Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažai,dažantys balzamai ir kt. 4 tema

laba 4u.gif atsibodo man būt blondinė, tai ne mano spalva, Geriausiai jaučiausi tamsesniais plaukais, jie sveikai žvilgėdavo ir t.t.

norėčiau šios spalvytės.user posted image

dabartine mano plauku spalva
user posted image

kaip manot ar verta pačiai namie dažyt ar geriau eiti i kirpykla? Norėčiau pinigų sutaupyt, nžn ar verta taupyt ant tokiu dalykų g.gif

Iš anksto dėkuj už atsakyma ax.gif
Atsakyti
Ojoj tikrai namie nedazykit, net ir geroj kirpykloj per viena dazyma tokio kontrasto neisgaus, nes plaukai stipriai nubalinti.
jei jau labai norisi namie dazyt tai nors prof. dazus pirkit, ir spalva rinktis geriau sviesene tai pavyzdys, nes ant taip nubalintu plauku ji bus itin intensyvi.
Papildyta:
QUOTE(buda @ 2012 02 16, 16:36)
Gyvenime turejau 2 kartus raudonus plaukus.nuo pastarojo karto praejo beveik 2metai,o man vis dar lenda ryzumas,nors jie buvo dazyti ir juodai ir kaip tik nori po to. doh.gif
o vasara,sumaniau pasisiesint,ne su dazais,o su purskikliu,kuris blondinems naudojamas,tai irgi ryza palikau.xD

QUOTE(*NeiDa* @ 2012 02 16, 22:11)
Atejau i tema kaiptik to pacio klausimo uzduoti...tik pas mane dazai kiti,dazau su keune 1517 pilki gaunasi pelenu,tikrai beda,kad ziauriai nusiplauna greitai tas pilkumas  doh.gif plaukai naturaliai gan tamsus,tai ieskau kas galetu patarti kurie gerai kimba ir laikosi,o jei ne pelenu tai bent kad gautusi normali blondine ,tik ne medaus smile.gif

ryzumas lenda ne del kazkada dazytu raudonai plauku o del naturalaus plauko pigmento (ne spalvos - net nzn kaip paaiskinti), kuris visada "islenda" dazant plaukus ir vienaip ar kitaip itakoja rezultata. Jei tas pigmentas yra "siltos" spalvos tai dazant plaukus ir lys tas ryzumas. Sito galima isvengti i dazus maisant salto pigmento zalio/melyno kuris neutralizuoja silta spalva ir ja papilkina. Jei dazot plaukus namie - tada geriau rinktis pilkesni ir saltesni atspalvi nei norimas rezultatas ir tiketis kad tai truputi neutralizuos ta ryzuma.
Atsakyti
QUOTE(negrazioji_deive_ @ 2012 02 19, 14:36)
laba 4u.gif  atsibodo man būt blondinė, tai ne mano spalva, Geriausiai jaučiausi tamsesniais plaukais, jie sveikai žvilgėdavo ir t.t.

norėčiau šios spalvytės.user posted image

dabartine mano plauku spalva
user posted image

kaip manot ar verta pačiai namie dažyt ar geriau eiti i kirpykla? Norėčiau pinigų sutaupyt, nžn ar verta taupyt ant tokiu dalykų g.gif

Iš anksto dėkuj už atsakyma ax.gif

Aš galvoju, kad iškarto gausis tau daug šviesiau. Gal ne morkiniai, bet tikrai ne tokia spalva kaip tu nori. Jei nenori mokėti kirpykloms, tai tiesiog pavaikščiok porą savaičių šviesiau, gaivink plaukus kaukėmis po dažymo ir tada vėl dažyk ta norima spalva antrą kartą ir jau turi būti gerai. Arba kokių 3 kartų iš viso reiks. O šiaip kirpyklose irgi stebuklų nedaro smile.gif
Atsakyti
mano plaukai iš prigimties ploni, šiuo metu nuo šviesinimo pažeisti (bet nežiauriai, o šiektiek ax.gif ). Ar man nenukris plaukai jei laikysiuos šio plano 4u.gif lkad pasiekti iš silver blondo į šaltą šokoladinę spalvą.

