QUOTE(Daimoshka @ 2011 07 13, 10:14)
Dėkui. Na šiaip tiko man ta spalva, bet dabar noriu sveikų plaukų. Bandysiu atsiauginti. O tos putos kur būna L'oreal Mousse jos nepakenktų jei sava spalva nudažyčiau? Susilyginti norėčiau, nes jau nelabai ir gražiai žiūrisi. Tokia kaip šluota
Sie dazai yra su amoniaku QUOTE(Trendy_ @ 2011 07 03, 11:40)
http://www.allhairst...onde-2011-8.jpg noriu stai tokios spalvos,bet kiek tik daziausi amzinai gaunasi tamsiau arba vel tas pats varines spalvos atspalvis sviesoje... greiciausiai be kirpeju isikisimo nieko nesigaus:(
aš perėjau iš tokių plaukų :
prie tokių
Mano nuomone čia labai panaši spalva kaip jūs norite ir nelenda man jos ryžuma,s nusidažiau prieš 3 sav.. iš pradžių buvo gan tamsoki plaukai, db jau pašviesėjo, bet graži natūrali šviesiai ruda spalva Dažiau su Garnier natural ash blond
:
QUOTE(wanile @ 2011 07 13, 09:40)
o kaip sita spalva isvis pavadint butu galima, paprasyciau kirpejos nudazyti taip, bet neisivaizduoju kaip paaiskint
[quote=Burbuliuke p,2011 07 13, 11:07]
Sveikos. mergaites
Gal kas nors zinot, kur galima isigyti milk shake dazu, kokioj parduotuvej ar pas kirpeja? Gal zinot, kokia tubeles kaina?
Esu pirkus uz 45 lt, bet kiek zinau, didmenoj jie 15 lt kainuoja... Tai gal kur ir pigiau butu galima isigyti..?
Gal kas nors zinot, kur galima isigyti milk shake dazu, kokioj parduotuvej ar pas kirpeja? Gal zinot, kokia tubeles kaina?
Esu pirkus uz 45 lt, bet kiek zinau, didmenoj jie 15 lt kainuoja... Tai gal kur ir pigiau butu galima isigyti..?
QUOTE(donat @ 2011 07 13, 20:43)
Sveikos. mergaites
Mane irgi domina
QUOTE(donat @ 2011 07 13, 20:43)
Sveikos. mergaites
Kaune Kremontė šiais dažais prekiauja, o kainos galit jų FB pasiklausti
QUOTE(bahamos @ 2011 07 14, 12:53)
Kaune Kremontė šiais dažais prekiauja, o kainos galit jų FB pasiklausti
Aciu labai! Skambinausi pasiteirauti, man reikiamos spalvos siuo metu sake neturi, tai lauksiu, kol atsives, dazu kaina apie 32lt + oksidatorius keli litai sake kainuos, pilsto ji.
gal žinot kur pirkti spavotų nuplaunamų dažų? kokios žydros, rožinės spalvos
QUOTE(Prietarai @ 2011 07 14, 15:37)
gal žinot kur pirkti spavotų nuplaunamų dažų? kokios žydros, rožinės spalvos
as irgi noreciau suzinoti kazkada buvo Traku g. parduotuvelej, bet dabar sake,jau pardave ir neuzsakines daugiau o kazkada turejau toookius grazius melynus plaukus