Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažai,dažantys balzamai ir kt. 4 tema

Apsistojau ties 2 spalvomis John Frieda - medium natural brown 5N ir medium choc brown 5B... Bet man atrodo, kad 5B turės ryžumo g.gif gal kas patars g.gif

5 N

5 B
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 14 lapkričio 2011 - 12:55
QUOTE(loja5 @ 2011 11 13, 17:58)
Jau prisitepliojus sedziu biggrin.gif ziuresim kas gausis - 2 chna, 1 basma, gal galit pasakyt ar nuplovus dazus perplaunat plaukus su sampunu nes instrukcijoj parasyta kad tris dienas negalima, nors cia gal turima omeny jau veliau, po pirmojo plovimo g.gif

Dažus reikia išplauti tik vandeniu smile.gif
Atsakyti
Šia dažiau su loreal casting creme gloss 910 numeriuku. Spalvos ant pakelio idealiai man atrodė. Bet gavosi nekaip. Žodž, merginos, su tipiška lietuvaitėm plaukų spalva (tamsiai blondiniška) šiais dažais nesigundykit. Mano plaukai prieš tai buvo sruogelėm dažyti šviesiai, bet buvo šaknys ataugusios, galvojau spalvą sulygins, bet nė velnio doh.gif
Atsakyti
Patariu visom, jei ne ta spalva,salerm firmos dazu nuemeja pasiimkit, puikiai is pirmo karto nuima daza, nepakenkdamas plaukui. BET, po jo patrciau dazyti tik po 2 sav nemaziau, kitaip bedazant plaukus iskart plauti po 1min. labai sujautreja dazam plaukai.

Jeigu spalva nezymiai tamsesne, plukit sampunais nuo pleiskanu, cinkas tuose sampunuose isblukina spalva gan greitai.
Atsakyti
Merginos, man iskilo toks klausimas. 4u.gif Apie siuo dazus http://www.artegousa...hair_color.html rasoma kad jie yra permanentiniai, taciau neturi savo sudetyje amoniako. Tai as nelabai suprantu ar gali buti permanentiniai jeigu be amoniako? Nes jeigu ieina tik peroksidas, tarkim 3 proc. tai tada jie buna nusiplaunantys, po ten tiek ir tiek plovimu. Ar ne taip? g.gif

O gal yra naudojama kazkokia kitokia medziaga vietoj amoniako kad dazas ilgam isigertu i plauka? Jei taip tai kokia? unsure.gif
Atsakyti
Kas dažote juodai ar juodai į mėlynumą, kokiais dažais? Aš dažau dabar Garnier beamoniakiais 2.10 Bluish Black, bet man labai greitai apsiplauna, o aš taip noriu tikrai ryškios juodos spalvos verysad.gif Ir dar rudumas lenda, nes prieš tai dažydavau tamsia ruda unsure.gif
Atsakyti
Sveikos..
As lietuviska blondine, plaukai medaus atspalvio.. pastaruoju metu sveisinau sruogeles.. noreciau nudazyt karameles-ryzoko atspalvio, bet ne ugnies spalva.. gal kokia nuoroda imestumet. aciu
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 11 02, 16:35)
Ar bandėt kas Wella dažomąsias putas??  smile.gif

jei konkretinant - 500 numeriukas domina

si savaitgali bandziau, total kosmar doh.gif

nepatiko, daugiau nepirksiu

reikejo tepti ant sausu (neplautu plauku),
nepatogus buteliukus, pirma reikia ilgai plakti, kol susidarys putos, nes per ta pompa galima tik ispausti dazus, ji nesudaro putu
laaaaabai issausino plaukus, dejau kauke ant visu plauku, nuo saknu iki galiuku, po poros dienu kai ploviau plaukus, atsirado kaltunu doh.gif reikejo vel puses indelio kaukes, kad gakeciau isukuoti plaukus unsure.gif

pasirinkau spalva tamsus sokoladas ar tamsiai ruda kazkas panasaus, numerio neprisimenu blush2.gif
plauku spalva gavosi juoda g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 11 14, 13:54)
Apsistojau ties 2 spalvomis John Frieda - medium natural brown 5N ir medium choc brown 5B... Bet man atrodo, kad 5B turės ryžumo  g.gif  gal kas patars  g.gif

5 N

5 B

5 B yra silta spalvyte, tures ryzumo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Liepaite @ 2011 11 22, 17:30)
Sveikos..
As lietuviska blondine, plaukai medaus atspalvio.. pastaruoju metu sveisinau sruogeles.. noreciau nudazyt karameles-ryzoko atspalvio, bet ne ugnies spalva.. gal kokia nuoroda imestumet. aciu

Kokiu tikslu norite dazyti? Pakeisti spalva ir nebesviesinti sruogelemis, suteikti sruogelems atspalvio? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(popelka @ 2011 11 21, 13:56)
Merginos, man iskilo toks klausimas. 4u.gif  Apie siuo dazus http://www.artegousa...hair_color.html rasoma kad jie yra permanentiniai, taciau neturi savo sudetyje amoniako. Tai as nelabai suprantu ar gali buti permanentiniai jeigu be amoniako? Nes jeigu ieina  tik peroksidas, tarkim 3 proc. tai tada jie buna nusiplaunantys, po ten tiek ir tiek plovimu. Ar ne taip? g.gif

O gal yra naudojama kazkokia kitokia medziaga vietoj amoniako kad dazas ilgam isigertu i plauka? Jei taip tai kokia? unsure.gif

Peroksidas nurodo, kiek tonu bus pasviesinta plauku spalva, taip pat zilu plauku dazymui naudojamas 6% peroksidas, geriau uzdazantis juos. Nes 3% tik padengia plauka spalva, o atspalvio tamsumo/sviesumo neveikia. Ilgalaikiai dazai gali buti be amoniako, nes technologijos pazengia toliau, kad tai nera pirmo butinumo medziaga, reikalinga ilgalaikiam/visiskam plauku spalvos keitimui. Jie veikia svelniau. Kazkokios vienos medziagos pakaitalo amoniakui nera, dazniausiai tai ju junginys, bet kompanijos gudrauja rasydamos, jog tai pvz. Lock in sistema, Colour Resistance Protector ir t.t. ir nevardija 100% -tines ju sudeties. Reiktu tiesiog pagooglinti kiekviena ingedrienta atskirai ir plius oksidatoriu taip pat, nes jis turi ne ka maziau ytakos sekmingam plauku dazymui. Siaip rekomenduociau pasityrineti PPD, nes tai alergenas, galintis tureti pasekmiu sveikatai.
Atsakyti

Papildyta:
Kokiu tikslu norite dazyti? Pakeisti spalva ir nebesviesinti sruogelemis, suteikti sruogelems atspalvio? 4u.gif
Papildyta:

noriu naujoviu, sruogeles atsibodo:) mano plaukai tokio atslpavio, kad jei pora tonu sveisiau - tada bunu blond, bet galvoju jei svelniai vienu ar dviem tonais i ta aukso, ugnies atspalvi..
Atsakyti
NORIU PATARIMO!vakar kirpykloje nusidaziau plauku(bet matai jai spalva nesigavo)db esu ruda su pilku atspalviu. Ka daryt? galvoju siandien lekt i kt kirpykla,nes sest.gimtadienis,o atrodau kaip kaminkretys..... cry.gif
Atsakyti
kokie atsiliepimai apie kreminius plauku dazus? firma kuri geriausia gal kas is patirties gali pasakyti?
Atsakyti