QUOTE(egluzzzele @ 2010 11 24, 15:07)
As irgi turiu problema del vis atsirandancio ryzumo roduje spalvoje.. Dazau ruda ant sviesiai rudu plauku (i pilkuma jie tokie).
Gal galit parekomenduoti kokius nors dazus kurie nedazytu rausvu atspalviu o gautusi salta ruda ? nes kiek teko isbandyti pvz Garnier rudu dazu tai man vienintelis icy brown buvo siek tiek panasiau i tiesa, net ir tai plaunasi ryzai..
Gal galit parekomenduoti kokius nors dazus kurie nedazytu rausvu atspalviu o gautusi salta ruda ? nes kiek teko isbandyti pvz Garnier rudu dazu tai man vienintelis icy brown buvo siek tiek panasiau i tiesa, net ir tai plaunasi ryzai..
Nors Loreal Casting creme gloss laikomi tik spalva paryškinantys, bet kol kas vieninteliai tikę. Aišku ir iš jų nemažai su raudonu pigmentu. Iki šiol vienintelis, kuris nenuryžino yra Light Brown atspalvis. Vos vos patamsina, šaknis nudažo, bet kiek įžiūriu lyg ryžumo nematyti. Dabar išbandžiau Migdolų rudą, tai praktiškai iš karto matosi, kad tokia ruda spalva su šiek tiek oranžinės. Garnier man visos ryžai nusiplaudavo, Palette ir visa likusia schwarzkopf produkcija, kaip ir syoss nerizikuoju nes vieni nudegino plaukus, o syoss šampūnas ir balzamas sukėlė alergiją, tai dažais nelabai pasitikiu... O kirpykloj bijau dažytis, nes kiek ir prašau vis tiek mėgsta raudoną pigmentą įmaišyt.