Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažai,dažantys balzamai ir kt. 4 tema

QUOTE(Mintee @ 2012 02 23, 17:19)
Lorealio Preferance dazu jau beveik niekur nerandu (tik likucius)  g.gif  Tai cia kazin, naujus greitai paleis, na, pakuote atnaujinta gal?.. Ar isvis jau nebebus situ  unsure.gif

Preference yra Droge,ivairiu spalvu.
ana kartą dažiau Preference 8.1 Ash blond. smile.gif Spalva gavosi faina, bet čiut tamsesnė, negu įsivaizdavau. Tokia tamsi pelenų. Nebuvo ryžo atspalvio.
dabar norėjau čiut šviesesnių. blush2.gif
Nudažiau nuaugusias šaknis 9.1 numeriu( tikėjausi, kad išeis šviesiau)- gavosi į ryžumą, be jokio pelenų atspalvio. Kažin kodėl? g.gif Kas netaip? Kodėl išmetė tą ryžumą? mano naturali lietuviška pilka, šiek tiek į rudumą.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auroryte: 02 kovo 2012 - 21:51
QUOTE(auroryte @ 2012 03 02, 21:50)
Preference yra Droge,ivairiu spalvu.
ana kartą dažiau Preference 8.1 Ash blond. smile.gif  Spalva gavosi faina, bet čiut tamsesnė, negu įsivaizdavau. Tokia tamsi pelenų. Nebuvo ryžo atspalvio.
dabar norėjau čiut šviesesnių. blush2.gif
Nudažiau nuaugusias šaknis 9.1 numeriu( tikėjausi, kad išeis šviesiau)- gavosi į ryžumą, be jokio pelenų atspalvio. Kažin kodėl? g.gif  Kas netaip? Kodėl išmetė tą ryžumą? mano naturali lietuviška pilka, šiek tiek į rudumą.

O Jums su 8.1 gaunasi i pilkuma? As norejau pirkt, bet susimasciau, kad irgi i ryzuma gali but g.gif As su 7.1 dazau 4u.gif

O Droge atnaujintos pakuotes gal? bigsmile.gif Pries kelias dienas buvau, isvis nemaciau situ dazu, net likuciu nebuvo..
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 03 02, 23:35)
O Jums su 8.1 gaunasi i pilkuma? As norejau pirkt, bet susimasciau, kad irgi i ryzuma gali but  g.gif As su 7.1 dazau  4u.gif

O Droge atnaujintos pakuotes gal?  bigsmile.gif Pries kelias dienas buvau, isvis nemaciau situ dazu, net likuciu nebuvo..

nea, tos pacios. na, as pirkau Marijampoles Droge.
8.1 gavosi ant mano plauku visai neryzai, tik tamsiau, nei kad ant pakuotes raso.
O 7.1 kokie realiai gaunasi? kokia jusu tikra plauku spalva?
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2012 03 02, 22:47)
nea, tos pacios. na, as pirkau Marijampoles Droge.
8.1 gavosi ant mano plauku visai neryzai, tik tamsiau, nei kad ant pakuotes raso.
O 7.1 kokie realiai gaunasi? kokia jusu tikra plauku spalva?

Tikra spava sviesi su pilku atspalviu. Gal kaip 8.1 panasiai g.gif

7.1 tai tocniai tamsiai pelenu biggrin.gif Bet irgi turi tokio vos juntamo silto atspalvio. Siaip sakyciau, gavosi kaip ant pakuotes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2012 02 24, 10:35)
Matyt, gamtos dovana tas ryžumas biggrin.gif Kai nudažau tai ir būna 7.11 porą savaičių, bet po to pradeda plautis ir lieka ta riža smile.gif O gal kokiom sruogelėm tamsiom dažyti, kad nekristų į akis taip? Labai nenoriu visų plaukų dažyt, nes man nuo bet kokių dažų lenda riža spalva, pasiilgau natūralios pilkos  doh.gif

Nusipirkit is DAVINES tamsiausia dazancia kauke ir ja vis atgaivinkit plauku spalva ir nuauginekit, kam jum vargt ir gadint plauka su dazais, jei norimos spalvos vistiek per lendanty ryzuma neisgausit - tiesiog issausinsit plauka, trupes, leciau augs schmoll.gif geriau susitelkt y auginima 4u.gif
Atsakyti
apsilankiau kirpykloj is baltos spalvos padare vidutinio atspalvio ruda. Sekancia diena nusidaziau savo plaukus loreal mousse 41 atspalviu(ruda salto sokolado atspalvio). Dazus laikiau 30min. Gavos - juodi plaukai blink.gif doh.gif per tamsiai, negrazu. Ar yra galimybe kad plaukai patys pasveses savaime?
Atsakyti
Mamytes,gal zinot kur galima isigyti allwaves professionnelle plauku dazu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 03 03, 13:19)
Nusipirkit is DAVINES tamsiausia dazancia kauke ir ja vis atgaivinkit plauku spalva ir nuauginekit, kam jum vargt ir gadint plauka su dazais, jei norimos spalvos vistiek per lendanty ryzuma neisgausit - tiesiog issausinsit plauka, trupes, leciau augs schmoll.gif geriau susitelkt y auginima  4u.gif

O kur tokią rasti, pirmąkart girdžiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(negrazioji_deive_ @ 2012 03 14, 19:32)
apsilankiau kirpykloj is baltos spalvos padare vidutinio atspalvio ruda. Sekancia diena nusidaziau savo plaukus loreal mousse 41 atspalviu(ruda salto sokolado atspalvio). Dazus laikiau 30min. Gavos - juodi plaukai blink.gif  doh.gif per tamsiai, negrazu. Ar yra galimybe kad plaukai patys pasveses savaime?

Galima paklaust kam jus dazete kita diena vel plaukus? Juk negalima smile.gif
Kazkiek spalva nusiplaus, bet jau tokie kokia buvo po kirpyklos tikrai nebus smile.gif
QUOTE(Rutta77 @ 2012 03 15, 10:47)
Mamytes,gal zinot kur galima isigyti allwaves professionnelle plauku dazu? g.gif

[QUOTE]
Neparasrt kuriame mieste wink.gif
As pirkau Vilniuje PC Parke Martitoj (ar kazkaip panasiai vadinasi).
Atsakyti
Merginos padėkit, nusipirkau Keune tinta color dažus ir kilo toks klausimas ar tepti ant drėgnų ar sausų plaukų? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tropicana: 15 kovo 2012 - 14:00
QUOTE(Tropicana @ 2012 03 15, 14:00)
Merginos padėkit, nusipirkau Keune tinta color dažus ir kilo toks klausimas ar tepti ant drėgnų ar sausų plaukų?  g.gif

Ant sausų mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=B.r.i.u.n.e.t.e,2012 03 15, 13:50]

[QUOTE]
Neparasrt kuriame mieste wink.gif
As pirkau Vilniuje PC Parke Martitoj (ar kazkaip panasiai vadinasi).
[/quote]

Oi,tikrai neparasiau.Vilniete as,labai aciu uz info,begsiu ieskot,man labai patinka ir tinka sie dazai,uzsiversdama visur ieskau,dabar jau zinosiu kur ieskoti.dar karta aciu 4u.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Rutta77 @ 2012 03 15, 16:01)
Oi,tikrai neparasiau.Vilniete as,labai aciu uz info,begsiu ieskot,man labai patinka ir tinka sie dazai,uzsiversdama visur ieskau,dabar jau zinosiu kur ieskoti.dar karta aciu 4u.gif  mirksiukas.gif

Tik pasitikslinu,cia verkiu gatvej tas PC ,ania?
Atsakyti