Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažai,dažantys balzamai ir kt. 4 tema

QUOTE(bahamos @ 2011 02 16, 18:19)
Aš tai sakyčiau 10.1 gal panašiausia  smile.gif  http://www.haircared...watchbook09.pdf

gal jus esate bandziusi siuos dazus?kaip jie ar gerai sviesiai nukanda plauka,nelieka to ryzumo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2011 02 16, 17:43)
gal jus esate bandziusi siuos dazus?kaip jie ar gerai sviesiai nukanda plauka,nelieka to ryzumo? ax.gif

Aš dažausi šiais dažais bet tamsiai biggrin.gif superiniai dažai-gaila apie šviesias spalvas neteko nieko girdėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muiloburbulai @ 2011 01 29, 23:05)
Gal kas dažėt Loreal casting creme Gloss 400 Nr.? kaip spalva?
Nusipirkau ir kažkaip abejoju dabar  g.gif

As dazau savo plaukus tokia spalva jau virs 4 metus. Labai grazi spalva. Beveik juoda, bet ant sviesos matosi kad tamsiai ruda. Daug kas galvoja kad tai mano naturali spalva wink.gif
Atsakyti
Na kas dar ka isbande, naudoja? Pvz. L`oreal Sublime Mousse? 4u.gif
Atsakyti
Niekad nedaziau plauku, mano naturali saplva pelenu, na tokia lietuviska biggrin.gif Noreciau pasviesinti, nusipirkau Schwarzkopf Natural Easy 522 numeriuka, bet labai bijau dazyti, ar sie dazai ilgai laikosi, ar spalva susidazys i tokia kokia ant pakuotes? I kirpykla negaliu sau leist nueiti, nes sumokesiu uz dazyma apie 100lt nes plaukai ilgi smile.gif O gal geriau dazyti sruogelemis? Gal kas patars 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Taigi neatsilaikiau ir nusipirkau plauku dazus, nes labai patiko pardavejos plauku spalva, tai paklausiau kokius dazus naudoja. Jau ir nusidaziau. Tik ant jos plauku kazkiek kitaip atrodo. Mano 5.7 numeriukas (rudi).

user posted image

Kam ydomu yra ir platesnis aprasymas http://www_eurokos_l...0/articleid/713

Buvo baisu pirkti, nes labai pigus, o kai akcija tai isvis tik 6 lt, bet ziauriai patiko moters plauku spalva. Ar kas nors, be manes, dar bandet siuos dazus, kokie atsiliepmai? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sky-blue eyes @ 2011 02 16, 17:41)
Kaip esu minejusi,dazau su keune 1517 ir 12 proc emulsija,bet man visai ziuriu kuo toliau tuo labiau i ryzuma gaunasi ir labai greitai apsiplauna spalva,nors ir naudoju pilkinanti sampuna.noreciau pabandyti compagnia del colore plauku dazus,gal zinote panasia spalvyte i 1517 is siu dazu?kokie atsiliepimai apie siuos dazus?kaip juos reik maisyti?aciu 4u.gif

PAtys blogiausi kada naudoti dazai, atsiplauna be proto greit, visiskai nepatiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimber @ 2011 01 31, 19:47)
Gal kas žinote, kur būtų galima Vilniuje įsigyti Wella plaukų dažų? Domina šviesiems plaukams. Buvau Gražvaldoj, bet jie neturi....  ačiū

mane irgi labai domina sitas klausimas
Papildyta:
QUOTE(sky-blue eyes @ 2011 02 16, 16:41)
Kaip esu minejusi,dazau su keune 1517 ir 12 proc emulsija,bet man visai ziuriu kuo toliau tuo labiau i ryzuma gaunasi ir labai greitai apsiplauna spalva,nors ir naudoju pilkinanti sampuna.noreciau pabandyti compagnia del colore plauku dazus,gal zinote panasia spalvyte i 1517 is siu dazu?kokie atsiliepimai apie siuos dazus?kaip juos reik maisyti?aciu 4u.gif

man atrodo cia ta ryzuma musa del 12 proc. emulsijos. pabandykit tuos pacius dazus su 9 proc. ir ilgiau palaikyt.
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2011 02 25, 10:06)
mane irgi labai domina sitas klausimas
Papildyta:
man atrodo cia ta ryzuma musa del 12 proc. emulsijos. pabandykit tuos pacius dazus su 9 proc. ir ilgiau palaikyt.

kirpeja bande su 9% ir nepaeme mano plauku, tada bande maisyti su 9% su 12% per puse, tada jau geriau gavosi, o iki idealaus varianto manau truksta paimti 12%, tad del emulsijos abejoju ar ryzai gaunasi...
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2011 02 25, 11:57)
kirpeja bande su 9% ir nepaeme mano plauku, tada bande maisyti su 9% su 12% per puse, tada jau geriau gavosi, o iki idealaus varianto manau truksta paimti 12%, tad del emulsijos abejoju ar ryzai gaunasi...

Vadinas pas jus stiprus raudonas pigmentas plaukuose, del to ir musa. Man ir 12% nepadedavo, ir milteliai. Ne kiekvienas plaukas gali buti graziai isblonduotas del jo pacio savybiu, tamsumo ir dominuojancio atspalvio. As pvz. po 5-6 metu bandymo pavargau buti ryzai sviesia geltona balta ir persidaziau tamsiau. Bent jau liksiu su plaukais smile.gif
Atsakyti
Pries savaite nusidaziau plaukus siais sviesinanciais plauku dazais,bet gavosi ne mano norima balta spalva,o gelsva.Kaip manote ar galima po savaites dazyti dar karta?Man yra sake,kad jie yra mazai kenksimngi ir daug sveikesni negu iprasti balinamieji dazai.
(dazai atrodo taip : http://www.google.ie.../...x=103&ty=58 ,plius http://www.google.ie.../...280&bih=537 )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramiuoga: 27 vasario 2011 - 12:31
Cia ne dazai, o milteliai pastos pavidalu. Jais grazaus atspalvio neisgausit, nes naudojamas tik blukinimui, po jo reikia tonuoti, deti atspalvy mirksiukas.gif Priklausomai nuo to koks jusu naturalus plaukas ( kokio tamsumo), gali buti, kad baltos ir neisgausit, o tik sugadinsit plauka. Jeigu dar karta po savaites desit, isdeginsit visai plauka.
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2011 02 27, 11:54)
Cia ne dazai, o milteliai pastos pavidalu. Jais grazaus atspalvio neisgausit, nes naudojamas tik blukinimui, po jo reikia tonuoti, deti atspalvy mirksiukas.gif  Priklausomai nuo to koks jusu naturalus plaukas ( kokio tamsumo), gali buti, kad baltos ir neisgausit, o tik sugadinsit plauka. Jeigu dar karta po savaites desit, isdeginsit visai plauka.

Aciu,uz atsakyma.Matai,pas mane labai tumpi plaukai tai nera labai gaila,nes greitai atauga.Seniau man gaudavosi grazi balta spalva,bet dazai plaukus nusiurindavo,o po situ plaukai atrodo labai sveiki,tik splava nera kokios noreciau verysad.gif
Atsakyti