Įkraunama...
Įkraunama...

IVF viltys ir svajonės

QUOTE(Beta1 @ 2010 11 07, 21:11)
Nu dare ta echo pries punkcija....O as dar klausiau kai leidausi Gonali U, ar gali man buti hiperstimuliacija, tai nuramino, sako tau iki jos dar taip toli, kad net nezinai.O tai kaip taip imanoma, hiperstimuliacija po punkcijos ? Kazkaip visada sventai tikejau, kad pries punkcija dar galetu buti.....  g.gif  Nu bet cia gal mano ziniu stoka smile.gif Nu nera TAIP nepakenciama, kad lekciau kur nors pas gine nakti, bet pilvas papustas, tempia, skauda.Ziuresiu kaip rytojus atrodys  blink.gif . Aciu smile.gif

nes pvz, as atrodziau kaip 5 men nescia, ir baisiai tempe. tai gal tau skausmas tik nuo punkcijos... wink.gif tai greit praeis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 11 07, 22:08)
Oi mergyt nezinau,bandyk gyd skambint..man buvo taip po punkcijos,nes labai sunkiai sy karta atsigavau,bet iki pat isodinimo buvo ,po isodinimo po keliu dienu dingo issiputimas ir skausmas  man gyd sake kad gali but g.gif ,kazkaip keista kad tau viskas gerai buvo o dabar se tau..neduok dieve koki uzdegima tau ten uznese  schmoll.gif

O Dieve, tikiuosi, kad cia man nuo punkcijos sitaip.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2010 11 07, 21:15)
O Dieve, tikiuosi, kad cia man nuo punkcijos sitaip.... unsure.gif

Viskas bus gerai - tik ilsekis, ir nepamirsk vandenuko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2010 11 07, 22:14)
nes pvz, as atrodziau kaip 5 men nescia, ir baisiai tempe. tai gal tau skausmas tik nuo punkcijos... wink.gif tai greit praeis wink.gif

Nu ir as taip tikiuosi, kita vertus, punkcija buvo vakar ryte, tai suoliavau visur issiviepus, dar su siurbliu prasinesiau po namus, tiek energijos buvo, nei jokios minties apie bet koki skausma.Nu bet gal pas mane kiausides leto reagavimo biggrin.gif Siaip geriu dabar daug skyciu, tai i tualeta irgi proporcingai lakstau, manau tai geras zenklas, nes kai buna hiperstimuliacija, tai skyciai uzsilaiko.Arba nusisneku cia jau visai..... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2010 11 07, 22:17)
Viskas bus gerai - tik ilsekis, ir nepamirsk vandenuko  mirksiukas.gif

va va ir man liepe daug vandens gerti Butinai!
Beta,nesijaudink rytoj jau pamirsi kad siandien skaudejo ilsekis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2010 11 07, 21:18)
Nu ir as taip tikiuosi, kita vertus, punkcija buvo vakar ryte, tai suoliavau visur issiviepus, dar su siurbliu prasinesiau po namus, tiek energijos buvo, nei jokios minties apie bet koki skausma.Nu bet gal pas mane kiausides leto reagavimo  biggrin.gif Siaip geriu dabar daug skyciu, tai i tualeta irgi proporcingai lakstau, manau tai geras zenklas, nes kai buna hiperstimuliacija, tai skyciai uzsilaiko.Arba nusisneku cia jau visai..... unsure.gif

tai liuks, kad lakstai. man buvo atvirksciai - isgerdavau nemazai, o iseidavo mazokai... paskui apsiverte.. po savaites kanciu. O tau viskas bus liuks! pamatysi! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 11 07, 22:19)
va va ir man liepe daug vandens gerti Butinai!
  Beta,nesijaudink rytoj jau pamirsi kad siandien skaudejo ilsekis wink.gif

Aciu mergaites ax.gif Einu geriau kitu stresu uzsiimsiu, kaip pvz Crinono susidejimas. Cia mano debiutas bus lotuliukas.gif Nuo siandien pradedu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2010 11 07, 22:23)
Aciu mergaites  ax.gif  Einu geriau kitu stresu uzsiimsiu, kaip pvz Crinono susidejimas. Cia mano debiutas bus  lotuliukas.gif  Nuo siandien pradedu  biggrin.gif

thumbup.gif eik apsicrinonink lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reginiukas.uk: 07 lapkričio 2010 - 21:26
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 11 07, 22:26)
thumbup.gif eik apsicrinonink  lotuliukas.gif

Oh yes lotuliukas.gif Adatu mazai buvo, keliames i kita lygi dabar biggrin.gif
Reginiukas, smagu tave matyti besisypsancia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2010 11 07, 22:30)
Oh yes  lotuliukas.gif  Adatu mazai buvo, keliames i kita lygi dabar  biggrin.gif
Reginiukas, smagu tave matyti besisypsancia  mirksiukas.gif

Stengiuos is paskutiniuju smile.gif
Katik paskaiciau laimingas istorijas,kaip po daug metu seimos tampa paciais laimingiausiais zmogeliukais pasaulyje ir apsiblioviau.... taip noretusi kad ir as galeciau pagaliau pasidalinti savo dziaugsmo istorija smile.gif,labai tikiuosi kad ilgai neuztruks smile.gif ko ir tau linki is visos sirdutes mirksiukas.gif
Atsakyti
Beta1, kaip tu jauties? Kaip mergaitės ir sakė, dabar svarbiausia gerk daug skysčių ir gal kiek siurblį ramybėj palik biggrin.gif

Dėl HCG šnekėjot, tai vakar nieko nerašiau, nes statistika darbiniam kompe užseivuota (darbas vyksta pilnu tempu biggrin.gif ), dabar kaip tik pasižiūrėjau. Tikrai nereikia, kad 10 DPĮ būtų baisiai aukšti skaičiukai, yra pas ką 10 DPĮ yra buvę 75, 64 (su dvynukais), 14.. Čia tie atvejai, kurie baigėsi nėštumu. Jų yra ir dar daugiau, tik keli iš daugelio čia mano paminėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 11 08, 11:43)
Beta1, kaip tu jauties? Kaip mergaitės ir sakė, dabar svarbiausia gerk daug skysčių ir gal kiek siurblį ramybėj palik biggrin.gif

Dėl HCG šnekėjot, tai vakar nieko nerašiau, nes statistika darbiniam kompe užseivuota (darbas vyksta pilnu tempu biggrin.gif ), dabar kaip tik pasižiūrėjau. Tikrai nereikia, kad 10 DPĮ būtų baisiai aukšti skaičiukai, yra pas ką 10 DPĮ yra buvę 75, 64 (su dvynukais), 14.. Čia tie atvejai, kurie baigėsi nėštumu. Jų yra ir dar daugiau, tik keli iš daugelio čia mano paminėti mirksiukas.gif

Nu siandien geriau jau negu vakar, nors vis dar jauciuosi kaip traukinio pervaziuota ir dar truputeli paspardyta lotuliukas.gif Atrodo, kad gyvensiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 11 07, 22:46)
Stengiuos is paskutiniuju  smile.gif
Katik paskaiciau laimingas istorijas,kaip po daug metu seimos tampa paciais laimingiausiais zmogeliukais pasaulyje ir apsiblioviau.... taip noretusi kad ir as galeciau pagaliau pasidalinti savo dziaugsmo istorija smile.gif,labai tikiuosi kad ilgai neuztruks smile.gif ko ir tau linki is visos sirdutes  mirksiukas.gif

Reginiukai, saunuole drinks_cheers.gif As tai irgi pasiskaitau kartais gimdymo istorijas, nes visas tas sekmingas ir stebuklingas, senu seniausiai perskaiciau smile.gif Zinok padeda.Sako, kad tam, kad ivyktu kazkas labai trokstamo, reikia save isivaizduoti jau su tuo trokstamu rezultatu smile.gif Taip kad ruosk savo pasamone, itikink ja, o visa kita gausis savaime (nu beveik savaime) thumbup.gif
Atsakyti