QUOTE(popelka @ 2011 08 24, 14:22)
Beje, dar toks klausimas, kaip suprantu tai tie visi nuliniai 200, 300, 400, 500, 600, 700 zymi tas visiskai naturalias taip vadinamas lietuviskai pilkas spalvas ar ne? O tos visos tarpines tarp ju jau su ivairiais spalviniais nuansais? Nes kazkada nusidaziau 600 nr. tai tokia kaip cia pasakius pilkai ruda pele su truputi zalsvumo vaiksciojau. Kazin ar ir 700 butu is tos pacios operos?
Gal dažėt ant šviesintų plaukų? Nes aš nemažai kartų dažius su 600 nr., žalia nebūdavau bet kai pirmus kartus tamsindavau ant nubalintų, buvo išlindęs kažkoks žalsvas atspalvis...
Papildyta:
QUOTE(Dolita @ 2011 09 02, 11:57)
Daziau plaukus su lorealio putomis sokoladine spalva, spalva gavosi nuostabi, kirpykloj l.retai man isgaudavo tokia spalva, o parduotuviniu dazu paletese nerasdavau man patinkancios spalvos, tik Lorealioputose radau. Nusidaze graziai,bet man l. greitai atsiplove. kaip kitoms? ar greit plovesi?
Kuris numeriukas čia?
Greitai tos visos putos plaunasi ir man...
Jau pamačiau man ar tai 410, ar 400 labai graži spalvytė ant pakelio, bet vis bijau persitamsinti ir nebandau
Beje, draugė nusidažė su schwarzkopf putom 400 lyg numeriuku, tai juoda išėjo vos prieš saulė prie galvos matosi šviesiau