Sveiki.
Patarkite prasau kazkokius geresniu dazus,kad nusidazyti is blondines va tokios:
i va tokias strawberry blonde spalva:
Aciu.
Jei plaukai buvo dazyti Nr.9.8, bet man nepatinka tas ryzas atspalvis, kokiais dazais galima butu papilkinti? Ceiko pilkintojas nepadejo Pats plauku sveisumas man patinka, betgi tas ryzumas nea....Patarkit, gal kokiais is Keune bandyti? Nr. 11 gal?
Aciu uz atsakyma.
Aciu uz atsakyma.
QUOTE(agnulia @ 2011 12 05, 23:16)
Sveiki.
Patarkite prasau kazkokius geresniu dazus,kad nusidazyti is blondines va tokios:
Aciu.
Aciu.
Wella 8/37, 8/73. L`oreal 8.32, 8.23. Galit dazyti is beamoniakiniu serijos nes cia siek tiek tamsesne spalva.
Papildyta:
QUOTE(myglle @ 2011 12 05, 12:18)
Sveikutes.Noreciau jusu patarimo.as esu nusidazius tamsiai rudai plaukus, bet juos daziau geguzes menesi, dabar plaukai prarade spalva, zvilgesi.normaliais dazais dazyti nenoriu, kaip manote ar balzaminiai nuplaunami dazai galetu man juos pagyvinti, suteiks zvilgesi?
Dazykit kirpykliniais beamoniakiniai, ten tik 1.9% svelnus oksidatorius, pagyvins spalva tik. Tas pats Casting zymiai stipresnis ir ne toks jau nekaltas.
QUOTE(Egliukasz @ 2011 12 06, 13:37)
Wella 8/37, 8/73. L`oreal 8.32, 8.23. Galit dazyti is beamoniakiniu serijos nes cia siek tiek tamsesne spalva.
Papildyta:
Dazykit kirpykliniais beamoniakiniai, ten tik 1.9% svelnus oksidatorius, pagyvins spalva tik. Tas pats Casting zymiai stipresnis ir ne toks jau nekaltas.
Papildyta:
O be oksidatoriaus kad butu, dazantis balzamas ar panasiai. Kur galima nusipirkti, kurie verti demesio (Tonika nesiulykit)
Panos o gal kuri zinot informacijos daugiau apie toki dalyka SunIn http://2.bp.blogspot.....t%2520web.jpg
as su juo jau metus kaip sviesinu plaukus, kolkas esu patenkinta , bet yra vienas niuansas, man plaukai apacioi salia kaklo eina i ryzuma biksi ir tamsesni nei virsui tai as vis mastau gal man biski to sampuno melyno panaudoti, ar kazka panasaus, tik , kad nesu bandziusi ir kazkaip nezinau ar butu galima abu siuos dalykus derint gal patartumet kazka
as su juo jau metus kaip sviesinu plaukus, kolkas esu patenkinta , bet yra vienas niuansas, man plaukai apacioi salia kaklo eina i ryzuma biksi ir tamsesni nei virsui tai as vis mastau gal man biski to sampuno melyno panaudoti, ar kazka panasaus, tik , kad nesu bandziusi ir kazkaip nezinau ar butu galima abu siuos dalykus derint gal patartumet kazka
QUOTE(Intrinsa @ 2011 12 06, 20:13)
O be oksidatoriaus kad butu, dazantis balzamas ar panasiai. Kur galima nusipirkti, kurie verti demesio (Tonika nesiulykit)
Lietuvoje nebuvau kelis metus, nezinau, ka cia dar rasti galite Siaip AVEDA turi dazanty balzama ir L`oreal, bet ar LT ju yra - nezinau Nereik bijot to 1,9% - plauko nesausina, spalva nusiplauna nepalikdama skirtumo tarp naturaliu ir dazytu
Sveikos mielosios , noriu užduoti klausimą: matot mano plaukai šviesiai rudi, yra gal dar keletas šviesintų sruogelių. Reikia permainų. Norėčiau plaukus pagyvinti ryškia raudona spalva . galvoju reik iš pradžių su nuplaunamais plaukų dažais ar balzamais. Man patatė naudoti Tonika. Ka manote apie tai? Esate bandžiusios? Koks poveikis? Nusiplauna ir nieko nelieka? ačiū !
