Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažai,dažantys balzamai ir kt. 4 tema

[quote=aistuliaa,2011 06 28, 12:13]
Na va, praeitą kartą dažiau Loreal putomis 500 numeriu, likau visai patenkinta, galvojau dažysiu tais pačiais, bet parduotuvėje neradau, o skubiai reikėjo, tai paėmiau Schwarzkopf putas 500 nr.

o kiek laike loreal putos? jau verkian reikejo dazyt ar dar galima buvo kentet?
Nes as lyginant schwartzkopf su loreal putom, tai po schwartzkopt man jau po 2 savaiciu spalva, ypac virsugalvis ne tik, kad nuryzejo ir bet bjauriai nubluko, o va po loreal putu jau praejusios 3 sav ir spalva man tinka, patalpoj ryzumo nulis, ir pries saule padoriai atrodo, netgi spalva man labiau patinka nei, kad is kart po dazymo , nes tik nusidazius bordonuma sioki toki iziuredavau pries sviesa, o dabar ti tokia rudai-pilka doh.gif
Tiesa su schwartzkopf daziau nr 500 su lorealiu 41, gali spalvos isilaikyma itakoti tamesesnis numeris.
Atsakyti
[quote=Melajja,2011 06 29, 09:25]
[quote=aistuliaa,2011 06 28, 12:13]
Na va, praeitą kartą dažiau Loreal putomis 500 numeriu, likau visai patenkinta, galvojau dažysiu tais pačiais, bet parduotuvėje neradau, o skubiai reikėjo, tai paėmiau Schwarzkopf putas 500 nr.

o kiek laike loreal putos? jau verkian reikejo dazyt ar dar galima buvo kentet?
Nes as lyginant schwartzkopf su loreal putom, tai po schwartzkopt man jau po 2 savaiciu spalva, ypac virsugalvis ne tik, kad nuryzejo ir bet bjauriai nubluko, o va po loreal putu jau praejusios 3 sav ir spalva man tinka, patalpoj ryzumo nulis, ir pries saule padoriai atrodo, netgi spalva man labiau patinka nei, kad is kart po dazymo , nes tik nusidazius bordonuma sioki toki iziuredavau pries sviesa, o dabar ti tokia rudai-pilka doh.gif
Tiesa su schwartzkopf daziau nr 500 su lorealiu 41, gali spalvos isilaikyma itakoti tamesesnis numeris.
[/quote]

Man pačiai atrodė, kad verkiant reikėjo dažyti, kiti sakė, kad ne laugh.gif savaitgalį nemažai nuotraukų turiu, gal rasiu kur plaukai matysis ir įkelsiu.
Man labai nueina spalva nuo šaknų, galai tamsesni lieka, o apie galvą visur nušviesėja, plius atauga plaukai ir šaknys pilkos kažkokios matosi...

Manau, kad spalvos laikymui ir ryžumui įtakos ir tamsesnė spalva turi... Apie loreal 41 aš irg mąsčiau, bet baisu persitamsinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 06 29, 11:06)

Manau, kad spalvos laikymui ir ryžumui įtakos ir tamsesnė spalva turi... Apie loreal 41 aš irg mąsčiau, bet baisu persitamsinti  g.gif

pas mane tas pats, spalva nuo virsugalvio greit atsiplauna plius saknys sviesesnes matos, del to sakiau daugiau su 4 nr nedazysiu, apsistosiu ties 5-6 nr, o su loreal 41 pati nedazysiu daugiau ir niekam nepatarciau, nes tas bordonumas biski gazdina, gerai, kad jis man greit atsiplove, bet kitom ir likt gali doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 06 29, 11:06)

Man ir toje nuotraukoje po dazymo atrodo, lyg ties saknimis butu nenudazyta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ai neskauda @ 2011 06 29, 19:18)
Man ir toje nuotraukoje po dazymo atrodo, lyg ties saknimis butu nenudazyta  ax.gif

Nudažyta ir laikyta dvigubai ilgiau nei visi likę plaukai wink.gif
Atsakyti
Man Lorelio putos daug geriau laiko nei pries tai schwartzkopf bandytos.. ir spalva grazesne drinks_cheers.gif
sviesiai dazau.
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2011 06 28, 13:22)
sveikos,ar galite patart kokiais dazais dazyt plaukus,nes jau daziusi esu ne ne vienai irdaug metu....bet mano plaukas visai neblizga...matinis,bespalvis,dazydavau visada juoda spala..nutariau nebedazyt...atsiauginau natural tik puse galvos..jie taipogi juodi..nusidaziau tamsiai ruda..kaip ta blizgesi isgaut?kai daziau juoda blizgejo labiau....atsiplauna man jie greitai nes kiekviena diena plaunu plaukelius..

Dažykis kirpykloje, jei blogi dažai - išsausina plauką ir jie nebeblizga.
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 06 30, 17:27)
Man Lorelio putos daug geriau laiko nei pries tai schwartzkopf bandytos.. ir spalva grazesne  drinks_cheers.gif
sviesiai dazau.

Schwarzkopf beamoniakės, tai lyg ir logiška, kad turėtų trumpiau spalva laikytis rolleyes.gif žiūrėsiu kaip man bus, nes spalvos skirtumo (gražumo) išskirti negaliu.. Man atrodo, kad po dažymo schwarzkopf plaukai labiau blizga...
Atsakyti
Neseniai pradejau pati dazyti plaukus dazais, tai turiu toki klausima, mano plaukams uztenka 1,5 pakuotes dazu. Jei vienos pakuotes isspausiu tik puse dazu ir puse oksidatoriaus, kiek laiko galima laikyti jau viena karta atidarytus ipakavimus? g.gif Ar patekus orui nebus kokios nors chemines reakcijos, gal po atidarymo reikia viska sunaudoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eljerny @ 2011 07 01, 13:02)
Neseniai pradejau pati dazyti plaukus dazais, tai turiu toki klausima, mano plaukams uztenka 1,5 pakuotes dazu. Jei vienos pakuotes isspausiu tik puse dazu ir puse oksidatoriaus, kiek laiko galima laikyti jau viena karta atidarytus ipakavimus?  g.gif Ar patekus orui nebus kokios nors chemines reakcijos, gal po atidarymo reikia viska sunaudoti  g.gif

Per kokį mėn. nieko nenutinka bent man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 01, 10:59)
Man atrodo, kad po dažymo schwarzkopf plaukai labiau blizga...

nu gali buti.. kai sviesus plaukas sunkiau blizgesi pamatyt nei tamsiame ax.gif
man patiko pats atspalvis lorealio labiau..
nu vasara kitaip dazosi,saule pablukina pati plauka drinks_cheers.gif
Atsakyti
http://www.allhairst...onde-2011-8.jpg noriu stai tokios spalvos,bet kiek tik daziausi amzinai gaunasi tamsiau arba vel tas pats varines spalvos atspalvis sviesoje... greiciausiai be kirpeju isikisimo nieko nesigaus:(
Atsakyti