QUOTE(egk @ 2010 11 21, 17:25)
Mergaitės,

reikia jūsų nuomonės.
Šią savaitę susimaišius Atilojai parašiau, kad kitą savaitę laukiu mmm, nors iš tikrųjų laukiu tik dar kitą

man jau atrodė, kad gruodis kitą savaitgalį.
Parašiau ir akurat - šiandien mėmės

nors tik 19 ciklo diena, gyvenime nėra taip buvę. Problema tame, kad turiu nuo pirmos mmm dienos pradėt gerti KT. Tai ką dabar daryti? Galvoju, gal šiandien negert, nes nėra dar labai daug, gal palaukt rytojaus vakaro ir jei daugės tada išgert? Ir dar įdomu, ar čia nieko blogo nereiškia, kad tas ciklas taip durniuoja? Kaip jūs darytumėt?
rita555, sėkmės tau rytoj
tai va kas mano memes pasieme..., nes maniskes kazkur pasiklydo

Turejo penktadieni prasidet, o dar siandien nera
QUOTE(vilmosa:) @ 2010 11 21, 22:50)
aciu uz

tokia cia ir kantrybe,gal saulele bijau to neigiamo uz tai ir delsiu nors sirdele linksta i neigiama bet buna ir stebuklu

cia ne taip paprasta su krauju nes as turiu skambint ginei kitai ir prasyt kad ji man atsiustu kraujo tyrima ir tada i ligonine kraujuko tai sakiau ryt gal pasuksiu ir tada koki treciadieni jei nesusirgsiu tai pasidarysiu,cia jie kazkodel uzsicikline testus darytis vat taip
laikau kumstukus
QUOTE(♥Saulyte♥ @ 2010 11 22, 14:01)
Laba diena, mergaites

as buvau Liudna kate, pakeiciau nicka, kad labiau sektusi

)). Nepadejo.
Lapkricio 10 isodino 2 snaigutes, lapkricio 20 susirgau. Turiu dar 3 ...
stiprybes tau
QUOTE(rita555 @ 2010 11 22, 21:28)
juros zuvedra.pas mane uzaugo du folikulai tik... ir abu geros kokybes.stebukliukas kazkoks

.gerai mergaites sake kad daug nereikia,svarbiausia kokybe.siandiena paseemiau savo mazylius 7.8 lasteliu,gyd sake puikus

.dabar lauksiu.....
kantrybes tau