Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažai,dažantys balzamai ir kt. 4 tema

QUOTE(Amor'e @ 2011 11 04, 12:50)
Labai prašau, gal kuri susidūrus buvote ir žinote. Nusidažiau palette mousse color šviesia 700 spalva o gavosi tamsiai ruda! Jau puoliau į neviltį, kad tokia liksiu. Gal žinote, ar greitai nusiplauna? Verkti norisi.

Man tapi problema buvo, nusipirkau ta pacia spalva kaip visada, sviesia o gavosi tamsiai ruda biggrin.gif tai speju cia del to kad putos, nes as pirkejau naujas L'oreal dazomasias putas. Po keliu savaiciu atsibodo su dumblo spalvos plaukais vaikscioti ir uzdaziau ant virsaus sviesia spalva su normaliais dazais thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geriawsia: 04 lapkričio 2011 - 19:01
QUOTE(geriawsia @ 2011 11 04, 20:01)
Man tapi problema buvo, nusipirkau ta pacia spalva kaip visada, sviesia o gavosi tamsiai ruda biggrin.gif tai speju cia del to kad putos, nes as pirkejau naujas L'oreal dazomasias putas. Po keliu savaiciu atsibodo su dumblo spalvos plaukais vaikscioti ir uzdaziau ant virsaus sviesia spalva su normaliais dazais  thumbup.gif

Na bet kiek žinau tai putos turi visiškai nusiplauti smile.gif
Atsakyti
Putos gal ir issiplauna, o dazai ne. Pati dazu nenuimsit, reikia kreiptis i kirpykla. Pries 10 m. nusidaziau... gavosi juoda!! Dvi dienas neiseidavau is namu, verkiau, paskui mama mane uzrase pas savo kirpeja. Ji man nuiminejo dazus kazkokia priemone. Zinokit, dumai nuo plauku ejo. Aisku, kokia buvau netapau, bet jau buvau ne juoda. Plaukai po tos priemones buvo kaip sienas, bet as buvau ir tuo patenkinta, svarbiausia nebe juoda. Nuo to karto pati plauku spalvos nekeiciu, tik kirpykloj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyre: 04 lapkričio 2011 - 22:29
Vat as irgi dabar susidomejau ta John Frieda linija, sakiau pirksiu sampuna bandyt smile.gif Mano plauku spalva irgi tokia tipiska lietuviska tamsiai blondiniska, sviesiai ruda gal net galiu pasakyt smile.gif tai va sakiau isbandysiu pirma sampuna, jis irgi girdejau kazkiek pasviesina? paskui jei ne, pikrsiu ta pusrkikli g.gif
Atsakyti
Aš tai visgi siūlyčiau dar palaukti, turėtų savaime nuo plovimo spalva nublukti ir tada galėsite šviesia uždažyti 4u.gif Tikrai nesiūlyčiau to cheminio spalvos nuėmimo, nes čia manau jau kraštutiniu atveju jis reikalingas, kai plaukai juodi kaip smala schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Eglė @ 2011 11 05, 16:04)
Aš tai visgi siūlyčiau dar palaukti, turėtų savaime nuo plovimo spalva nublukti ir tada galėsite šviesia uždažyti  4u.gif Tikrai nesiūlyčiau to cheminio spalvos nuėmimo, nes čia manau jau kraštutiniu atveju jis reikalingas, kai plaukai juodi kaip smala  schmoll.gif

aš ir manau, jog savaime turi nusiplauti, nes visgi putos dažomosios. Tačiau į jų sudėtį įeina ir amoniakas, ir peroksidas, tad sunerimau pagalvojus apie ta nusiplovimą savaiminį, kad gali sunkiai plautis.
Atsakyti
aistuliaa, zadejau parasyti atsiliepimus apie Loreal casting 400 numeriuka, bet taip gavosi, kad pries tai daziau kitais dazais, tai Casting'u nusidaziau tik pres kelias dienas, todel taip uzsivelinau su atsiliepimais smile.gif Spalva gavosi kurkas tamsesne nei nurodyta paletej - praktiskai juoda. Tik ant saules matosi kazkiek to rudumo. Kaip laikysis dar nezinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 11 12, 12:40)
aistuliaa, zadejau parasyti atsiliepimus apie Loreal casting 400 numeriuka, bet taip gavosi, kad pries tai daziau kitais dazais, tai Casting'u nusidaziau tik pres kelias dienas, todel taip uzsivelinau su atsiliepimais smile.gif Spalva gavosi kurkas tamsesne nei nurodyta paletej - praktiskai juoda. Tik ant saules matosi kazkiek to rudumo. Kaip laikysis dar nezinau smile.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(booonbon @ 2011 11 05, 14:14)
Vat as irgi dabar susidomejau ta John Frieda linija, sakiau pirksiu sampuna bandyt smile.gif  Mano plauku spalva irgi tokia tipiska lietuviska tamsiai blondiniska, sviesiai ruda gal net galiu pasakyt smile.gif tai va sakiau isbandysiu pirma sampuna, jis irgi girdejau kazkiek pasviesina? paskui jei ne, pikrsiu ta pusrkikli g.gif

Pries purskiant pasiskaitykit, kiek peroksido privaryta ir kitu brudu, gal tada geriau normaliais beamoniakiniais dazais nusidazykit su 4% ir dviem atspalviais sviesesne spalvyte, nuims 0.5-1 tonu sviesiau. Negadinkit plauku su tais purskalais, stebuklu nebuna, visur peroksidas.
Atsakyti
Gal kuri esat naudojusi toki dazomaji balzama?
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

Mano plauku spalva tamsi ruda, noriu po truputi eiti link sviesesniu. Toki balzama turiu tabako atspalvio, ar nesigausiu ryza lape? doh.gif
Atsakyti
Jau prisitepliojus sedziu biggrin.gif ziuresim kas gausis - 2 chna, 1 basma, gal galit pasakyt ar nuplovus dazus perplaunat plaukus su sampunu nes instrukcijoj parasyta kad tris dienas negalima, nors cia gal turima omeny jau veliau, po pirmojo plovimo g.gif
Atsakyti
4u.gif
noriu paklausti - gal kas žino plaukų dažų parduotuvę Vilniuje kur būtų parduodami YUNSEY firmos dažai blush2.gif
Atsakyti