schmoll.gif

Saulele, laukti visada reikia smile.gif Pamacius tik puslyte gimdoj, nei vienai tikriausiai gyd negalejo garantuoti, kad viskas tikrai labai gerai ir numatyti kokia ten bus pabaiga...Juk nemato kazkokio gleivines atsisluoksniavimo ar pan.Dauguma gyd linke supazindinti su GALIMOM nesekmem, juk kai dareisi IVF niekas irgi nesake, kad butinai pavyks, tik bendra statistika tikriausiai pasake.O va, ziurek jau ir du maziukus pas save nesioji ! Isivaizduoju tavo nerima.Man per pirma nestuma (tada dar gerais laikasi natur netyciukas gavosi) pradejo kraujuoti apie 6 savaite, tai gyd saltu veidu pasake, kad 25 proc.nestumu baigiasi persileidimu ir liepe vaziuot i ligonine jei bus blogiau, darys valyma.Oi kaip tada supanikavus buvau .Nu bet nieko, laksto dabar toks 6 metu pas mane ir klausia ar saule yra Dievo zmona lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2010 11 10, 14:09)
Nu bet nieko, laksto dabar toks 6 metu pas mane ir klausia ar saule yra Dievo zmona  lotuliukas.gif

Nu ir prajuokinai lotuliukas.gif , net akyse prašviesėjo 4u.gif
Atsakyti
Tensei, thumbup.gif Stenkis kaip mažiau jaudintis wub.gif Kada eisit širdučių pažiūrėt?
Atsakyti
Merginos, aisku kaip cia su ta narkoze ar be narkozes..Pas mus vyksta su narkoze. O ji nekenkia kazin moters organizmui taip labai labai pries visa ivf? Gal ir kvailas kl bet toks iskilo nes kai dariausi lapar, tai juk narkoze irgi buvo ir sake viena bent cikla saugotis nestumo..o cia juk viskas iskart vyksta.. Gal todel uzsieni ir nedro tos narkozes? Na cia pamastymai...
O del klinikos pasirinkimo, Kaunas arciau mums. Del kainu, nezadam is banko imti ne cento schmoll.gif Per didele prabanga isipareigot siais laikais bankui g.gif
O sakykit nebuve tai pkad po kokios tai proceduros reiketu keleta valandu ar diena kokia gulimo rezimo? nes pas mus vairuoju tik as siuo metu, galvoju ar protinga rinktis klinika Vilniuje nes ir pirmyn ir atgal turesiu as vairuoti... Nesupykit uz tokius kl kvailokus gal jusu akim bet man siuo metu viskas kelia nerima ir milijonai klausimu kyla o jei nerandu atsakymo i juos tai kankinuosi doh.gif kvailas daiktas as bet ka db...
Taigi svarstau ar Kaune MV ar Vilniuje VK... MB klausiu, tai jam tas pats, sako vistiek nenumanau nk as ten.... O kadangi niekam nesakysim apie si zingsni, tartis ner su kuo doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 11 10, 14:18)
Tenseithumbup.gif Stenkis kaip mažiau jaudintis wub.gif Kada eisit širdučių pažiūrėt?

25 lapkričio užregistravo 4u.gif Tai dabar ir triznioju...
Atsakyti