Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažai,dažantys balzamai ir kt. 4 tema

QUOTE(egluzzzele @ 2010 11 24, 15:07)
As irgi turiu problema del vis atsirandancio ryzumo roduje spalvoje.. sad.gif Dazau ruda ant sviesiai rudu plauku (i pilkuma jie tokie).
Gal galit parekomenduoti kokius nors dazus kurie nedazytu rausvu atspalviu o gautusi salta ruda ? nes kiek teko isbandyti pvz Garnier rudu dazu tai man vienintelis icy brown buvo siek tiek panasiau i tiesa, net ir tai plaunasi ryzai..

Nors Loreal Casting creme gloss laikomi tik spalva paryškinantys, bet kol kas vieninteliai tikę. Aišku ir iš jų nemažai su raudonu pigmentu. Iki šiol vienintelis, kuris nenuryžino yra Light Brown atspalvis. Vos vos patamsina, šaknis nudažo, bet kiek įžiūriu lyg ryžumo nematyti. Dabar išbandžiau Migdolų rudą, tai praktiškai iš karto matosi, kad tokia ruda spalva su šiek tiek oranžinės. Garnier man visos ryžai nusiplaudavo, Palette ir visa likusia schwarzkopf produkcija, kaip ir syoss nerizikuoju nes vieni nudegino plaukus, o syoss šampūnas ir balzamas sukėlė alergiją, tai dažais nelabai pasitikiu... O kirpykloj bijau dažytis, nes kiek ir prašau vis tiek mėgsta raudoną pigmentą įmaišyt.
Atsakyti
QUOTE(wanila @ 2010 12 03, 21:37)
Nors Loreal Casting creme gloss laikomi tik spalva paryškinantys, bet kol kas vieninteliai tikę. Aišku ir iš jų nemažai su raudonu pigmentu. Iki šiol vienintelis, kuris nenuryžino yra Light Brown atspalvis. Vos vos patamsina, šaknis nudažo, bet kiek įžiūriu lyg ryžumo nematyti. Dabar išbandžiau Migdolų rudą,

Gal skirtingai ant visų plaukų, aš dažau light brown, vasarą ar tam tikroje šviesoje ryžumas man lenda.
ta migdolų ruda čia koks numeriukas išeina?
Atsakyti
QUOTE(wanila @ 2010 12 03, 21:37)
Nors Loreal Casting creme gloss laikomi tik spalva paryškinantys, bet kol kas vieninteliai tikę. Aišku ir iš jų nemažai su raudonu pigmentu. Iki šiol vienintelis, kuris nenuryžino yra Light Brown atspalvis. Vos vos patamsina, šaknis nudažo, bet kiek įžiūriu lyg ryžumo nematyti. Dabar išbandžiau Migdolų rudą, tai praktiškai iš karto matosi, kad tokia ruda spalva su šiek tiek oranžinės. Garnier man visos ryžai nusiplaudavo, Palette ir visa likusia schwarzkopf produkcija, kaip ir syoss nerizikuoju nes vieni nudegino plaukus, o syoss šampūnas ir balzamas sukėlė alergiją, tai dažais nelabai pasitikiu... O kirpykloj bijau dažytis, nes kiek ir prašau vis tiek mėgsta raudoną pigmentą įmaišyt.

Ne visada ir iseina ta plauka salta, pilksvumo turincia spalva dazyti. Mano plaukai turi to ryzo pigmento, bet jeigu tik ysimaiso tas vadinamas ash atspalvis y dazus, iskart y zaluma dazo mano plaukus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(sky-blue eyes @ 2010 12 03, 16:15)
As dazau keune 1517,bet paskutiniu metu man labai jau geltonos saknys po dazymo lieka,nors naudoju ir pilkinanti sampuna.galvoju pakeisti kitais kokiais dazais,bet kuri linija turi toki atspalvi kaip keune 1517? Loreal professional,swarzscopf,ar kuri kita? patarkit  4u.gif