Išbandžiau vakar John Frieda plaukų dažus, kadangi dažiau pirmą kartą, žiūrėsiu kaip laikysis spalva, tada bus aiškiau kaip jie man patinka
Dažiau 4BG spalvyte (dark schocolate brown), tai dėl tamsumo nemanau didelio skirtumo tarp loreal ar schwarzkopf 5 numerio, nors lyg turėjo man tamsiau gautis. Bet šiaip labai gražus man atspalvis plaukų bent dabar po dažymo atrodo
Kaip kažkas minėjo, nelabai patogu tą buteliuką spaudžiot, bet nieko labai fainas balzamas pridėtas ir jo daug (50 ml). Ir pirštinės normalios, ne maišai Ai ir pačių putų man laabai daug atrodė, dribo nuo galvos, nors nesiskųsdavau ir schwarzkopf ar loreal kiekiu.
Niekaip nesuprantu, ar yra jų plaukų dažų mūsų parduotuvėse? Retai vaikštau, tai tik šampūnus, balzamus mačiau
Dažiau 4BG spalvyte (dark schocolate brown), tai dėl tamsumo nemanau didelio skirtumo tarp loreal ar schwarzkopf 5 numerio, nors lyg turėjo man tamsiau gautis. Bet šiaip labai gražus man atspalvis plaukų bent dabar po dažymo atrodo
Kaip kažkas minėjo, nelabai patogu tą buteliuką spaudžiot, bet nieko labai fainas balzamas pridėtas ir jo daug (50 ml). Ir pirštinės normalios, ne maišai Ai ir pačių putų man laabai daug atrodė, dribo nuo galvos, nors nesiskųsdavau ir schwarzkopf ar loreal kiekiu.
Niekaip nesuprantu, ar yra jų plaukų dažų mūsų parduotuvėse? Retai vaikštau, tai tik šampūnus, balzamus mačiau
QUOTE(aistuliaa @ 2011 12 19, 16:49)
Išbandžiau vakar John Frieda plaukų dažus, kadangi dažiau pirmą kartą, žiūrėsiu kaip laikysis spalva, tada bus aiškiau kaip jie man patinka
O kur pirkai?
Labai bus idomus atsiliepimai po keliu savaiciu
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 12 20, 01:33)
Bus atsiliepimai
Siunčiausi iš Uk, Boots parduotuvės.
Sveikos Mano natūrali plaukų spalva yra tamsiai pilka, seniau juos visada šviesindavau, dabar užsimaniau tamsių Dažiau su Loreal Sublime Mouse 70, gavosi pilkšvi, bet nepakankamai tamsūs. Paskui nusidažiau su Loreal casting Creme Gloss 535, tai siaubas kažkoks, plaukai turėjo daug ryžo/raudono atspalvio, dar gerai, kad tie dažai nusiplauna, tai vargau, bet atploviau..
Dabar plaukai šviesiai rudi, labiau i pilkumą. Noriu tamsių, bet labai bijau ryžo/raudono atspalvio. Jau geriau, kad plaukai būtų žalsvi
Neįsivaizduoju, kokius dažus rinktis
Dabar plaukai šviesiai rudi, labiau i pilkumą. Noriu tamsių, bet labai bijau ryžo/raudono atspalvio. Jau geriau, kad plaukai būtų žalsvi
Neįsivaizduoju, kokius dažus rinktis
O as noreciau patarimu, ka naudoti pagyvinimui spalvos? Ar nesusigadinsiu panaudodama dazomaji balzama ar kazka panasaus? siaip esu rudaplauke naturali, bet spalva pasidare nebetolygi ir reikalauja sulyginimo bei pagyvinimo vaizdo. Stipriais cheminiais dazytis nenoreciau