Sveikos
Mano plauku spalva "lietuviska". Kuris laikas plaukus sviesinu sruogelemis, dabar saknys pakankamai atauge, idedu nuotrauka:
Kazkoks velnias kuzda vel bandyt dazyt visus plaukus namie Noreciau sviesios spalvos. Merginos, turincios tokios/panasios spalvos plaukus, gal esat atrade dazus, kurie nenuryzeja? Is ankstesniu bandymu prisimenu, kad tas ryzumas islisdavo visada, o saknys ypac "rekdavo" Lauksiu jusu patarimu
QUOTE(Riobe @ 2012 03 31, 13:50)
Merginos! Mano situacija tokia - visa laika sviesindavau plaukus sruogelemis, taciau viena diena ( ) nusprendziau tapt brunete. Po kiek laiko, spalvai atsiplovus, dejausi vel sviesiu sruogeliu, kai jos nuaugo, ant saknu vel sruogelem. Bet jau tookias baltas padare! Tai po kiek laiko nuejau pas kirpeja, ir ant visos galvos uzdejo Alfaparf 7.23, spalva gal ir nieko, bet man per tamsi Kaip vel tapt blondine? Ar daryti spalvos nuemima ir dazyti sviesiai? Ar palaukti kol nuaugs saknys, ir dazyti vienu atspalviu sviesiau? (Nes manau jau nuploviau 0,5 tono tai tikrai) Plaunu galva su visokiais sviesinanciais sampunais... Naudoju John Frieda Go Blonder, bet negelbeja... Gelbekit, kas suprantat
Nedazykit, plaukit apie menesy pusantro tikrai, pamatysit, dauguma nuplausit tikrai. Nenaudokit to sviesiklio, kam tuos plaukus kankinat
Veliau pamatysit, kiek nuplovet ir ka galima padaryti. Tik islaukit Padeda naturaliu alieju kaukes, sampunai nuo pleiskanu, truputis citrinos, ymaisytos y plauku kauke
QUOTE(negrazioji_deive_ @ 2012 03 23, 22:19)
Labuka, daziau siais dazais tik,kad tamsiai ruda spalva,ziuresiu,kaip ji man laikys ir jei gerai laikys, tai imsiu mazdaug tokia spalva kolkas esu patenkinta siais dazais
QUOTE(aistuliaa @ 2012 03 28, 09:17)
Išbandžiau savaitgalį Wellaton putų 4 nr., spalva tikrai nepasakyčiau, kad medium brown, kaip jie rašo išėjo tikrai tamsi, tam tikram apšvietime į juodumą net, dienos šviesoj ir ant saulės - šviesesnė, bet tamsiai ruda jau tokia sakyčiau. Patinka, kad nėra jokio ryžumo.
Žiūrėsiu kaip laikysis, kolkas tik 3 galvos plovimai praėjo.
Patys dažai ne itin patiko savo baisiu kvapu ir lyginant su loreal ir schwarzkopf putomis, buvo sunku paskirstyti, nes skirstėsi ne kaip putos lyg, o tiesiog šlapo plaukai bet viskas lygiai išėjo..
Žiūrėsiu kaip laikysis, kolkas tik 3 galvos plovimai praėjo.
Patys dažai ne itin patiko savo baisiu kvapu ir lyginant su loreal ir schwarzkopf putomis, buvo sunku paskirstyti, nes skirstėsi ne kaip putos lyg, o tiesiog šlapo plaukai bet viskas lygiai išėjo..
Po kelių savaičių atsiliepimai puikūs, spalva pasiplovė, liko rudesnė, ne tokia juoda (dienos šviesoj šviesesnė, dirbtiniams apšvietime vis tiek tamsi), bet labai patinka, kad nelenda ryžumas, kaip man lįsdavo su 5 numeriu putų.
Sveikos dar karta
Gal kuri panasios plauku spalvos turetoja naudoja ar bande dazus-putas sviesios spalvos? Pvz.:
Labai knieti isbandyti...
QUOTE(ne_zinoma @ 2012 04 01, 16:08)
Gal kuri panasios plauku spalvos turetoja naudoja ar bande dazus-putas sviesios spalvos? Pvz.:
Labai knieti isbandyti...
Ismeginau "Perfect Mousse" siaip patogu,abai greita, Is bedos labai gerai, kai nera kam nudažyt tai pirma kartą pati sau nusidažiau..plaukai ilgi,stori,tai palyginus lengvai tai padariau
pats dazas liuks- nebega, skalsus,putoja.Spalva gera.As kadangi juoda,tai tiek tos spalvos ypatumu
pats dazas liuks- nebega, skalsus,putoja.Spalva gera.As kadangi juoda,tai tiek tos spalvos ypatumu
Norejau paklausti gal kas dazosi sokoladine spalva Perfect Mousse dazais? Koki atspalvi pasirinkti? Nusisviesinau plaukus is juodu i sokoladine, tai dabar visiskai nenusimanau kokia spalva reiketu dazyti. Berods kazkas minejo, kad spalvos gaunasi tamsesnes nei nurodytos paleteje
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 04 11, 19:38)
Norejau paklausti gal kas dazosi sokoladine spalva Perfect Mousse dazais? Koki atspalvi pasirinkti? Nusisviesinau plaukus is juodu i sokoladine, tai dabar visiskai nenusimanau kokia spalva reiketu dazyti. Berods kazkas minejo, kad spalvos gaunasi tamsesnes nei nurodytos paleteje
Imkit bent vienu atspalviu sviesiau negu sokoladine, nes jusu plaukai tures polinky nutamset labiau negu yprastai
QUOTE(Egliukasz @ 2012 04 11, 19:51)
Imkit bent vienu atspalviu sviesiau negu sokoladine, nes jusu plaukai tures polinky nutamset labiau negu yprastai
Kirpykloje nudaze 5 tonu su sokoladiniu atspalviu. Idomumo delei paziurejau palete Perfect Mousse, tai mano spalva panasi i 465. Bet dabar radau nuotrauka internete, kur 668 pakankai tamsus ir sakyciau panasus i mano spalva http://i.pinger.pl/p...7b/PC290174.JPG . Labai bijau, kad vel nenutamsinti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 04 11, 20:04)
Kirpykloje nudaze 5 tonu su sokoladiniu atspalviu. Idomumo delei paziurejau palete Perfect Mousse, tai mano spalva panasi i 465. Bet dabar radau nuotrauka internete, kur 668 pakankai tamsus ir sakyciau panasus i mano spalva http://i.pinger.pl/p...7b/PC290174.JPG . Labai bijau, kad vel nenutamsinti
465 labai nutamsins, pradzioj pabandykit 668, kad veliau nereiktu gailetis Nes as kai dazydavau 6 nr. lygio dazais, pas mane vos ne juodi gaudavos, nes mano plaukas labai geria spalva