1etapas nusidazyti plaukus šiais dažiais ir šiuo atspalviu(pilka blondine tapciau)
user posted image

2. etapas kirpykloj nusidažyt svajoniu spalva wub.gif

(išlaidos už abu etapus neviršytų 100lt

p.s. jei galit pasiūlykit geresniu variantų 4u.gif
Atsakyti
Nusprendžiau nebedažyti plaukų ir bandyt atsiauginti natūralią spalvą. Natūraliai esu pilka blondinė (na, pagal dažų nr. būtų kažkas apie 8). Dažant lenda mano ryžas pigmentas. Dažau 7.11, bet vis tiek po poros savaičių būna ryža spalva. Tai vat dabar galvoju, gal žinot kokį geresnį pilkintoją, kad man pagesintų tą spalvą ir būtų lengviau atsiaugint, nes baisu žiūrėt galus ryžus, šaknis pilkas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2012 02 23, 15:39)
Nusprendžiau nebedažyti plaukų ir bandyt atsiauginti natūralią spalvą. Natūraliai esu pilka blondinė (na, pagal dažų nr. būtų kažkas apie 8). Dažant lenda mano ryžas pigmentas. Dažau 7.11, bet vis tiek po poros savaičių būna ryža spalva. Tai vat dabar galvoju, gal žinot kokį geresnį pilkintoją, kad man pagesintų tą spalvą ir būtų lengviau atsiaugint, nes baisu žiūrėt galus ryžus, šaknis pilkas  doh.gif

Zinokit labai neprigesinsit, nes daznai naudojant, issimurzins plaukas labai g.gif Na tokia negrazi, zalsva ar melsva spalva gali but g.gif Ydomiai kaip, kad nuo 7.11 dvigubo asho dar ryzi gaunas unsure.gif
Atsakyti
Lorealio Preferance dazu jau beveik niekur nerandu (tik likucius) g.gif Tai cia kazin, naujus greitai paleis, na, pakuote atnaujinta gal?.. Ar isvis jau nebebus situ unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 02 23, 18:19)
Lorealio Preferance dazu jau beveik niekur nerandu (tik likucius)  g.gif  Tai cia kazin, naujus greitai paleis, na, pakuote atnaujinta gal?.. Ar isvis jau nebebus situ  unsure.gif

gali buti kad nauja versija ju bus bigsmile.gif . Geresnė nei praeita. UK ši naujovė jau yra. Atsiras ir naujų atspalvių.
Atsakyti
QUOTE(negrazioji_deive_ @ 2012 02 23, 16:47)
gali buti kad nauja versija ju bus bigsmile.gif . Geresnė nei praeita. UK ši naujovė jau yra. Atsiras ir naujų atspalvių.

Tai galetu jau greiciau paleist tada, kiek cia man tas saknis augint, *****! biggrin.gif

Bet tai gerai, kad vel atsiras karsta.gif
Atsakyti
labutis 4u.gif

visada plaukus daziau sruogelemis, taciau dabar pradejau visa galva smile.gif tad as ir mano sesuo tik uz wella Koleston dazus wub.gif wub.gif wub.gif

tik zinau, kad lt sunku ju gauti unsure.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 02 23, 15:35)
Zinokit labai neprigesinsit, nes daznai naudojant, issimurzins plaukas labai g.gif Na tokia negrazi, zalsva ar melsva spalva gali but g.gif Ydomiai kaip, kad nuo 7.11 dvigubo asho dar ryzi gaunas unsure.gif

Matyt, gamtos dovana tas ryžumas biggrin.gif Kai nudažau tai ir būna 7.11 porą savaičių, bet po to pradeda plautis ir lieka ta riža smile.gif O gal kokiom sruogelėm tamsiom dažyti, kad nekristų į akis taip? Labai nenoriu visų plaukų dažyt, nes man nuo bet kokių dažų lenda riža spalva, pasiilgau natūralios pilkos doh.gif
Atsakyti
Koks dazu numeris butu sokoladines spalvos? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo invisible_shadow: 02 kovo 2012 - 13:24