sveikos
kaip manot gera mintis nusidazyti perfect mousse putom light brown, kai pries tai daziau medium brown ar chokolate brown? man truputi tamsoka spalva noretusi truputi sviesiau, nesitikiu kad dazant light brown jie man pasviesins, bet ko nenoreciau tai kad matytusi labai kontrastas tarkim tarp saknu ir likusiu plauku kurie anksciau buvo dazyti kita truputi tamsesne spalva
Papildyta:
QUOTE(Vikttorija @ 2011 07 31, 19:46)
Sveikos, norėčiau gauti patarimų, ką darytumėt mano vietoj
Visada buvau pakankamai ilgų plaukų, pilkšvai rusvos spalvos. Bet sumąsčiau, kad noriu juos pasišviesinti
Nusidažiau Schwarzkopf Natural and easy 542 dažais. Atrodė, kad nelabai 'paėmė' tie dažai, tad nesukau galvos, maniau atsiauginsiu atgal.
Tačiau nusikirpau sprindį plaukų, jie ėmė greitai augti, ir šaknys atrodo tamsiai...o taip nebenoriu dažyti jų, pasiilgau natūralios rusvos spalvos. Gal yra kokių šampūnų, balzamų, kurie vos vos patamsintų mano esamus plaukus?
aisku yra , kruva naturaliu priemoniu (tarkim juoda arbata ar azuolo zieve) pasiskaitykit internete apie naturalius plauku tamsinimo budus, dar zinoma galite isbandyti iv.sampunus , balzamus skirtus tamsiaplaukems