Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažai,dažantys balzamai ir kt. 4 tema

QUOTE(popelka @ 2011 08 24, 14:22)
Beje, dar toks klausimas, kaip suprantu tai tie visi nuliniai 200, 300, 400, 500, 600, 700 zymi tas visiskai naturalias taip vadinamas lietuviskai pilkas spalvas ar ne? O tos visos tarpines tarp ju jau su ivairiais spalviniais nuansais? Nes kazkada nusidaziau 600 nr. tai tokia kaip cia pasakius pilkai ruda pele su truputi zalsvumo vaiksciojau. biggrin.gif  doh.gif Kazin ar ir 700 butu is tos pacios operos?

Gal dažėt ant šviesintų plaukų? Nes aš nemažai kartų dažius su 600 nr., žalia nebūdavau biggrin.gif bet kai pirmus kartus tamsindavau ant nubalintų, buvo išlindęs kažkoks žalsvas atspalvis...
Papildyta:
QUOTE(Dolita @ 2011 09 02, 11:57)
Daziau plaukus su lorealio putomis sokoladine spalva, spalva gavosi nuostabi, kirpykloj l.retai man isgaudavo tokia spalva, o parduotuviniu dazu paletese nerasdavau man patinkancios spalvos, tik Lorealioputose radau. Nusidaze graziai,bet man l. greitai atsiplove. kaip kitoms? ar greit plovesi?

Kuris numeriukas čia?
Greitai tos visos putos plaunasi ir man...
Jau pamačiau cool.gif man ar tai 410, ar 400 labai graži spalvytė ant pakelio, bet vis bijau persitamsinti ir nebandau

Beje, draugė nusidažė su schwarzkopf putom 400 lyg numeriuku, tai juoda išėjo doh.gif vos prieš saulė prie galvos matosi šviesiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 09 rugsėjo 2011 - 09:46
Gal kas uzmate ar yra dabar kur nors nuolaidos schwarzkopf putoms? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 09 09, 11:41)
Gal kas uzmate ar yra dabar kur nors nuolaidos schwarzkopf putoms?  ax.gif

Droge kažkas apie 16 Lt man atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 09 09, 14:53)
Droge kažkas apie 16 Lt man atrodo  smile.gif

bigsmile.gif Puiki kaina, tikiuos nesuklydai, begsiu ieskot biggrin.gif
Atsakyti
Laba, noreciau patarimo.
Labai sviesius plaukus daziau siais dazais
8.1 spalva
user posted image
Gavausi labai labai pilka, labai!!!
Noreciau arba vel pasviesinti, t.y. nuimti ta pilkuma, arba buti labai sviesiai rusva. Galvojau apie 7 nr
user posted image
o gal tik 8 uztepus tas pilkumas sumazetu?
user posted image

kas turi panasios patirties, padekit!
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2011 09 02, 17:25)
as su 41 wub.gif  spalva man labai patinka wub.gif

nusidaziau ir as spalva, labai man ji patinka. bet pleiskanu atsirado laaabai daug blink.gif kazkada seniai daziau loreal dazais, tai irgi pleiskanu pilna galva atsirado. turbut kazkas man ju dazuose netinka schmoll.gif teks vel grizti prie schwarzkopf putu.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif gal kas esat isbandziusios Vitality plauku dazus?kokie atsiliepimai apie juos?
Atsakyti
Sveikos smile.gif Gal žinot kur Kaune butu galima įsigyti green light luxury dažų? Visada prikdavau Kremontej, bet ten neturi ir lyg nebeturės 4u.gif
Atsakyti
[quote=Kazarnienė,2011 09 14, 10:00]
Laba, noreciau patarimo.
Labai sviesius plaukus daziau siais dazais
8.1 spalva

Siaip jau rizikinga imtis tamsinimo paciai, nes galejo buti spalva ne pilka, o zalva, norint siek tiek patamsinti ryskius blond plaukus, dazuose reikia siek tiek rausvo pigmento (o ne pilksvo). Dabar siulyciau arba pakentet su pilkuma, kuri atsiplaus per pora savaiciu ir spalva bus graziai naturali, arba, jei jau labai nepakenciama situacija, siulau bandyti 8 numeriuka, jis priskirtinas prie naturaliu tonu, bet vel neaisku kaip sureaguos su pilkuma, ar nevirs zalia spalva. 7 numeriuku nudazyti plaukai bus tamsiai rudi smile.gif spalva, beje, taip pat atsiplaus ir tiketina, kad veliau bus netgi grazi, bet is pradziu gali tekti aikteleti isvydus rezultata smile.gif Cia is asmenines patirties.
Atsakyti
Man dabartine Jurgitos Jurkutes plauku spalva labai patinka, ydomu kokiais dazasi cia panasi butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2011 09 16, 20:58)
Man dabartine Jurgitos Jurkutes plauku spalva labai patinka, ydomu kokiais dazasi cia panasi butu g.gif

Va va, ir aš vis pažiūriu į jos plaukus.. Labai graži spalva thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamelija. @ 2011 09 14, 23:37)
Sveikos smile.gif Gal žinot kur Kaune butu galima įsigyti green light luxury dažų? Visada prikdavau Kremontej, bet ten neturi ir lyg nebeturės  4u.gif

as juos perku Kalnieciu prekybos centre smile.gif
Atsakyti