Įkraunama...
Įkraunama...

IVF viltys ir svajonės

[quote=Twiny,2010 11 10, 14:36]
sveikos 4u.gif

Ka tik pas Viktoriuka pamaciau , kad pas tave irgi du 4u.gif Sveikinu labai labai 4u.gif Pamatė man pirmadienį, buvo 5 sav ir 3 dienos . Aiškiai matėsi dvi puslytės su trynio maišais , dar ir porą nuotraukyčių parsivežiau blush2.gif Lankausi pas Tvarj. VK Twiny, o kiek tau laiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tensei: 10 lapkričio 2010 - 14:07
QUOTE(Tensei @ 2010 11 10, 16:05)
sveikos  4u.gif

Ka tik pas Viktoriuka pamaciau , kad pas tave irgi du  4u.gif  Sveikinu labai labai 4u.gif  Pamatė man pirmadienį, buvo 5 sav ir 3 dienos . Aiškiai matėsi dvi puslytės su trynio maišais , dar ir porą nuotraukyčių parsivežiau blush2.gif  Lankausi pas Tvarj. VK  Twiny, o kiek tau laiko?

pasakei ir paziurejau tikrai kad pas viktoriuka prie manes uzrasyti DU, bet as dar nzn kiek ten ju pas mane, nes dar nebuvau pas gine! smile.gif bet lb noreciau dvieju wub.gif

isivaizduoju koki vaizdeli matei wub.gif ir dar nuotraukytes .. wub.gif
mum siandien 5 sav. pas gine kai eisiu bus 6. tai va db nerimauju, nes paskaiciau kad vienom jau mato sirdute kitom dar ne 6 sav. zinau kad jei man nematys dar ir lieps ateit po dvieju sav tai nupesiu nuo to laukimo doh.gif

bet jungiam mergyt ramiaka abi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twiny: 10 lapkričio 2010 - 14:16
[quote=Tensei,2010 11 10, 15:05]
sveikos 4u.gif

Ka tik pas Viktoriuka pamaciau , kad pas tave irgi du 4u.gif Sveikinu labai labai 4u.gif Pamatė man pirmadienį, buvo 5 sav ir 3 dienos . Aiškiai matėsi dvi puslytės su trynio maišais , dar ir porą nuotraukyčių parsivežiau blush2.gif Lankausi pas Tvarj. VK Twiny, o kiek tau laiko?
[/quote]

Ir as noriu i dvynuku buri surrender.gif
Atsakyti
[quote=Tensei,2010 11 10, 15:05]
sveikos 4u.gif

[/quote]

Jetau kaip fainai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,laikykites visos ir be nervu! ramiai ir dar karta ramiai! Visoms viskas bus gerai ir po 9men supuosit visos savo dvynukus smile.gif))) Sakes kaip fainai Labai del jusu Dziaugiuosi mergaites Nuosirdziai linkiu Visko TIK GERIAUSIO!!!!!!!!! 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Twiny @ 2010 11 10, 14:15)
pasakei ir paziurejau tikrai kad pas viktoriuka prie manes uzrasyti DU, bet as dar nzn kiek ten ju pas mane, nes dar nebuvau pas gine!  smile.gif bet lb noreciau dvieju  wub.gif

isivaizduoju koki vaizdeli matei  wub.gif ir dar nuotraukytes .. wub.gif
mum siandien 5 sav. pas gine kai eisiu bus 6. tai va db nerimauju, nes paskaiciau kad vienom jau mato sirdute kitom dar ne 6 sav. zinau kad jei man nematys dar ir lieps ateit po dvieju sav tai nupesiu nuo to laukimo doh.gif

bet jungiam mergyt ramiaka abi  drinks_cheers.gif

Tensei, Twiny, nuostabu skaityt apie tai, ka isgyvenat 4u.gif Su optimizmu ir tikejimu ir toliau taip smile.gif
O sakykit, tos savaites skaiciuojamos nuo paskutiniu menesiniu, ar nuo apvaisinimo dienos?
Atsakyti
QUOTE(vilmosa:) @ 2010 11 10, 14:33)
o pas mus siandienos zinom  buvo nenaudojami 2, 7 liko folikulai o is ju atrinko tik pacius geriausius 4 jie apsivaisino ir ziures kaip dalysis jei nieko gero tai ryt skambina anksti is ryto nes man 12 val jei viskas normaliai isodinimas,kaip pati sakiai as ir meldziuosi kad viskas praeitu normaliai ir dar tas 2 savaiciu zudantis laukimas,o tai ir nesupratau kur jie padejo dar tuos tris likusius ryt reiks issiaiskint doh.gif kazkaip net pamirsau paklaust kaip viska susake smegenys atsijunge nes labai jau baisu isgirst ne toki koki nori atsakyma....aciu saulele uz palaikyma.... 4u.gif lauksim is taves ziniu ir tikesimes kad geros bus thumbup.gif
Papildyta:

tai ne taip jau ir toli nuo musu tik jura kazkiek km skiria nes mes tai norvegijoj....gal del to skandinavijos salyse ir panasiai daroma o dar jei valstybes kompensuojama....nes mum tik uz vaistus reiks sumoket ir konsultacija kainuoja bet cia numatyta valstybes kaina

Na taip mums tai pilnai valstybes finansuojami priklauso 2kartai,bet va dabar prieme istatyma kad seimoms turincioms nevaisingumo problemu skirti dar 1nemokama,bet man atrodo istatymas tik isigalios nuo balandzio 2011,tai va galvoju gal 3 ir nebeprireiks g.gif Aisku lietuva tai bijo priimti istatyma nes juk maziau krausis i savo kisenes o reikes apmoketi,vis kaip nevisur atsilikus salis,ziurejau per i-neta zinias tai lyg zada priimt lt tik va nelabai supratau ar jau ar dar tik galvoja??? o kiek kartu zada lt finansuoti?
Atsakyti
Pataisiau parašą doh.gif blush2.gif

Twiny, aš būsiu pranašas lotuliukas.gif
Atsakyti
del to finansavimo as kaip supratau, svarstymas nukeltas gruodzio 21 dienai ir svarstyts del 70 proc.kompensavimo vaistu ir gydymo. O tai reiskia kazin kad visoms butinoms proceduroms ta nuolaida butu pritaikyta 70 proc? bet tai tas zodis IKI 70 proc, gali but kad vienoms proceduroms taikys kitoms ne, nzn. O kad pilnai viska kompensuotu kazin...Tai gal nesvarbu kiek kartu jei 70 proc
Atsakyti
Aplamai Kaune gal nedaro ivf? Skaitinejau atrodo bet matyt niekur iki galo ir neradau info arba radau ir susimaise man cia viskas, nzn. Gal jus atsakysit jei Kaune kas dare ivf..Kur ir pas kokius gyd. Dekoju mirksiukas.gif
[/quote]

Kaune tikrai daro, M V klinikoje, mes is pradziu lankemes Kaune VK, bet nepatiko, kad reiktu i Vilniu vaziuoti atlikti isodinima. Lankausi pas Z.Z, o si gydytoja pasirinkau del merginu rekomendaciju, nes skaitydama forumus supratau, kad jis geriausias smile.gif nors patikek pas vyra atrode gyvenime neisiu ax.gif per pirma vizita kaip maza mergaite jaudinausi biggrin.gif bet ko tik nepadarysi , kad greiciau nestuke.gif
Atsakyti
Mano pilvas jau baisulinis , kaip 4-5 men blink.gif Nepriaugau nė kilo , tad tikrai ne nuo maisto. Ginė dar patikrino ar skysciai po punkcijos nesikaupia, bet sakė viskas ok, kiaušidės normoje. Darbe lakstau skarom prisidengus, norisi džiaugtis tik šeimos rate ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2010 11 10, 16:16)
Ir as noriu i dvynuku buri  surrender.gif

kolkas drasiai kibk i ranka Tensei! ax.gif uzkres dvigubu virusiuku thumbup.gif

QUOTE(Meilės vaisius @ 2010 11 10, 16:18)
Tensei, Twiny, nuostabu skaityt apie tai, ka isgyvenat  4u.gif Su optimizmu ir tikejimu ir toliau taip  smile.gif
O sakykit, tos savaites skaiciuojamos nuo paskutiniu menesiniu, ar nuo apvaisinimo dienos?

as paskaiciavau nuo paskutiniu menesiniu pirmos dienos, bet gal gine ir kitaip skaiciuos! g.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiny @ 2010 11 10, 15:31)
kolkas drasiai kibk i ranka Tensei!  ax.gif uzkres dvigubu virusiuku thumbup.gif

Tensei, kabinuosi visais nagais tau i paranke lotuliukas.gif
Atsakyti