QUOTE(taram-param @ 2011 10 06, 19:59)
Merginos patarkit kokiais dažais dažyti, kad gauti tokią ar panašią spalvytę?
Mano natūrali spalva kažkas tarp šviosios ir vidutinės rudos. Kokie dažai taip nudažytų?
Mano natūrali spalva kažkas tarp šviosios ir vidutinės rudos. Kokie dažai taip nudažytų?
aš ko gero labai pavėluotai, tačiau patarčiau nueiti į prof.plaukų priežiūros produktais preliaujančią paruodtuvę su spalvota nuotrauka ir pardavėja, manau, turėtų tinkamai patarti.
Iš nuotraukos sprenžiant, turėtų būti kažkas panašaus į pelenų blondinišką atspalvį. Tarkim, 8.1 (pilkai pilkas. BET iš tamsesnių šviesinant gali išlįsti žalias atspalvis!!!) ar 8.13 (pilkas su auksiniu atspindžiu prieš šviesą. BET auksinis atspalvis gali pabrėžti plaukų geltonį, jei plaukai į tai linkę !!!) iš L'oreal. Na arba 7.3 ar 7.13 atspalviai,jei norisi tamsesnių plaukų.
Pvz., mano plaukų spalva paprastai gaunasi tokia pati, kaip pavaizduota ant dežutės. T.y. mano pelytės pilkumo spalvos ploni plaukai lengvai sugeria dažą, dažau pigiais parduotuviniais dažais garnier nutrisse 8 numeriu ir vargo nematau. Spalva panaši kaip nuotraukoj, nenusiplauna.
Žodžiu, prisiminkit, kaip plaukai reaguoja su dažais ir ieškokit kažko "ash blond" arba "dark ash blond" rėmuose.