Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažai,dažantys balzamai ir kt. 4 tema

QUOTE(apčy @ 2011 05 23, 13:05)
Na mano storiems, tankiems, beveik liemenį siekiantiems plaukams užteko 1.5 pakuotės, likusią pusę teko išmest, nes per daug buvo.

Jus keitet plauku spalva, ar tiesiog norejot paryskint esama/pagyvint nublukusia?
Atsakyti
Isbandziau Schwarzkopf dazomasias putas. Ivertinciau turbut kokias 2b is 10 biggrin.gif

pliusai:
- patogu naudoti

minusai:
- sviesesne spalva nei turejo buti. Daziau nr 300 black brown, o gavosi kazkur medium brown
- keisti kazkokie plaukai paliko, nusauseje, lyg plonesne ir minkstesni, prie saknu linke prisiplot

Mano nuomone sita priemone tinka nebent siokiam tokiam atspalviui suteikti, bet ne dazymui ir juo labiau zilstelejusiu plauku.
Atsakyti
QUOTE(Ai neskauda @ 2011 05 23, 13:38)
Isbandziau Schwarzkopf dazomasias putas. Ivertinciau turbut kokias 2b is 10  biggrin.gif

pliusai:
- patogu naudoti

sakai? Man kaip tik nelabai patogu. Na, tiksliau, glumino, kad nematai, kiek liko tų putų ir negali įvertinti, ar užteks... Ir neputojo man tos putos trinant plaukus... Kažkaip nelabai užtikrinta jaučiausi viso dažymo metu. Nors jų man užteko ir dar lašelis liko. Plaukai nestori, iki pečių (bet kadangi keičiau spalvą - negailėjau)

QUOTE(Ai neskauda @ 2011 05 23, 13:38)
minusai:
- sviesesne spalva nei turejo buti. Daziau nr 300 black brown, o gavosi kazkur medium brown
- keisti kazkokie plaukai paliko, nusauseje, lyg plonesne ir minkstesni, prie saknu linke prisiplot

Mano nuomone sita priemone tinka nebent siokiam tokiam atspalviui suteikti, bet ne dazymui ir juo labiau zilstelejusiu plauku.

- man spalva gavosi ... raudonesnė turbūt lotuliukas.gif dažiau iš šviesių peleninių į 750 "riešutinis kremas". Nu prie šaknų iš pradžių net ryžai-rūžava spalva buvo doh.gif (nemoku apibūtint kitaip), bet pamažu plaunasi. Po 5-6 plovimų liko karamelinis atspalvis, dabar spalva jau padori.
- pasirašau po kiekvienu žodžiu. Galvojau, kad paranoja man dėl plaukų apimties sumažėjimo ir prisiplojimo, bet matau, kad ne man vienai.

Tikrai nekartosiu. Bandysiu ieškot panašaus atspalvio, koks yra dabar, bet iš kirpyklinių dažų. Nenoriu būt rūžavom šaknim daugiau niekada lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 05 23, 13:15)
Jus keitet plauku spalva, ar tiesiog norejot paryskint esama/pagyvint nublukusia?

Iš vidutiniškai rudų dažiau į rudai juodus.
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2011 05 23, 12:35)
esu tokia spalva turejus, bet nelabai pamenuo kuo daziau, bet lyg su amonjakinias  g.gif

Beamoniakiniai labai issiplaus y sviesia, pablukusia spalvyte g.gif Is amoniakiniu tokios spalvos greit issiplauna irgi, bet tinkamai yvedus pigmenta, issilaiko normaliai. Is spalvyciu reiktu paletes pavartyt jums gyvai - Keune, Alfaparf, L`oreal. Is Alfaparf yra graziu rudai rusvu netamsiu atspalviu, tas rusvumas ner labai ryskus, rekiantis, bet spalvyciu yra tikrai nice wub.gif
Atsakyti
Klausimas dažiusioms Loreal casting mousse, po kiek laiko jums nubluko ir atsiplovė spalva? Aš dažiau 30 numeriu - naturalia tamsiai ruda ir gavosi beveik juoda doh.gif labai nepatiko rezultatas. Plaukai patys neblogai atrodo, bet splava tikrai ne natūrali ruda gavosi... dabar mastau, kaip ilgai reiks su tokia vaikščiot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersa @ 2011 05 23, 23:29)
Klausimas dažiusioms Loreal casting mousse, po kiek laiko jums nubluko ir atsiplovė spalva? Aš dažiau 30 numeriu - naturalia tamsiai ruda ir gavosi beveik juoda  doh.gif  labai nepatiko rezultatas. Plaukai patys neblogai atrodo, bet splava tikrai ne natūrali ruda gavosi... dabar mastau, kaip ilgai reiks su tokia vaikščiot  g.gif

As irgi daziau 30 numeriu, atsiplove gana greitai - po keliu savaicu tapo net kiek sviesesne nei paletej. Plaunu galva kas antra diena, kartais kasdien. Bet siaip man visi plauku dazai greitai nusiplauna (gal plauku struktura tokia).
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 05 24, 00:10)
As irgi daziau 30 numeriu, atsiplove gana greitai - po keliu savaicu tapo net kiek sviesesne nei paletej. Plaunu galva kas antra diena, kartais kasdien. Bet siaip man visi plauku dazai greitai nusiplauna (gal plauku struktura tokia).

Tai negi man per savaitę nusiplaus plaunant kas dieną doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 24, 11:17)
Tai negi man per savaitę nusiplaus plaunant kas dieną  doh.gif  biggrin.gif

As minejau, kad man visi dazai greitai nusiplauna. Gal tau kitaip bus wink.gif
Atsakyti
Mielosios ,norėjau paklausti ,gal kuri dažėte su naujaisiais Syoss dažais,koks gavosi rezultatas.Mano plaukai po šių dažų siaubingi.Viršugalvis kaip ir pavaizduota,ryškiai raudona,na ,o galai- sabalo juodumo,visiškai be blizgesio.Esu bandžiusi ir Palette,tačiau tokio rezultato niekada nesu gavusi.Nežinau nei ką daryti,vaikams išleistuvės ''ant nosies''.kad pasigražinau ,tai pasigražinau. gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2011 05 15, 20:34)
Nusidaziau siandien su schwartskopf putom, pasinaudojau drogo akcija, nors pries tai daziau pas kirpeja, bet pabodo kad pinigu isleidi nemazai, o po poros savaiciu plaukai ryzais patampa  doh.gif nesakau gal ir su siais dazais taip nutiks, bet bent pinigu bus isleista 7 kart maziau . Daziau su nr. 500, pries tai buvau 1-1.5 tonu sviesesne, tai kol kas esu patenkinta, na vaizdine medziaga:
user posted image
Ir suristi i uodega:
user posted image
Matosi nugaroj kur apatiniai plaukai sviesesni plaukai, nors atrode nemazai ten tepiau, tas nlb patiko. Beja sie dazai beamoniakiai.

Na ka, praejo 2 savaites ir as jau ryza doh.gif doh.gif doh.gif Patalpoj tai dar nieko, na bet siandien paziurejau pries saulute, tviska ryumas kaip turi but, jau nn ne ka ir daryt, idomu gal po kokiu 3 dazymu spalva ilgiau laikytusi g.gif
Atsakyti
Merginos, kokia naujųjų L'oreal Sublime Mousse kaina?
Atsakyti