QUOTE(Melajja @ 2011 05 30, 16:36)
Na ka, praejo 2 savaites ir as jau ryza Patalpoj tai dar nieko, na bet siandien paziurejau pries saulute, tviska ryumas kaip turi but, jau nn ne ka ir daryt, idomu gal po kokiu 3 dazymu spalva ilgiau laikytusi
as taip ir sakiau.
ner ko noret is beamoniakiniu kad laikytu 5 menesius.
siaip tai as pastoviai tais perfect mousse dazau, jau gal kokius 5 kartus daziau (4 kartus su 500 nr, dabar perejau ant 465) jau dabar spalva man beveik nebenusiplauna. dazau kas 1.5 menesio. aisku jau po tiek laiko buna prabluke kazkiek, bet dar ir ilgiau nedazius tverciau, jeigu ne zili plaukai-ir man sitie dazai 100 % nudazo zilus plaukus.
beto kazkas minejo ,jog plonina plauka. man tai nieko neplonina., kaip stori ir sveiki, tokie ir po dazymo.
cia del syoss dazu kazkas klause. man tie syoss buvo ziauri klaida..saknis paeme raudonai, o likusius plaukus tamsiai rudai. buvau ziauriai nusivylus, puoliai perdazyt kitais dazais.. tad iki siol ju nerekomenduoju niekam. beje girdejau, kad jie itin gerai ,,kimba,, i plauka, tad jei nusidazysit (ypac tamsesne spalva) ir jums nepatiks, kol isgramdysit syoss pigmenta bus daug vargo.