Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažai,dažantys balzamai ir kt. 4 tema

sveikos mamytes 4u.gif na va prisiskaiciau cia jusu ivairiausiu komentaru,matau cia daug visko esta isbandziusios ir nemazai nusimanot....tai gal kuri rekomenduos man grazia ruda(bet kas svarbiausia ne juoda)sokoladine spavyte?gali but ir su violetiniu atspalviu man tas netrukdo...kazi kaip is loreal 4.15 spalvyte
http://www.google.lt...&...366&bih=587
arba kazkas panasaus,gali but vos vos tamsesne
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
mergaites patarkit, kaip paryskint savo nuvargusius po vasaros nusausejusius plaukus. pas mane jie visa gyvenima labai ploni buvo, bet su laiku, gal ir gimdymai savo duoda, pastoviai galiukai skilineja, nutriusta ir pan. ta va as juos stengiuosi kuo minimaliai dazyti, gal galit patarti kokius svelnius dazus, kad kuo maziau kenktu plaukui.
ir dar parduotuveje atkreipiau demesi i toki spalvinanti plauku balzama, rusiskai parasyta, TONIKA, toksai zaliame butelyje smile.gif galsuprasit ka as turiu omeni, jis nebrangus, kazkas apie 7 lt kainuoja. kas ji esat bandzius gal galit pasakyt apie ji ka gero ar blogo.
labai dekinga busiu uz atsakymus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=vistalegre,2011 09 20, 16:00]
sveikos mamytes 4u.gif na va prisiskaiciau cia jusu ivairiausiu komentaru,matau cia daug visko esta isbandziusios ir nemazai nusimanot....tai gal kuri rekomenduos man grazia ruda(bet kas svarbiausia ne juoda)sokoladine spavyte?gali but ir su violetiniu atspalviu man tas netrukdo...kazi kaip is loreal 4.15 spalvyte

renkantis dazus pirma pabandykit sviesesni atspalvi, nes dazniausiai spalva gaunasi tamsesne, nei pavaizduota ant pakuotes. Su 4 nr. dazai man gaunasi na ne juodi tikrai, bet ir sokoladines rudos neprimena.
Atsakyti
[quote=Melajja,2011 09 21, 09:31]
[quote=vistalegre,2011 09 20, 16:00]

renkantis dazus pirma pabandykit sviesesni atspalvi, nes dazniausiai spalva gaunasi tamsesne, nei pavaizduota ant pakuotes. Su 4 nr. dazai man gaunasi na ne juodi tikrai, bet ir sokoladines rudos neprimena.
[/quote]
o tai gal galetumet patart kokia spalvyte sokoladine is loreal dazu?ar kokiu kitu?
Atsakyti
QUOTE(vistalegre @ 2011 09 20, 16:00)
sveikos mamytes  4u.gif  na va prisiskaiciau cia jusu ivairiausiu komentaru,matau cia daug visko esta isbandziusios ir nemazai nusimanot....tai gal kuri rekomenduos man grazia ruda(bet kas svarbiausia ne juoda)sokoladine spavyte?gali but ir su violetiniu atspalviu man tas netrukdo...kazi kaip is loreal 4.15 spalvyte
http://www.google.lt...&...366&bih=587
arba kazkas panasaus,gali but vos vos tamsesne

Pabandykit loreal casting. Nr neatsiminsiu, bet spalva vadinasi zvilganti sokoladine. Pries kelias dienas daziau drauge,ji gavosi ruda su violetiniu atspalviu. Be to jie nusiplaus mirksiukas.gif (jei kartais nepatiktu)
Atsakyti
Siandien nudaze mano plaukucius Syoss mixing colors dazais, spalvyte tai thumbup.gif neturi jokiu ikyriu atspalviu, spalva sodri ir grazi. Tik ziuresim kaip per ateinanti menesiuka ar greitai nusiplaus ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sellina @ 2011 09 23, 18:34)
Siandien nudaze mano plaukucius Syoss mixing colors dazais, spalvyte tai  thumbup.gif  neturi jokiu ikyriu atspalviu, spalva sodri ir grazi. Tik ziuresim kaip per ateinanti menesiuka ar greitai nusiplaus ar ne  smile.gif

Kokia spalva dazetes ?
Atsakyti
Daziausi 4-58 Granit-Hellbraun-Twist spalva, kai bus proga meginsiu ikelti savo plauku foto smile.gif
Atsakyti
sveikos,as cia naujoke,nes prisiregistravau tik snd,bet lankiausi,skaitinejau viska ir anksciau smile.gif turiu jums klausima del plauku,as plaukus dazau smulkiom sviesiom sruogelem,bet db esu anglijoje ir kolkas nenoriu eiti i kirpykla,nes lietuvoje 8 metus lanksiausi tik pas viena kirpeja,o kolkas sugryzti namo neplanuoju,laukti irgi negaliu,nes plaukai ataugo,tad pasitikesiu drauge ir ji man badys namuose nudazyt.manau kad tai yra imanoma,gal kas bandet?bet labiausiai domina plauku dazai,kokia firma yra patikimiausia?kokiu dazu reiketu vengti?kokie dazai maziausiai kenkia irpan.aciu uz atsakymus smile.gif))))
Atsakyti
Gal zinote kur vilniuJe galima nusipikti goldwel plauku dazu?Ar internetiniu parduotuviu?
Atsakyti
labas vakaras, gal zinote kur Vilniuje galima nusipirkti Londa profesionialiu dazu? Isbandziau viska, neima mano zilu plauku nei italu dazai, nei Wella, taip pat bandziau Loreal, bet parduotuvini, visi dazai tik uztonuoja, bet vistiek matosi , kad plaukas liko zilas. Noriu dabar Londa isbandyti.
O gal galite patarti ka dar pabandyti is plauku dazu, tonas 7. Jeigu butu koks 4 tai paimtu, bet norisi sviesesnes spalvos. Aciu
Atsakyti
Labai mazai asiliepimu apie prof. dazus GREEN LIGHT, niekas jais nedazote? ax.gif
Atsakyti