Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažai,dažantys balzamai ir kt. 4 tema

Gausies ryza. Ir su nuplaunamais dazais nepasviesesi. Jei esi rudu plauku, kaip minimum reikia 9% emulsijos.
Atsakyti
Dazomasis sampunas suteikia atspalvy naturaliai plauku spalvai, jais galima patamsinti, bet ne pasviesinti. Tam reikia peroksido, kuris ir keicia plauku atspalvy, nes isimineja pigmenta is plauku, priklausomai nuo stiprumo. Jeigu nelabai ismanot apie dazus ir norit pasvieset, geriau patiketi toky darba kirpejai. Kitaip pasekmes ilgai jausit.
Atsakyti
man irgi įdomu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salutvera: 27 gruodžio 2010 - 10:56
QUOTE(Egliukasz @ 2010 12 27, 08:44)
Dazomasis sampunas suteikia atspalvy naturaliai plauku spalvai, jais galima patamsinti, bet ne pasviesinti. Tam reikia peroksido, kuris ir keicia plauku atspalvy, nes isimineja pigmenta is plauku, priklausomai nuo stiprumo. Jeigu nelabai ismanot apie dazus ir norit pasvieset, geriau patiketi toky darba kirpejai. Kitaip pasekmes ilgai jausit.

kirpeju ismislas. arba tinka nebent tamsiaplaukem, rudaplaukem smile.gif pasekmes daznai jauciamos po kirpeju isikisimo smile.gif Jeigu esi is prigimties sviesoka, galima puikiausiai pasisviesinti su namu naudojimui skirtais kokybiskais dazais. Nereikia jokio pigmento nuimineti blink.gif Nebent kategoriskai nori tokio atspalvio, ir tik tokio
Papildyta:
QUOTE(pinkClarin @ 2010 12 26, 20:42)
sveikos. užsimaniau pasišviesinti plaukus su nuplaunamais dažais. nusipirkau "palette. štai tokius : user posted image spalva pati pirmoji šviesi.
ir dabar internete perskaičiau, kad nėra tokių trumpalaikių dažų, kad nudažytų plaukus šviesiai... net nesuprantu. žodžiu, mano plaukai rudi. tad ar man gautųsi šviesi spalva? ar gausiuos ryža ?

ai, ten buvo atsakymas i sita lotuliukas.gif
nu su sitais dazais tikrai nieko nepasviesinsite, jie net ryzai nudazo max kokiom 3 dienom biggrin.gif ta spalva kuria nusipirkot, skirta dazytom baltaplaukem suteikti gelsva atspalvi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 27 gruodžio 2010 - 11:43
Sveiki, gal cia yra kirpeju profesionaliu. Noreciau pasiklausti kokiu man reiktu dazu butent Keune firmos, jei as dazydavau tokiu kaip kad tamsiai rudas atpalvis su slapio efekto blizgiu tokiu. jie tokie gan tamsus , bet tikrai ne juodi. Gal kas galite man patarti Aciu.
Atsakyti
siandien isbandziau senai lauktus ir noretus dazus- perfect mousse
user posted image
galiu pasakyti,dazai isties labai faini:
1. putu labai daug, pirmakart gyvenime mano ilgio plaukams uzteko 1 pakuotes (o jie siekia iki liemenuko uzsegimo)
2. anskaciau dazant su kitais dazais man apsitaskydavo puse vonios ir dar gi isigerdavo i oda , o su siais nenulasejo ne laselis smile.gif
3. spalva gavosi labai tiksli bigsmile.gif
4. plaukai paliko labai svelnus ir minksti thumbup.gif
galiu pasakyti, kad kitakart vel pirksiu siuos drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(invisible_shadow @ 2010 12 17, 17:35)
O kaip patys dazai laiko?Ar greit spalva atsiplauna?Ar patenkinta jais? 4u.gif

Dažiau dar tik vieną kartą, prieš kokias 3 savaites. Tai aišku spalva nėra tokia tamsi kaip buvo tik nudažius, pasiplovė kažkiek, kaip ir visi dažai smile.gif O šiaip esu patenkinta, jų labai nedaug reikia, lengvai dažosi, nėra jokio specifinio kvapo
Atsakyti
Labai svarbus man klausimas - kokiais dažais dažyt kad nublukus jiems nelikčiau ryža? cry.gif cry.gif Labai norėčiau nusidažyti taip kaip 3 pav. http://www.reputatia...arzkopf_4_6.htm bet nudažė juodai... patarkit kokiais dažais dažyt norint tokią pilkšvą spalvą išgaut???
Papildyta:
Ir išvis kokie geri tamsesnių tonų (ne juodi) dažai nenublunka į ryžumą? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2010 12 27, 13:12)
user posted image
1. putu labai daug, pirmakart gyvenime mano ilgio plaukams uzteko 1 pakuotes (o jie siekia iki liemenuko uzsegimo)
2. anskaciau dazant su kitais dazais man apsitaskydavo puse vonios ir dar gi isigerdavo i oda , o su siais nenulasejo ne laselis  smile.gif
3. spalva gavosi labai tiksli  bigsmile.gif
4. plaukai paliko labai svelnus ir minksti  thumbup.gif
galiu pasakyti, kad kitakart vel pirksiu siuos  drinks_cheers.gif

As juos irgi jau isbandziau,tikrai patiko.Naturaliai spalva atrodo,ir laikosi gana gerai.Mano rudi,tai nuo plovimo "ne ryzeja",taip sakant nekeicia spalvos.
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2010 12 27, 13:12)
user posted image
2. anskaciau dazant su kitais dazais man apsitaskydavo puse vonios ir dar gi isigerdavo i oda , o su siais nenulasejo ne laselis  smile.gif
3. spalva gavosi labai tiksli  bigsmile.gif
4. plaukai paliko labai svelnus ir minksti  thumbup.gif
galiu pasakyti, kad kitakart vel pirksiu siuos  drinks_cheers.gif

o jie su amoniaku ar be? noreciau pameginti,bet nedrasu,nes nesu dazius plauku dar ;//
Atsakyti
O buna kokio nuostabaus sampuno kuris paryskintu naturalia tamsia plauku spalva? Parasykit jo pavadinima ir kur tokio isigyti. Nes jei plaukai ne zili, tai kam man juos dazyti g.gif Tik norisi paryskinti savo plaukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(omsone @ 2011 01 04, 17:50)
O buna kokio nuostabaus sampuno kuris paryskintu naturalia tamsia plauku spalva? Parasykit jo pavadinima ir kur tokio isigyti. Nes jei plaukai ne zili, tai kam man juos dazyti  g.gif  Tik norisi paryskinti savo plaukus  ax.gif

Alfaparf Alchemic - sampunas ir kauke, L`oreal Symbio - dazomoji kauke be amoniako ir peroksido. Yra ir paprastu, lenkisku Joanna is pakelio, galima ysigyti "Svaros prekese", bet nepamenu, ar yra graziu atspalviu tamsiems plaukams, nes naudojau tik sviesiems. Geriausia butu augaliniais dazyti, didesnis spalvu pasirinkimas ir jie tik paryskina, nekeicia naturalios spalvos mirksiukas.gif
Atsakyti