Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažai,dažantys balzamai ir kt. 4 tema

QUOTE(Egliukasz @ 2011 01 04, 20:57)
Alfaparf Alchemic - sampunas ir kauke, L`oreal Symbio - dazomoji kauke be amoniako ir peroksido. Yra ir paprastu, lenkisku Joanna is pakelio, galima ysigyti "Svaros prekese", bet nepamenu, ar yra graziu atspalviu tamsiems plaukams, nes naudojau tik sviesiems. Geriausia butu augaliniais dazyti, didesnis spalvu pasirinkimas ir jie tik paryskina, nekeicia naturalios spalvos mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif Labai daug suzinojau. Tik del tu lenkisku kazka kazkaip abejoju ax.gif . Norisi ant plauko deti ka geriau smile.gif O kur to Alfaparf Alchemic butu galima isigyti ir pamatyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(omsone @ 2011 01 05, 14:32)
Aciu  4u.gif  Labai daug suzinojau. Tik del tu lenkisku kazka kazkaip abejoju  ax.gif . Norisi ant plauko deti ka geriau  smile.gif O kur to Alfaparf Alchemic butu galima isigyti ir pamatyti?  g.gif

Tas lenkiskas neblogas, naudojau jy savo plaukams tonuoti po balinimo, nepastebejau, kad butu ypatingos zalos pridares, bet aisku geriau visada rinktis geresnes. Ir padariau klaidele - Alchemic yra ne is Alfaparf, bet is Davines ( viena galvoju, kita rasau doh.gif ). Kur jo ysigyti Lietuvoje nezinau, as pirkau is UK, nes ten gyvenu. Pamatyti galima cia:

http://www.salonskin...Path/44_129_130

Spalvyte chocolate 4u.gif
Atsakyti
Noriu paklaust ar dažantis balzamas gali būti priežastis dėl atsiradusių pleiskanų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nidra @ 2011 01 13, 23:00)
Noriu paklaust ar dažantis balzamas gali būti priežastis dėl atsiradusių pleiskanų?  g.gif

Taip, del issausejusios galvos odos 4u.gif
Atsakyti
O gal kas žinot ar, pavyzdžiui, Loreal Casting creme gloss pasikeitė gamintojas? Anksčiau ant pakuočių viskas normaliai angliškai buvo aprašyta, dabar nežinau net kokia kalba g.gif O ir, man rodos, greičiau nusiplovė dažai, kai dažiausi iš šitos naujos pakuotės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(muiloburbulai @ 2011 01 14, 19:22)
O gal kas žinot ar, pavyzdžiui, Loreal Casting creme gloss pasikeitė gamintojas? Anksčiau ant pakuočių viskas normaliai angliškai buvo aprašyta, dabar nežinau net kokia kalba  g.gif O ir, man rodos, greičiau nusiplovė dažai, kai dažiausi iš šitos naujos pakuotės  unsure.gif

Nebutinai pasikeites gamintojas, jie kartais atnaujina asortimento sudety, atseit pagamintas pagal naujausia formule, dar geriau ir t.t. Bet dazniausiai buna ssss rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Beauty for sale mačiau naujus plaukų dažus be beamoniakinius , neturinčius savo sudėtyje ir parafenilendiamino (PPD) ,,IRIDIA". Noriu paklausti gal kuri jau bandėte? Labiau domina kurios šviesina iš pvz rudų plaukų. Labai noriu juos pabandyti, o gal jau yra bandžiusių ir galinčių ką pakomentuoti. g.gif
Atsakyti
Sveikos. Anksčiau visose parduotuvėse be jokių bėdų būdavo galima rasti Garnier Nutrisse Multi-Lights Kit - sruogelių pašviesinimui skirtas rinkinukas, labia patogus ir gerai veikiantis.
user posted image
Dar prieš kelis mėnesius buvau pirkus, o dabar niekur nebėra. Gal žinot kur rasti? Arba kuo pakeisti? Nes man negražu, kai lygiai vienos spalvos plaukai, norisi vos vos paįvairint. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(As_nematoma @ 2011 01 17, 12:15)
Sveikos. Anksčiau visose parduotuvėse be jokių bėdų būdavo galima rasti Garnier Nutrisse Multi-Lights Kit - sruogelių pašviesinimui skirtas rinkinukas, labia patogus ir gerai veikiantis.
user posted image
Dar prieš kelis mėnesius buvau pirkus, o dabar niekur nebėra. Gal žinot kur rasti? Arba kuo pakeisti? Nes man negražu, kai lygiai vienos spalvos plaukai, norisi vos vos paįvairint.  blush2.gif

as dazau paprastais dazais sruogelemis, ne sruogelems skirtais, man rodos tokie maziau kenkia. nes tokie labai iseda plauka
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 01 17, 12:24)
as dazau paprastais dazais sruogelemis, ne sruogelems skirtais, man rodos tokie maziau kenkia. nes tokie labai iseda plauka

Na taip, jeigu reikia tamsesnių sruogelių, tai manau tinka paprasti dažai, bet mano plaukai tamsūs, tai norisi šviesesnių sruogelių. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(As_nematoma @ 2011 01 17, 12:32)
Na taip, jeigu reikia tamsesnių sruogelių, tai manau tinka paprasti dažai, bet mano plaukai tamsūs, tai norisi šviesesnių sruogelių.  smile.gif

rusiskos kosmetikos parduotuvese maciau lenkisku dazu "Joana". Tarp ju - sruogelem skirtu. Manau, kokybe nesiskiria nuo situ. Tie Garnier ir Lorealiai tik, kad isreklamuoti labai...
Atsakyti
Sveikos! Šešis metus jau dažau plaukus raudonai. Visada buvo sveiki, gražūs ir ilgi. Seniau dažydavau rečiau, dabar stengiuos kas mėnesį ar kas penkias savaites. Na niekada nesiskundžiau jokiomis rimtesnėmis problemomis. Paskutinius tris kartus nudažiau su SYOSS naujais plaukų dažais, ir turiu pasakyt, kad plaukus turėjau nusirėžt beveik iki pečių, šaknys blizga, švelnios, o nuo pusės kaip stagarai! Nebeišmanau, kaip atgaivint plaukus. Nusipirkau naują kaukę, bandysiu liaudiškus metodus, kartais su alyvuogių aliejum ištrinu ir palaikau prieš plovimą... Kokių dar priemonių rekomenduotumėt atgaivinimui plaukų? Kokius mažiau kenksmingus, natūralesnius plaukų dažus? Ačiū.
Atsakyti