Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažai,dažantys balzamai ir kt. 4 tema

QUOTE(Egliukasz @ 2011 06 08, 21:09)
Su sviesia spalva vienos bedos, su tamsia - kitos 4u.gif  smile.gif  Atsargiai su daznais dazymais tamsiais dazais, gali y galus ysikibti tamsiau nei y saknis 4u.gif

tikra tiesa, maniau nusitamsinsiu plaukus iki savo naturalaus 6-7 nr ir vargo nematysiu, nei saknys lys ataugusios nei ryza vaiksciosiu, deja realybe kitokia, net kirpykoj kirpeja dedama maksimaliaia vadinamo acsho spalva nenurizeja vos kelias savaites, ech tas nelemtas ryzas pigmentas doh.gif
gal kas bante loreal putas 41 numeri jis kaip suprantu i pilkuma turetu but g.gif
Atsakyti
Nusipirkau siandien loral sublime mouse putas 41 nr., vadinasi subtili salta sokoladine, pavaizduota tai tokia lyg i violetinuma, bet i tas pakuotes parduotuviniu dazu ner ko ziuret, nes retai kada realybe atitinka, ryt dazysiu, nes jau virsugalvis gerokai nublukes po praito dazymo, ziuresim kas gausis smile.gif
Atsakyti
Dažiau ir aš su Lorealio putomis, kur visiškai neseniai Droge pasirodė. Nusiviliau, nes žilų plaukų neuzdaze visiškai, pati plaukų spalva panaši į paveiksliuką (5 nr.), bet jie ir reklamoje sako ir ant dežutės rašo , kad butent žilus plaikus uždažo. Gal čia tik mano plaukai tokie?
Atsakyti
Melajja, na, kaip rezultatas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 06 11, 11:25)
Melajja, na, kaip rezultatas?  smile.gif

pats dazymo procesas labiau patiko nei su schwatzkopf putom, nes suputojo ant galvos kaip paveikslelyje pavaizduota, tai lengviau paskirstyt buvo ir lygiau nusidaze, dar pastebejau kad su schvartzkopf vos per viena isplovima su sampunu dazai nuo plauku nubego, o su lorealio 3 kart skalaujant vis dar tamsus vanduo bego g.gif
O rezultatas: plaukai pasauseja, nors ner ko noret, nes nepraejo ne pilnas menuo o as jau antra kart su parduotuviniais dazais dazau doh.gif del spalvos, tamsesne kiek nei ant pakelio gavos, pilkumo tikrai per akis, bet siandien saulute nesviecia, tai nezinia kaip atrodys kai ji islys, prie lempos lyg bordinuma nezymu iziuriu, tas gazdina siek tiek unsure.gif
Atsakyti
Aš dažiau su schwarzkopf putom prieš mėnesį, tai ryžumo buvo, bet iš esmės graži spalva gavosi. Bet jau nusiplovė, galai vėl tapo natūraliai šviesesni už šaknis, nors spalva buvo susilyginus pilnai po dažymo. Na, ką norėt, plaunu galvą kas dieną. Bet daugiau nedažysiu. smile.gif Nenoriu plaukų gadinti dėl tokio laikino rezultato. smile.gif
Atsakyti
Na o as iki siol daziau su Schwarzkopf Palette Deluxe nr, 750
stai sie
user posted image

dabar praejo daugiau nei menuo, spalva truputi nubluko nuo plovimo ir saknys ataugo apie 1 cm... tai galvoju truputi sviesesne dazyt..

vat sita
user posted image

ir galvoju, gal nepaliks su kokiu ryzu ar dar kokiu atspalviu smile.gif
anie buvo sokolado rudumo, o sitie Light brown (sitoje foto tokia i raudonuma spalva nesa, o ant dezutes tai grazi ruda tokia ) smile.gif
Atsakyti
[quote=Gintariuxt,2011 06 11, 18:16]

nu jus neziurekit i tas pakeliu spalvas doh.gif jusu pasirinkti dazai yra visu tonu tamsesni uz pries tai dazytus, nes dazet su 7 nr o dabar jei gerai iziuriu 6 isirinkot, kuo zemesnis skaitmuo tuo tamsiau smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės! Susiruošiau dažyti plaukus pirmą kart, natūrali spalva siaubingai nusibodusi ir norisi vasarą tapti ryškesniai, tačiau aš dar grybas plaukų dažų pasaulyje ir man iškilo įvairių klausimų. Galbūt atsiras galinčių man patarti? 4u.gif Norėčiau pabandyti augalinius dažus. Kirpėja, pas kurią keliausiu kitą savaitę dažo Davines dažais(tiek permanentiniais, tiek augaliniais), draugės kirpėja - Milkshake. Koks skirtumas tarp šių dažų? Kurie geresni? Ar esate bandžiusios, kokie atsiliepimai? O gal turite ką parekomenduoti iš savo patirties? Mano dabartinė plaukučių spalva yra šviesiai ruda, noriu pasitamsinti juos keletu tonų ir kiek kitokio atspalvio. Nesugadinsiu aš jų tokiu nestipriu tamsinimu?
Be to, ar tiesa, jog po dažymo augaliniais dažais plaukai ima riebaluotis šiek tiek rečiau?
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 06 11, 16:06)
Aš dažiau su schwarzkopf putom prieš mėnesį, tai ryžumo buvo, bet iš esmės graži spalva gavosi. Bet jau nusiplovė, galai vėl tapo natūraliai šviesesni už šaknis, nors spalva buvo susilyginus pilnai po dažymo. Na, ką norėt, plaunu galvą kas dieną. Bet daugiau nedažysiu.  smile.gif  Nenoriu plaukų gadinti dėl tokio laikino rezultato. smile.gif

O kokiais dazysi ,kad nesugadintum? Milshake? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2011 06 11, 23:57)
O kokiais dazysi ,kad nesugadintum? Milshake? smile.gif

išvis nemanau, kad dažysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 06 12, 10:02)
išvis nemanau, kad dažysiu smile.gif

drinks_cheers.gif atėjai į protą biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti