Įkraunama...
Įkraunama...

IVF viltys ir svajonės

[as paskaiciavau nuo paskutiniu menesiniu pirmos dienos, bet gal gine ir kitaip skaiciuos! g.gif
[/quote]
Ginė skaičiavo taip : punkcija 13d is.15ir 18d Tai prie 15d (isodinimo) pridėjo 14 dienu+ visas laikas iki dabar g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tensei @ 2010 11 10, 12:40)
Ginė skaičiavo taip  : punkcija 13d is.15ir 18d Tai prie 15d (isodinimo) pridėjo 14  dienu+ visas laikas iki dabar g.gif

Ar tikrai prie įsodinimo? Paprastai 14 dienų prideda prie punkcijos dienos ax.gif
Atsakyti
reiks ir man pabandyt paskaiciuot taip.

picca matau skaitai pasakok apie savo nestuke.gif buvai jau pasimatyme? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2010 11 10, 15:37)
Tensei, kabinuosi visais nagais tau i paranke  lotuliukas.gif

ir as kabinuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 11 10, 15:43)
Ar tikrai prie įsodinimo? Paprastai 14 dienų prideda prie punkcijos dienos ax.gif

Man ir keistai pasirodė , dar perklausiau g.gif Aš irgi skaičiuodavau nuo punkcijos dienos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tensei @ 2010 11 10, 14:02)
Ką ji gali pasakyti..... Laukit tipo , iki 12 sav viskas išaiškės... Sakė kol širdis neišklausoma visaip būna , vienas sunyksta ir t.t Man jau dabar jie abudu nedaloma visuma, tai kažkaip labai sunku tokių dalykų klausytis g.gif  Aš klausiu gal crinono reikia dvigubai? ne ,sako , nereikia..... Tai vat ir nežinau ką daryt, kažkaip norisi visas sąlygas suteikti, kad jie ten pasiliktų, o ne laukti kaip bus schmoll.gif

O šakės. Aš vakar buvau pas ginę (5 savaitės), tai kai sužinojau, kad vienas gimdoj įsitvirtinęs, tai buvau įsitikinus, kad viskas gerai, o čia pasirodo dar gali širdelė neužplakti. Na tai dabar ir man 2 savaitės nervų. verysad.gif
Man irgi nuotraukytę davė.

Tensei, o tau lyg vieną įsodino ar kažką maišau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo picca: 10 lapkričio 2010 - 14:54
QUOTE(picca @ 2010 11 10, 15:51)
O šakės. Aš vakar buvau pas ginę (5 savaitės), tai kai sužinojau, kad vienas gimdoj įsitvirtinęs, tai  buvau įsitikinus, kad viskas gerai, o čia pasirodo dar gali širdelė neužplakti. Na tai dabar ir man 2 savaitės nervų. verysad.gif

Na širdelės kaip jau ir plaka , tik jų dar išklausyt negali. Mane gasdino dėl to kad vieno galiu netekti, kad taip būna dažnai. Tu tik nesijaudink 4u.gif Viskas mums VISOMS bus gerai 4u.gif Svarbiausia nervus suvaldyti 4u.gif P.S. man įsodino trys mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tensei: 10 lapkričio 2010 - 14:58
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 11 10, 16:26)
Pataisiau parašą doh.gif  blush2.gif

Twiny, aš būsiu pranašas lotuliukas.gif

buk buk mirksiukas.gif

QUOTE(Tensei @ 2010 11 10, 16:31)
Mano pilvas jau baisulinis , kaip 4-5 men blink.gif  Nepriaugau nė kilo , tad tikrai ne nuo maisto. Ginė dar patikrino ar skysciai po punkcijos nesikaupia, bet sakė viskas ok, kiaušidės normoje. Darbe lakstau skarom prisidengus, norisi džiaugtis tik šeimos rate ax.gif

pas mane irgi pilvas lb isiputes, ir virskinimas sutrikes doh.gif
QUOTE(picca @ 2010 11 10, 16:51)
O šakės. Aš vakar buvau pas ginę (5 savaitės), tai kai sužinojau, kad vienas gimdoj įsitvirtinęs, tai  buvau įsitikinus, kad viskas gerai, o čia pasirodo dar gali širdelė neužplakti. Na tai dabar ir man 2 savaitės nervų. verysad.gif
Man irgi nuotraukytę davė.

ramiakas mergyt smile.gif uzplaks sirdute , viskas bus gerai! 4u.gif
Atsakyti
[quote=Twiny,2010 11 10, 16:08]
buk buk mirksiukas.gif
pas mane irgi pilvas lb isiputes, ir virskinimas sutrikes doh.gif

Va va lotuliukas.gif bus tikrai Viktoriukas pranašu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 11 10, 15:23)
Na taip mums tai pilnai valstybes finansuojami priklauso 2kartai,bet va dabar prieme istatyma kad seimoms turincioms nevaisingumo problemu skirti dar 1nemokama,bet man atrodo istatymas tik isigalios nuo balandzio 2011,tai va galvoju gal 3 ir nebeprireiks  g.gif  Aisku lietuva tai bijo priimti istatyma nes juk maziau krausis i savo kisenes o reikes apmoketi,vis kaip nevisur atsilikus salis,ziurejau per i-neta zinias tai lyg zada priimt lt tik va nelabai supratau ar jau ar dar tik galvoja??? o kiek kartu zada lt finansuoti?

norvegijoj tai 3 kartai bet neskaitant tuos kartus kaip yra uzsaldyti,skaitosi tada kada isnaudoji folikulu limita ir turi per naujo augintis cia skaitosi 2 kartas cia svarbiausia kuo daugiau folikulu uzsiaugint
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2010 11 10, 15:44)
ir as kabinuosi smile.gif

as ir kabinuosi man tik vieno virusiuko reikia ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Panos ir man virusiuko reikia,nesvarbu kad dar neisodinta bet jug reikia is anksto rupintis : lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meilės vaisius @ 2010 11 10, 13:52)
Atsibundi greitai, gal po 30 min, tada ledzia pagulet kokia valandziuke ir isleidzia. Bent jau man MV taip buvo  smile.gif

mane tai ilgiau laike - prabudau po punkcijos 10:15 val., o isleido tik 13 val. doh.gif ir tai vos prisiprasiau - sako, pavaiksciokit, ar viskas gerai, ir t.t. Net pietus jau prasidejo ligoninej.
Papildyta:
QUOTE(Twiny @ 2010 11 10, 14:31)
kolkas drasiai kibk i ranka Tensei!  ax.gif uzkres dvigubu virusiuku thumbup.gif
as paskaiciavau nuo paskutiniu menesiniu pirmos dienos, bet gal gine ir kitaip skaiciuos! g.gif

visada skaiciuoja nuo pirmos menesiniu dienos paskutiniuju mmm. cool.gif
Papildyta:
QUOTE(MonaJ @ 2010 11 10, 19:01)
mane tai ilgiau laike - prabudau po punkcijos 10:15 val., o isleido tik 13 val.  doh.gif  ir tai vos prisiprasiau - sako, pavaiksciokit, ar viskas gerai, ir t.t. Net pietus jau prasidejo ligoninej.
Papildyta:

visada skaiciuoja nuo pirmos menesiniu dienos paskutiniuju mmm.  cool.gif

oi imu imu virusus... jei dar liko... thumbup.gif
Atsakyti