Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažai,dažantys balzamai ir kt. 4 tema

QUOTE(Balalaika. @ 2011 06 12, 10:02)
išvis nemanau, kad dažysiu smile.gif

Pavydziu valios blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2011 05 30, 15:36)
Na ka, praejo 2 savaites ir as jau ryza  doh.gif  doh.gif  doh.gif Patalpoj tai dar nieko, na bet siandien paziurejau pries saulute, tviska ryumas kaip turi but, jau nn ne ka ir daryt, idomu gal po kokiu 3 dazymu spalva ilgiau laikytusi  g.gif

Wow melajja tavo plaukai nuostabus! Kaip cia jie pas tave kirpti? jie stori ar nea? (nelabai skiriu biggrin.gif g.gif ) kokia naturali spalvyte? blush2.gif
Atsakyti
gal yra natūralių dažų, kurie nudažytų šokoladinę spalva? Mano plaukai grynos lietuvaitės, tokie šviesiai rudi...
Atsakyti
ne taip paraašiau

kokie dažai geriausiai nudažo šokoladine spalva? mano tokie eilinės lietuvaitės plaukai - šviesiai rudi... biggrin.gif geriau, kad dažai būtų kuo natūralesni. 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, vakar buvo 3-čias bandymas, kai dažiau plaukus namuose. Dažai šį kartą buvo Loreal Excellence creme nr.5. Uždažė žilus plaukus thumbup.gif . Spalva gavosi tamsesne negu ant dežutės, bet gal po kelių plovimų pašvesės? Dabar aš šokoladinė.
Ten dar toks serumas yra, tai plaukai minkšti liko po dažymo.
Atsakyti
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2011 06 01, 08:30)
PARDUODU Loreal natural match calibrated hair color cream, medium ash blonde #8C  DAZUS,LIETUVOJE TOKIU NERA,SPALVA GAUNASI NATURALI, NEI PILKA NEI GELTONA,UZSAKIAU PER DAUG . JIE BE AMONIAKO, NEKENKIA PLAUKAMS
No-Ammonia Permanent Color-Calibrated Technology: Creates a completely unique shade spectrum that replicates the most beautiful hair colors and tones. Covers gray.

user posted image

KAINA TIK 30LT.

PADARYSIU AKCIJA UZ 25PARDUODU,NUOSTABUS DAZA,SPALVA GAUNASI NATURALI,NEI GELTONA NEI PELENU

Atsakyti
Visgi prisiskaicius geru atsiliepimu nutariau isbandyti siuos
user posted image
o ir kaina juokinga,su putom nebeprasidesiu doh.gif
rytoj eisiu pirkti,parasysiu atsiliepimus ax.gif
Atsakyti
Neseniai namie bandziau pasitamsinti plaukucius (pries tai pora kartu juos tamsino kiprykloje, bet spalva jau buvo gerokai atsiplovusi), nusipirkau Loreal Excellence creme 7 atspalvi.
http://www.loreal-pa...ark-blonde.aspx

Deja rezultatas i natural dark blond bei i spalvyte nurodyta tiek ant pavyzdiniu plauku, tiek dezutes, nebuvo panasus. Tapau tamsiai ruda smile.gif Zinoma spalva prabluko gerokai ir dabar gana grazi, naturaliai atrodanti, plaukai neatrodo nei nubluke, nei negraziai nuterlioti. Bet vis tik manau noreciau sekanti karta dazyti sviesiau smile.gif
Atsakyti
Na va, praeitą kartą dažiau Loreal putomis 500 numeriu, likau visai patenkinta, galvojau dažysiu tais pačiais, bet parduotuvėje neradau, o skubiai reikėjo, tai paėmiau Schwarzkopf putas 500 nr.

Normalūs dažai, spalva patinka, plaukai blizga, po dažymo šiukštoki buvo, bet jau nieko. Putų sočiai užteko, galėjo ir m,ažiau būti smile.gif

Įmetu foto kelios valandos po dažymo, ant saulės kažkiek ryžumas viršugalvy lenda, bet kai saulės nėra, tamsoka spalva be jokio ryžumo. Lyginant su casting abiejų spalva patiko, gal apsistosiu ties šiais ilgiau, nes beamoniakiai...

http://a5.sphotos.ak...91_605652_n.jpg
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 06 28, 12:13)

Idomus atsiliepimai po keliu savaiciu. Kaip laikysis spalva g.gif
Ziuriu gana tamsoka spalva gavosi, tai kita karta drasiai dazysiu vienu tonu sviesiau.
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 06 28, 12:18)
Idomus atsiliepimai po keliu savaiciu. Kaip laikysis spalva  g.gif
Ziuriu gana tamsoka spalva gavosi, tai kita karta drasiai dazysiu vienu tonu sviesiau.

Taip, nėra šviesi, ypač jei ne dienos šviesoje ar ant saulės smile.gif
Parašysiu atsiliepimus ir po kelių savaičių, bet nemanau, kad ilgai laikysis spalva, vistik beamoniakiai ir galvą kas dieną plaunu...
Atsakyti
sveikos,ar galite patart kokiais dazais dazyt plaukus,nes jau daziusi esu ne ne vienai irdaug metu....bet mano plaukas visai neblizga...matinis,bespalvis,dazydavau visada juoda spala..nutariau nebedazyt...atsiauginau natural tik puse galvos..jie taipogi juodi..nusidaziau tamsiai ruda..kaip ta blizgesi isgaut?kai daziau juoda blizgejo labiau....atsiplauna man jie greitai nes kiekviena diena plaunu plaukelius..
Atsakyti