Rasot, kad paskutiniu metu geltonos saknys lieka, o kaip budavo anksciau? Gal pakeitet oksidatoriaus stipruma, ar dazot per mmmm ( nes tikrai savo kailiu patirta, kad per tas dienas sviesinant plauka, jis taip gerai nenusisviesina ir vis y geltonuma, ryzuma musa)?
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2010 12 04, 19:26)
Rasot, kad paskutiniu metu geltonos saknys lieka, o kaip budavo anksciau? Gal pakeitet oksidatoriaus stipruma, ar dazot per mmmm ( nes tikrai savo kailiu patirta, kad per tas dienas sviesinant plauka, jis taip gerai nenusisviesina ir vis y geltonuma, ryzuma musa)?

kazkaip seniau buvo to geltonumo bet ne taip,dabar zymiai labiau,gal kada ir per mmm daziau,neatsimenu,oksidatoriaus stiprumas tas pats 12proc. galvoju gal pakeisti kitais,tik kaip rasti tokia spalva doh.gif
Atsakyti
ieskau dazu be amoniako kuriuos galima butu lengvai nusipirkti parduotuveje, ne salonuose. Gal kas patars? 4u.gif
Atsakyti
Kaip manot, ar nusidazys sviesus (tamsi blond) plaukai su Tonika balzamu sokoladine spalva? Ir ar atsiplaunat neliks kokia ryza? Noriu tamsiu plauku, bet bijau, kad netiks... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 12 04, 21:42)
ieskau dazu be amoniako kuriuos galima butu lengvai nusipirkti parduotuveje, ne salonuose. Gal kas patars? 4u.gif

as ir ieskau g.gif
4u.gif
Atsakyti
Ar kas bandet Schwarzkopf ilgai isliekancias dazomas putas? Raso,kad be amoniako,ir zilus nudazo.
http://www.panele.lt...ai_be_amoniako/
Atsakyti
ar kas nors bandote rusiskus, lenkiskus plauku dazus is rusiskos kosmetikos pardziu, ten visokie Joana, dar yra Cenko? Spalvos ten man visai nieko. Galvoju ar verta bandyt, ar geriau Garnier, Loreal ir pan. g.gif kad nenuplikt poto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 11 gruodžio 2010 - 21:49
QUOTE(mėnulis @ 2010 12 11, 22:48)
ar kas nors bandote rusiskus, lenkiskus plauku dazus is rusiskos kosmetikos pardziu, ten visokie Joana, dar yra Cenko? Spalvos ten man visai nieko. Galvoju ar verta bandyt, ar geriau Garnier, Loreal ir pan. g.gif kad nenuplikt poto

Jau 2-3 metus daziau vien tik su joanna ir buvau labai patenkinta thumbup.gif neikiek nesugadino plauku, laikosi ilgai (ne kaip loreal tarkim pries tai naudoti), ir spalva atitinka.
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 12 12, 15:56)
Jau 2-3 metus daziau vien tik su joanna ir buvau labai patenkinta  thumbup.gif  neikiek nesugadino plauku, laikosi ilgai (ne kaip loreal tarkim pries tai naudoti), ir spalva atitinka.

o kaip dazete, nesviesinote? ir nebrangus rodos jie yra. tris kart pigiau uz loreali.
Atsakyti
HELP!!!

Noriu nusidazyti plaukus, bet dazytis kirpykloje man jau pasidare per brangu. Gal jus zinote, kur pati galeciau nusipirkti siu dazu (jais visada iki siol daziau). Ieskau per google visur, bet nerandu. Gal yra kokia nors parduotuve Vilniue? O gal kirpykloje kurioje nors parduotu?

LOREAL DIACOLOR

user posted image
Papildyta:
HELP!!!

Noriu nusidazyti plaukus, bet dazytis kirpykloje man jau pasidare per brangu. Gal jus zinote, kur pati galeciau nusipirkti siu dazu (jais visada iki siol daziau). Ieskau per google visur, bet nerandu. Gal yra kokia nors parduotuve Vilniue? O gal kirpykloje kurioje nors parduotu?

LOREAL DIACOLOR

user posted image
Atsakyti