QUOTE(Ai neskauda @ 2011 05 23, 13:38)
Isbandziau Schwarzkopf dazomasias putas. Ivertinciau turbut kokias 2b is 10
pliusai:
- patogu naudoti
sakai? Man kaip tik nelabai patogu. Na, tiksliau, glumino, kad nematai, kiek liko tų putų ir negali įvertinti, ar užteks... Ir neputojo man tos putos trinant plaukus... Kažkaip nelabai užtikrinta jaučiausi viso dažymo metu. Nors jų man užteko ir dar lašelis liko. Plaukai nestori, iki pečių (bet kadangi keičiau spalvą - negailėjau)
QUOTE(Ai neskauda @ 2011 05 23, 13:38)
minusai:
- sviesesne spalva nei turejo buti. Daziau nr 300 black brown, o gavosi kazkur medium brown
- keisti kazkokie plaukai paliko, nusauseje, lyg plonesne ir minkstesni, prie saknu linke prisiplot
Mano nuomone sita priemone tinka nebent siokiam tokiam atspalviui suteikti, bet ne dazymui ir juo labiau zilstelejusiu plauku.
- man spalva gavosi ... raudonesnė turbūt
dažiau iš šviesių peleninių į 750 "riešutinis kremas". Nu prie šaknų iš pradžių net ryžai-rūžava spalva buvo
(nemoku apibūtint kitaip), bet pamažu plaunasi. Po 5-6 plovimų liko karamelinis atspalvis, dabar spalva jau padori.
- pasirašau po kiekvienu žodžiu. Galvojau, kad paranoja man dėl plaukų apimties sumažėjimo ir prisiplojimo, bet matau, kad ne man vienai.
Tikrai nekartosiu. Bandysiu ieškot panašaus atspalvio, koks yra dabar, bet iš kirpyklinių dažų. Nenoriu būt rūžavom šaknim daugiau niekada