QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 11 23, 12:05)
Kristiana,tavo vietoj as tikrai pakeisciau juos i kazka planuojancioms.Jei jau rengiesi ivf,geriau su imunine stiprinimu nezaisti
Reginiuk,einu pas sesute,parodys kaip vaistus leistis ir pasiims pasirasytus popierius.As jau esu tokiam buvus,tik tada praejus kelioms dienos po to siurpriza apturejau-buvau pastojus,nors ir stengemes saugotis

Is gydytojo seniai zalia sviesa,viskas priklause tik nuo finansavimo ir dabar tikriausiai nuo sesutes ir klinikos uzimtumo.Ant popieriu uzrasyta vaistai gruodi/procedura sausi.Tai jei nuo sito ciklo tai taip ir iseitu,tik keliom dienom per anksti-lapkricio 27 pradeciau .Nu gal leis,is esmes,jei neuzimtumas,tai koks jiems skirtumas.
Tai su kuom LT slopina ka?
Klausiu del to,kad man yra galimybe paimti slponanciu vaistu,galeciau kam lt pigiau perleisti.Pati turiu,tai nepirkciau si kart sau,paimciau kitai.
Siaip tai manau kad leistu tuo labiau jei jau viskas sutarta buvo pries tai,o zinai uzimtumas ten pas juos tai gal ir yra bet jeigu normali klinika tai paderins..
Man irgi sake kad tik apie lapkricio pabaiga ar gruodi,bet va issiprasiau sausio men,kad ir kokiam bizeke jie gali viska suderinti

Labai Tikiuosi kad tikrai leist tau jau uz4dienu pradeti nes toks dalykas ir dar pries Kaledas
Papildyta:
QUOTE(egk @ 2010 11 23, 12:12)
Man iš 4 apsivaisino 4
Aš šimtu procentų pritariu Viktoriukui - bandyti visada verto
Labai tave sveikinu
O snaigutes sodinot pas Treijsą? Kiek pamenu, ir tu važinėjai pas jį?
LT nežinau, o LV

su pavadinimu sunku iš d raidės, bet kainą žinau tiksliai - 105 latai.
Sėkmės tau rytoj
Ir mes lauksim iš tavęs tik gerų naujienų
Aciu aciu,pati jau labai noreciau tiketi kas snaigutes bus paskutinis musu bandymas

Aisku visada tikejau ir ranku nenuleidau,bet jeigu sy karta pries kaledas man leistu tai... kazkaip nezinau kaip mazas vaikas tikiu Kaledu stebuklais