Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažai,dažantys balzamai ir kt. 4 tema

QUOTE(Melajja @ 2011 05 30, 16:36)
Na ka, praejo 2 savaites ir as jau ryza  doh.gif  doh.gif  doh.gif Patalpoj tai dar nieko, na bet siandien paziurejau pries saulute, tviska ryumas kaip turi but, jau nn ne ka ir daryt, idomu gal po kokiu 3 dazymu spalva ilgiau laikytusi  g.gif

Aš su jais irgi prieš kelias savaites dažiau, tokiu pačiu nr. Kiek pasižiūriu aš neryža g.gif Tik man šaknis nelabai nudažė, gal prastai paskirsčiau. Prieš tai plaukai buvo dažyti Loreal Casting Creme gloss.
Atsakyti
QUOTE(Adrij@ @ 2011 05 31, 00:26)
Merginos, kokia naujųjų L'oreal Sublime Mousse kaina?

Jei dar Droge akcija yra, apie 25, šiaip lyg apie 35 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2011 05 30, 16:36)
Na ka, praejo 2 savaites ir as jau ryza  doh.gif  doh.gif  doh.gif Patalpoj tai dar nieko, na bet siandien paziurejau pries saulute, tviska ryumas kaip turi but, jau nn ne ka ir daryt, idomu gal po kokiu 3 dazymu spalva ilgiau laikytusi  g.gif

Labai tikiuosi, kad man taip nebus, nes jau nusipirkau dažus... g.gif
Turiu neprotingą klausimą, ar jūs moteriškės/merginos dažotės plaukus per moteriškas dienas? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sirdelyte: 31 gegužės 2011 - 10:29
QUOTE(muiloburbulai @ 2011 05 31, 10:58)
Aš su jais irgi prieš kelias savaites dažiau, tokiu pačiu nr. Kiek pasižiūriu aš neryža  g.gif Tik man šaknis nelabai nudažė, gal prastai paskirsčiau. Prieš tai plaukai buvo dažyti Loreal Casting Creme gloss.

man irgi po poros savaiciu ryzumas pradejo "list". Daziau 30 numeriuku.

QUOTE(sirdelyte @ 2011 05 31, 11:27)
Turiu neprotingą klausimą, ar jūs moteriškės/merginos dažotės plaukus per moteriškas dienas? blush2.gif

Dazau, niekada netgi nebuvau susimasciusi, kad per menesines reiketu susilaikyti nuo plauku dazymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 31, 10:14)
Jei dar Droge akcija yra, apie 25, šiaip lyg apie 35  g.gif

As pastebejau, kad Maxej dar pigiau nei Droge kai nuolaidos, tai Maxej po 23lt buna, tik spalvu pasirinkimas skurdesnis.
Bet po jusu atsiliepimu as ju nebandysiu.
Atsakyti
nemanau ,kad verta bandyt,nes po dvieju savaiciu nei spalvos,nei blizgesio,nieko......, gal ziema ,kai saules tiek nera gal butu ir nieko ,bet dabar tai tikrai neverta
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 31, 10:14)
Jei dar Droge akcija yra, apie 25, šiaip lyg apie 35  g.gif

QUOTE(Malena @ 2011 05 31, 11:11)
As pastebejau, kad Maxej dar pigiau nei Droge kai nuolaidos, tai Maxej po 23lt buna, tik spalvu pasirinkimas skurdesnis.
Bet po jusu atsiliepimu as ju nebandysiu.

Ačiū už atsakymus smile.gif , tik aš va irgi nežinau, ar bandyti šitus dažus g.gif
Atsakyti
Aš tai apie juos neturiu ką blogo pasakyt biggrin.gif
Atsakyti
PARDUODU Loreal natural match calibrated hair color cream, medium ash blonde #8C DAZUS,LIETUVOJE TOKIU NERA,SPALVA GAUNASI NATURALI, NEI PILKA NEI GELTONA,UZSAKIAU PER DAUG . JIE BE AMONIAKO, NEKENKIA PLAUKAMS
No-Ammonia Permanent Color-Calibrated Technology: Creates a completely unique shade spectrum that replicates the most beautiful hair colors and tones. Covers gray.

user posted image

KAINA TIK 30LT.

PADARYSIU AKCIJA UZ 25PARDUODU,NUOSTABUS DAZA,SPALVA GAUNASI NATURALI,NEI GELTONA NEI PELENU
Atsakyti
O čia ne skelbimų lenta spam.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif aš su klausimu smile.gif Kaip iš tokios blondinės :

user posted image

tapti rusvaplauke ? va tokia maždaug :
user posted image

p.s geriausia būtų kokie natūralūs dažai, šampūnai, balzamai smile.gif
Atsakyti
[quote=Burbuliuke wink.gifp,2011 06 02, 13:14]
Sveikos smile.gif aš su klausimu smile.gif Kaip iš tokios blondinės :

Paprastai, bet kokiais, kad ir beamoniakiais dazais isgaustit tokia spalva ant sviesiu plauku.
Atsakyti