Aš taip pabandysiu įsikišti ne visiškai į temą,bet jau nebežinau ką daryti. Gal kas patars
mano natūrali plaukų spalva - pelenų . Susigalvojau nušviesišnt sruogelėm. Nubalino man tuos plaukus - košmaras gavosi,o ne sruogelės. Ną ką. Mėnesį su trupučiu kentėjau ir šiandien nužygiavau į kirpyklą . Suplojau krūvą pinigų,o dabar esu rudai ryža (bandė išgaut natūralią spalvą,bet tapau ryža). Ką daryt? Jau nebežinau..
mano natūrali plaukų spalva - pelenų . Susigalvojau nušviesišnt sruogelėm. Nubalino man tuos plaukus - košmaras gavosi,o ne sruogelės. Ną ką. Mėnesį su trupučiu kentėjau ir šiandien nužygiavau į kirpyklą . Suplojau krūvą pinigų,o dabar esu rudai ryža (bandė išgaut natūralią spalvą,bet tapau ryža). Ką daryt? Jau nebežinau..
kai nubluks spalva,dazysiu siais. gal kas bandet? visai grazi spalvyte
Sveikos, gal kuri bandėte Garnier Deep reddish brown 3.6 spalvytę? Ar ji ruda ar labiau raudona? Ieškau tamsiai rudos spalvos su raudonu atspalviu, bet kad tas atspalvis šviestūsi tik prieš saulytę, o ne kad būtų raudoni plaukai
Išbandžiau savaitgalį Wellaton putų 4 nr., spalva tikrai nepasakyčiau, kad medium brown, kaip jie rašo išėjo tikrai tamsi, tam tikram apšvietime į juodumą net, dienos šviesoj ir ant saulės - šviesesnė, bet tamsiai ruda jau tokia sakyčiau. Patinka, kad nėra jokio ryžumo.
Žiūrėsiu kaip laikysis, kolkas tik 3 galvos plovimai praėjo.
Patys dažai ne itin patiko savo baisiu kvapu ir lyginant su loreal ir schwarzkopf putomis, buvo sunku paskirstyti, nes skirstėsi ne kaip putos lyg, o tiesiog šlapo plaukai bet viskas lygiai išėjo..
Žiūrėsiu kaip laikysis, kolkas tik 3 galvos plovimai praėjo.
Patys dažai ne itin patiko savo baisiu kvapu ir lyginant su loreal ir schwarzkopf putomis, buvo sunku paskirstyti, nes skirstėsi ne kaip putos lyg, o tiesiog šlapo plaukai bet viskas lygiai išėjo..
QUOTE(jovy @ 2012 03 23, 23:18)
Aš taip pabandysiu įsikišti ne visiškai į temą,bet jau nebežinau ką daryti. Gal kas patars
Kokia spalva daze tau? Mano visai tokia pat situacija Nudaze su 7.23
Sveikutes. Atejau su klausimu, gal kas pades...
Parsisiunciau is Anglijos John Frieda purskiama sviesintoja. Bet dabar nesupratau ar gavau ta ka norejau:
Dezute tai kaip ir tvarkoj, bet buteliukas tai be jokiu uzrasu, yra tik tas paprastas lipdukas uzklijuotas. As kaip suprantu, tai ir ant buteliuko turi buti visi uzrasai, ar ne? Kazi neikiso cia man kokio s...
Parsisiunciau is Anglijos John Frieda purskiama sviesintoja. Bet dabar nesupratau ar gavau ta ka norejau:
Dezute tai kaip ir tvarkoj, bet buteliukas tai be jokiu uzrasu, yra tik tas paprastas lipdukas uzklijuotas. As kaip suprantu, tai ir ant buteliuko turi buti visi uzrasai, ar ne? Kazi neikiso cia man kokio s...
Na mano buteliukas tai toks:
Sveikos Gal numanot kokiais dažais ir numeriu reiktų dažyti norint išgauti kažką panašaus į 16 - ash blonde http://www.wiggoddes...argucolors.html
galbūt kas nors dažėt panašia spalva? Ar neatsirando geltonumas nenaudojant jokių ypatingų priemonių?
galbūt kas nors dažėt panašia spalva? Ar neatsirando geltonumas nenaudojant jokių ypatingų priemonių?
patarkit jai kas bandet kokius pasirinkt kad gautusi kastonine spalva ( dabar esu kastonine, bet dazau kirpikloje)
http://www.loreal-pa.../sublime-mousse
http://www.loreal-pa.../sublime-mousse
Merginos! Mano situacija tokia - visa laika sviesindavau plaukus sruogelemis, taciau viena diena ( ) nusprendziau tapt brunete. Po kiek laiko, spalvai atsiplovus, dejausi vel sviesiu sruogeliu, kai jos nuaugo, ant saknu vel sruogelem. Bet jau tookias baltas padare! Tai po kiek laiko nuejau pas kirpeja, ir ant visos galvos uzdejo Alfaparf 7.23, spalva gal ir nieko, bet man per tamsi Kaip vel tapt blondine? Ar daryti spalvos nuemima ir dazyti sviesiai? Ar palaukti kol nuaugs saknys, ir dazyti vienu atspalviu sviesiau? (Nes manau jau nuploviau 0,5 tono tai tikrai) Plaunu galva su visokiais sviesinanciais sampunais... Naudoju John Frieda Go Blonder, bet negelbeja... Gelbekit, kas suprantat